1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

geçen yıl bu konu başlığı sayesinde 42 kilodan 50,800 kg 'a çıkmıştım sonra bıraktım ama kilom hiç bi zaman 46 dan aşağıya inmedi.

Şu son 2 3 hafta içinde mamasız normal yollarla 47 kilodan 50,800 e çıkarak geçen yılın rekorunu kırmış oldum

eger bi 100 gr daha alırsam bu bi ilk olacak

canım ne kadar süre kullanmıştın mamayı???

ne garip bir dünyaa..ben 8 kilo vermek için tabiri caiz degıls yırtınım bir başkası kilo almak için ugraşşsın ..

benim 20 günü geçti kızlar 1 kilo almışım (aslında daha etkili olurdu belki ama moralim başka seylere çok bozuktu bayaa bi kafam yoğundu yani öyle olunca normal yemek düzenimden çok az yemek yedim haliyle.ama yinede 1 kilo almışım.eğer bu mamayı da yapmasaydın değil 1 kilo almak verirdim bile.buna sükür.devam ediyorum hala..kızlar sizde yazın gelişmeleri..

Ben de bu gece karar verdim yarın mamaya başlıycam:))bakalım ben kilo alabilecek miyim?başlıycam da evde tartı yok(nasıl anlıycam kilo alıp almadığımı,orası meçhul:)

Ben de bu gece karar verdim yarın mamaya başlıycam:))bakalım ben kilo alabilecek miyim?başlıycam da evde tartı yok(nasıl anlıycam kilo alıp almadığımı,orası meçhul:)

inşallah alırsın bol şans sanada.evde tartı olmaması daha iyi olunca her gün merak ediyo insan :)

37 kiloyum ben de, hatta 35e düştüğüm oluyor bazen. bunu ben de uygulayacağım. en zayıfınız olarak sonuçları size söylerim

Tehanu naptın öyle 35 kg yaş ve boyun kaç kardeşim uygula bunu iştahın nasıl bu arada? Tok karna yaparsan daha çok fayda görürsün inş. canım

Destinax;ya babam almış bugün bebe bisküvilerini ama üzerinde hero baby yazmıyor.sadece bebe bisküvisi yazıyo küçük paketlerden aldım 290gr sanırım.o da olur mu yersem?bi de akşam 2 kâse yiyemem,bi kase akşam yatarken bi kase de sabah yersem olur mu cnm??

20 yaşındayım boyum 1,55. 40 kilonun üstüne hiç çıkmadım. hormonlarımda falan hiçbir bozukluk yok ama çok fena yemek seçiyorum ve iştahsızım. sağlığım yerinde ama artık bıktım insanların çöp gibisin demesinden ve tabi kıyafet bulamamaktan bakalım inşallah kilo alabilirim, umutluyum bu sefer.

bende 12 gündür uyguluyorum yatarken büyük bi bardağa süt 15-20 arası bebeb bisküvisi ve bal kouyoyrum ama gram almışlıpım yok daha ( 45 kiloyum 48 olsam dünyalar benim olcak 31yaşındayım

bende 12 gündür uyguluyorum yatarken büyük bi bardağa süt 15-20 arası bebeb bisküvisi ve bal kouyoyrum ama gram almışlıpım yok daha ( 45 kiloyum 48 olsam dünyalar benim olcak 31yaşındayım

bence 12 gün cok kısa bi süre.ben bi yerde okumustum vucudumuz ilk bi iki ay direnç gösteriyor diye.herkesin bünyesi farklı ama biz zaten kilo alamıyoruz alsakta zor alıyoruz.benim 1 ay oldu ama henüz 1,5 kilo aldım.onuda 20 günden sonra almaya başladım anca..yani yavas yavas olucak sanırım dedim bırakmadım ama.bence sende devam et pes etme zamanla alcaz inşallah.

Canım kendini zorlamadan yiyebildiğini ye ama düzenli ye canım umarım işine yarar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…