1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

Bu gece başladımm mamaya:)))tadı da güzel yerken zorlanmadım hiç:)ama daha kilomun kaç olduğunu bilmiyom:))yarın tartılırım eczanede.yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum:))inş alcaz kilolarıı kızlarr:))

her zamanki gibi yine yazıyorum inancınız sağlam olsun bu konu başlığına.
benim en büyük hayalimdi kilo almak ve aşırı zayıftım kaburgalar fln belliydi yani incecik bişeydim
buna başlayınca giydiklerim dar gelmeye başladı yeni kıyafetler almak zorunda kaldım
şimdilerde 38 beden giyiyorum
kotta 29 30 fln
yaşım 21 boyum 1,58 kilom şuan 50

gamzeli_st siz kaç gün yediniz mamayı?ve sadece gece yatmadan önce mi yediniz?

evet motive olmak güzel.. :)bende 157 boy 26 yaşındayım 41 kiloyla başladım su an 43 kiloyum biraz yavaş alıyorum ya olsun :) ben safra kesesi ameliyatımdan önce 49 olmuştum ama çok zor olmustum.pekmez tahin fln yemiştim çook uzun süre aslında uzunsüre kullanım da bunun da yararı var kızlar bence sizde mama yanında günde 2-3 kaşık yiyebilirsiniz tavsiye ederim..ama herşeye değerdi ya 49 kilo olduğumda çok güzel olmustu ama işte ameliyattan sonra puf diye uçtu gitti..bakalım simdi yine yavas yavas alıcam sanırım devam ediyorum.bu arada ben de doktora gittim baktırdım değerlerime anormal bişi cıkmadı doktor metebolizman hızlıdır dedi diyetisyene gönderdi.ama gitmedim cünkü o kadar cok arastırdım ki gittiğimde bana neler söyliceğini ii biliyorum.gitmedim o yüzden cünkü hergün o yemek programını uygulayamam ben.yok o kadar istahım.tam diyetisyeni düşünürken bu tpiği okudum işte...sağolsun destianax bu tarifi vermiş :))teşekkürler kendisine.umarım bende istediğim kiloya yavasta olsa ulaşırım :):)

bu arada evlenince kilo alırsın derler ya inanmayın almayan almıyor işte ben 3 senelik evliyim doğum fn yapmadım daha ama almadım yani benim tam tersine eşim aldı..bayaa bi kilolu hemde ben kilo almaya calışırken o vermek için ne yapsam diye düşünüyor.aLLAHIM AYNI ev içinde iki uç nokta düşünün yani :))

arkadaşlar 53 kilo olmuşummm
aldım başımı gidiyorum artık haftada bir kere yapcam kızlar darısı başınıza 46 kilodan 53 kiloya çıktım dahada dicek sözüm yok

üçüncü haftama girdim mama diyetimde hala bi gelişme yok ama pes etmiyorum
ben 31 yaşında evli ve çocukluyum 45 kiloyum ayın 30da düğünümüz var eltim sünnet yapıcak elbise aldım beğenerek ama bende iğrenç durduğunu düşünüyorum acilen kilo almam lazım yani

26 yaşında boyum 160 yıllardır 40 kiloyu geçemiyordum... 3 hafta önce bebe büskivisi maması yemeye başladım ve 2,5 kilo aldım. mama diyeti kesinlikle işe yarıyor ben bile kilo aldıysam herkes alır :) yeter ki buna inanın ve bir iki gün yapıp bırakmayın...
tabi mamanın yanı sıra kalorisi bol yiyeceklerde tüketmelisiniz mesela ben günde bir kase tahin pekmez, 100 gr fındık yada çekirdek yiyorum..
hedefim 47 kilo...

meraba arkadaslar.. ben de kilo almayi cok istiyorum artik cevremde cok zayifsin ya yemiomusun sen biseyler diyen kisileri duymaktn biktim.. 21 yasindayim 1.76 boy ve 57 kiloyum ( hedefim 6 7 kilo almak ama olmuyor maalesef.. incecik bi belim var ve beni cok rahatsiz ediyor.. ozelikle de bel ve karin bolgesinden almak istiyorum ama nasil yapacagimi bilmiyorum.. doktora falan da gittim herhalgi bi saglik problemim de yok.. istahim da genelde yerindedir ama secici davraniyorum yemek konusunda sevdigim seylere agirlik veriyorum tatlli turu seyler de yemiyoum pek ama yatmadan once de bi yengen yaninda da cay yiyorum neredeyse hergun ama istahim olmadigi zamanlarda bu olmuyor tabi.. sizce ne yapmaiyim da kio amaiyim arkadslar bana bi yol gosterinn lutfenn

merhaba canım...
bende senin gibiyim çok zayıfım milletin dilinden bıktım çok zayıfsın demelerine sinir oluyorum.
yıllardır hep yemek yiyerek kilo almaya çalıştım ama olmadı..
neyse ki ben yöntemimi buldum gece yatmadan önce bebe bisküvisini sütle karıştırıp mama yapıp yiyorum..
gündüzleri 1 kase tahin pekmez yiyorum. tahin pekmezde yüksek kalori var ilk başlarda yemekte zorlandım ama kilo almayı kafaya koyduğum için yiyorum.. ve kuruyemişler kilo yapıyor mesela fındıkta kalori çok, fıstık, kuru üzümde... birer kase koyuyorum gidip gelip atıştırıyorum...
bunların faydasını 3 hafta gördüm :) aslında bir ay geçmeden tartılmayacaktım ancak kilo aldığımı hissettim ve tartıldım tam 2,5 kilo almışım. gözlerime inanamadım tartıda sorun var diye düşündüm başka tartılarda tartıldım evet 40 kilodan 42,5 kiloya çıkmışım :)

bazı insanlar ne kadar yemek yeselerde kilo alamıyor.. çok yemek değil çok kalori kilo aldırıyor kalorisi yüksek yiyecekler tüketince gerçekten faydası oluyor...
benimde belim çok inceydi, karnım dümdüzdü şimdi hafiften göbeğim çıktı..
dediğim gibi ben bile kilo aldıysam herkes alır :)

o kadar fındık çekirdek yesem yüzüm mahfolur benim :) inşallah hedefine ulaşırsın. benim hedef de yaklaşık 47-48. 10 kilo almam lazım

o kadar fındık çekirdek yesem yüzüm mahfolur benim :) inşallah hedefine ulaşırsın. benim hedef de yaklaşık 47-48. 10 kilo almam lazım

haklısınız fındık, çekirdek sivilce yapıyor...
zayıflık o kadar canıma taketti ki sivilce falan önemli değil benim için yeterki kilo alayım sivilceyi bir şekilde hallederim :)

Son düzenleme:
zoru başarmak için ekmek yiyin kızlar tahin pekmez ceviz ara öğündür siz ana öğünlerinizi kuvvetli yapın ki ara öğünlerde takviye olsun sadece protein ağırlıklı beslenirseniz kilo verirsiniz alamazsınız mesela yumurta kilo aldırıyo diyolar kahvaltıda yumurta var ama karbonhidrat olan ekmek yok çok büyük yanlış ekmek makarna pilava ağırlık verirseniz göbişlerin şiştiğini görürsünüz hadi hayırlısı kızlar bu tavsiyeleri size 42 kilodan 56 kiloya çıkan solitary tavsiye ediyo deneyin bakın duacı olacaksınız bana

42 den 56ya ne kadar sürede çıktın? bu karbonhidrat protein olayını iyice araştırmak lazım. zaten iştah yok bir de yanlış şeyler yemeyelim.

42 den 56ya ne kadar sürede çıktın? bu karbonhidrat protein olayını iyice araştırmak lazım. zaten iştah yok bir de yanlış şeyler yemeyelim.

6 ayda aldım cnmama son iki aydır baya şişmiş durumdayım ilk başlarda belli olmadı ama şuan herkes tarafından övgüler alıyorum bana sürekli sarılıkmısın sen diyen iğrenç bir adam vardı o bile geçenlerde gördü süper olmuşsun kilo çok yakışmış dedi. tabi araştırın cnm karbonhidrat ve protein bir arada alınınca kilo yapar ama sadece protein alırsanız yani menünüzde et balık yumurta falan vardır ama ekmek pilav makarna yoktur kilo alamzsınızbide sadece protein ağırlıklı beslenmek kilo vermenize sebep olur hayatınıza karbonhidratıda sokmanız lazım...

1 ay 1 hafta oldu 37 gün civarı mamaya başlayalı...anca 2-2.5 kilo kadar aldım hayranım aynı kiloyu 10 günde alanlara yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…