sen de mi kilo almaya çalışıyosun kıssssya kizlar neredeyse 10 gun oldu mama yiyeli gecen gun akrabam geldi niye kilo almiyosun dedi moralim cok fena bozuldu
sen de mi kilo almaya çalışıyosun kıssss
ya kizlar neredeyse 10 gun oldu mama yiyeli gecen gun akrabam geldi niye kilo almiyosun dedi moralim cok fena bozuldu
ben ekmek yiyorum ama yinede alamıyorum kilo çok yediğim söylenemez ama o kadar az da yemiyorum ama alamıyorum yinede iştahımda yok anca yemek yiyorum öyle extra mama farklı şeyler yiyemiyorum iştahım yok yiyemiyorum yemek yedimi doydum daha başka şeyler yiyemiyorum
ben 21 yaşındayım 170 boyundayım we kendimi bildim bileli 50 kilodayım bacaklarım we popişkom çok zayıf baldırlarımdan kilo almak istyorum.we göbeğimin çıkmasını istemiyorum.eşit şekilde kilo almam gerek.bu mamayya bugün başlıcam we eşit kilo alabilmem içinde ewde kendimce karın sıkılaştırmak içinde bi kaç eğzersizmi yapsam?kan ilacınada başladım 3 gün önce 2 sabahtır kahwaltı yapamayan ben sağlam kahwaltı yapmaya başladım bu sabah dedim noluyo bana kahwaltı yapıyorum resmen sonrada kan ilacının burda kilo aldırmasına yardımcı olduğunuda duyunca demek oyüzden miş dedim.we şimdi kan ilacı we mama yapcam kendime bu şekilde umarım 55 56 olurum ...
Bebek bisküvüsüne başlayalı 1 hafta oldu. Boyum 1,60 kilom 46,5. 22 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç 50 kilo olamadım,en son 49 u görmüştüm. Gece yemek yiyip yatmak bende işe yarar her zaman, ama ben yemek yemeyi unutanlardanım :), Bu tarif sayesinde yatmadan önce yemek yemek alışkanlık haline gelecek sanırım :). İnşallah işe yarar da 52-53 kg. olurum. Gelişme olursa yazarım...
Ayrıca tarif için teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?