Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslarr 29 yaşındayım denemdiğim şey kalmadı kilo almak için bulk herbalife bitkisel herşeyy bi gram oynamadıı 41 kilo ile hamile kaldım şimdi50 kiloyumm hahaha oğlumm senelerdir yapamadığımı yaptıııDD doğumdan sora sıkcam hiçvirini vermicem vala kıza benzedimm yaaa:))
![]()
yaa kızlarr bende denedim dün akşam ama olmadıı
miğdem çok kötü bulandı tam olarak nasıl yapıyorsunuz acaba fazlamı
cıvık oldu benim yaptığım neden içemedimkii benn![]()
yaa kızlarr bende denedim dün akşam ama olmadıı
miğdem çok kötü bulandı tam olarak nasıl yapıyorsunuz acaba fazlamı
cıvık oldu benim yaptığım neden içemedimkii benn![]()
cnm bende çok zorlandım 2 gündür yiyorum hatta içiyorum desem daha iyi olucak midem çok bulanıyo bardağa koyup saniyede bitiriyorum biraz sıkcaz artık dişimizi 28 gün daha yapiimde inş.faydası olur
canım benim yaptığım bazen çok kötü oluyodu sanırım sütü döküp anında karıştırmazsam lapa gibi bişey oluyodu.sonra çözümü şöyle buldum bisküvileri rondoda çektim.pekmez koyuyorum polen koyuyorum bazen muz da koyuyorum ama çok cıvık yapmıyorum mesela ben biraz daha yoğun oluyo öyle daha çok seviyorum.bide öyle dene istersen.ve bende başlarda yiyemiyodum zorlamadım kendimi kaseyi tam doldurmadı okadarla başladım ama sonra hoşuma gitmeye başladı.yavaş yavaş arttırdım.sende öyle yap zorlamadan yemeye çalış
Kızlar 10 gündür aksatmadan bebek maması yiyorumbugün tartılcam inş. 1 kilo bile almışımdır ya belim çok ince bütün yediklerim belimde toplansa keşke :)))) dün belimi ve kalçamı ölçtüm 63-92 çıktı biraz daha biraz daha kilo almalıyımm
TEKNURUM sonuçları bekliyorum tartıl banada yaz olurmu cünkü bende başladım ve gerçekten işe yarıyormu merak ediyorum.![]()
tamam canım 45 kiloyla başladım bakalım 10 günde bi gelişme olmuşmu yarın yazarım :)