geçen yıl bu konu başlığı sayesinde 42 kilodan 50,800 kg 'a çıkmıştım sonra bıraktım ama kilom hiç bi zaman 46 dan aşağıya inmedi.
Şu son 2 3 hafta içinde mamasız normal yollarla 47 kilodan 50,800 e çıkarak geçen yılın rekorunu kırmış oldum
eger bi 100 gr daha alırsam bu bi ilk olacak
Ben de bu gece karar verdim yarın mamaya başlıycam:))bakalım ben kilo alabilecek miyim?başlıycam da evde tartı yok(nasıl anlıycam kilo alıp almadığımı,orası meçhul:)
Orası da doğru ya:))o zaman da her gün aynanın karşısına dikilip bakcam kendime kilo almış mıyım almamış mıyım diye:))inşallah alırsın bol şans sanada.evde tartı olmaması daha iyi olunca her gün merak ediyo insan :)
Tehanu;sen kaç yaşındasın?ve boyun kaç?37 kiloyum ben de, hatta 35e düştüğüm oluyor bazen. bunu ben de uygulayacağım. en zayıfınız olarak sonuçları size söylerim
bende 12 gündür uyguluyorum yatarken büyük bi bardağa süt 15-20 arası bebeb bisküvisi ve bal kouyoyrum ama gram almışlıpım yok daha( 45 kiloyum 48 olsam dünyalar benim olcak 31yaşındayım
Destinax;ya babam almış bugün bebe bisküvilerini ama üzerinde hero baby yazmıyor.sadece bebe bisküvisi yazıyo küçük paketlerden aldım 290gr sanırım.o da olur mu yersem?bi de akşam 2 kâse yiyemem,bi kase akşam yatarken bi kase de sabah yersem olur mu cnm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?