1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

demin başladım bendee pekmez çok yaktı gece de yiyeceğim ve bal koyacağım. boyum 1.80 kilom 60 ama 75 ideal kilo :/ 15 kg alacağma inanıyorum !

benimde boyum 1-70 kilom 53. çok zayıf değilim ama zayıf görünüyorum. biraz kalınlaşmak istiyorum. aslında bundan 5 yıl önce 56 kiloydum gayet iyiydim ama şimdi naparsam yapıyım kilo almaıyorum. alsamda hemen geri veriyorum. ufff yardım edin çok değil 3-5 kilo istiyorum yaaa

Bu karısım nasıl olacak anlamadım ben ya =) Cok mu sulu olacak ? İki kase büyüklügü derken ? Neyin icinde yaptınız bu sütlü mamayı

büyük bir tabağa 20-25 arası cicibebe koyun.üstüne bir subardağı süt ısıtıp dökün içinede bir kaşık bal yada pekmez koyup yiyin...

42 kilodan 49 a çıktım kendi çapımda rekor Bu yeni rakamı dün gördüm tartımda

Bu aldığım 7 kilonun baş emektarı bebe bisküvisi

AYY ne guzel ya cok harika sadece aksamlari bu cici bebe tarifini yiyip yattin oylemi aldin ne kadar surede aldin canim bide ay bende istiyorum ama cicibebe yoooooooooooooooooooooook yok yokkkkkkkkkkkkkk

[42 kilodan 49 a çıktım kendi çapımda rekor Bu yeni rakamı dün gördüm tartımda

kaç günde aldın arkadaşım bu 7 kiloyu ve sadece akşamları bunumu yedin extra yediklern oldumu?

merhaba arkadaşlar yaklaşıkolarak bir aydır bu tarifi uyguluyorum sizler gibi 4 kilo alamasamda 2 kilo aldım... ama benim durumumu söyle anlatayım ben öğlen yemeği yemeyen biriyim ayrıca bu tarifi yapamadığım akşamlar oldu ama buna rağmen 2 kilo aldım ve devam edicem istediğim kiloya ulaşana kadar

hangi bisküvi daha kalorili ve lezzeti güzel yiyilebilen acaaba cici bebemi,hero baby mi yoksa başkamı ?

hangi bisküvi daha kalorili ve lezzeti güzel yiyilebilen acaaba cici bebemi,hero baby mi yoksa başkamı ?

Bence fazla bir farkları yoktur. Ben Cici Bebeyle başladım (ve devam ettim) çünkü önceden tadını biliyordum ve beğeniyordum. gittiğin markette hangisi varsa alabilirsin, bir an önce başla bence

Bence fazla bir farkları yoktur. Ben Cici Bebeyle başladım (ve devam ettim) çünkü önceden tadını biliyordum ve beğeniyordum. gittiğin markette hangisi varsa alabilirsin, bir an önce başla bence

tşkrlr canım cicibebe alıcm başlıyp görelim bakalım uamrım bıkmam:)kilo için ne vitamnlr serumlar aldım kortizon iğneleri banamısın demedi bünyeye bak ya doktr ağaca versem şişer demşti pek umutlu değilim ama gaza geldim denemkte yarr var

akşam denedm bu mama işini ama nasl yedn onu ya bn yarsnı tok karnına yynce karnm şşti batlicktm agr geldi yani bnde kilo almk istyrm 1.70 byndym 40 kiloyum

akşam denedm bu mama işini ama nasl yedn onu ya bn yarsnı tok karnına yynce karnm şşti batlicktm agr geldi yani bnde kilo almk istyrm 1.70 byndym 40 kiloyum

bende 40 kiloyum 1.55 boyum..5 kilo lasm iyi olur.çok tok karınına yeme gece yatakrn ye işte akşam yemeğindn hemen sonra değil yatarken ye..tok karnına derkn öyle diyo yani mide boşken değil tok iken canım..bende markete gidince başlicm..tadı nasıl:S

ben sevmedm tadını ya içimi bi hoş yaptı ne blm böyle bi hoş oldum işte :) ya kilo almann başka yolu yokmu

kaç günde aldın arkadaşım bu 7 kiloyu ve sadece akşamları bunumu yedin extra yediklern oldumu? birde kaç öğün yemek yiyosun?

arkadaslar bende ramazandan sonra 42 kiloydum ve benim amacim 48-50 olabilmek .. duntartildim ve 46 kilo ciktim sure 2 ay yaptigim ozel bisey yok mamaya baslamak istiyorum ama bu cici bebe yok burda ..

yapmaniz gereken mideyi ac birakmamak kesinlikle 3 ogun yemek ben halbuki iki ogun yiyorum son zamanlarda 3e cikardim bide su siralar istahim acik kan hapi demir hapi ve vitamin B silik asitmi ne bide onu kullaniyorum doktor yazdi eksikmis bunlar bende...
bide yatmadan once mutlaka biseyler yiyin ekmek arasi ben hep acikirdim usendigimden yemezdim simdi yiyip yatiyorum ve aliyorum ..
yani gidin bi doktora gorunun belki vitamin eksikliginiz veya kan eksikliginiz varsa onlarinda etkisi oluyor.

bide kendinizi bilincaltinizi kilo almaya odaklayin kendi kendiniize ne kadar kilo aldiginizi soyleyin :) mesela her yedigim yariyo cok kilo aliyorum diyin sIksIk tekrarlayin valla ise yariyo ben oyle yaptim ..

insallah ideal kilomuza ulasiriz :)

sevgiler

Son düzenleme:

öncelik tşk ediyorum arkadaşıma aynen uyguladım ve 25 gün içerisinde 3 kilo aldım herkese şiddetle tavsiye ediyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…