1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

süper durmak yok devam sonuna kadar bende başladım bakalım 10 gün sonra kaç kilo olucam

selam arkadaşlar ben uzun zaman yoktum bu kilo alma deneyimi hoşuma gitmişti 42,5 kilodan başlamıştım 45 kiloya kadar çıkmıştım ama malesef ramazanın araya girmesi ve hemen sonrasında benim taşınma olayım aldığım kiloları vermeme sebep oldu şu an 43 kiloyum ve bende başlayacağım bu gün yoğun tempo ve sitres yaramıyor kilolar birden gidiyor herkese başarılar..:2:

Ben de buna başladım kızlar
Eskiden beri çok severim zaten cici bebeyi. Hem mideme de çok iyi geliyor, süt. Demir vitamin katkısı da cabası.
Ben Ülkerin bebe bisküvisini yiyorum, daha şekerli, daha güzel tadı

İçine bal koymuyorum ama bakayım bu gece öyle deneyeyim
Gittikçe zayıflıyordum son 2 aydır, şöyle söyliyim: bu konuyu gördüğümden beri 2 haftadır yiyorum, 2 kilo aldım. gerçekten haftada 1 kilo gibi bir ortalaması var topiğin.
Tabii gün içinde de çok yemek yemeye çalışıyorum. Gece yatmadan yaparsanız mamayı hem mis gibi bir uyku için de hazırlık yapmış olursunuz

Haydi gücel günlere kızlar, mamamız bal olsun löp löp et olsun

slm arkadaşlar bende bir süre yaptım bu tarifi fakat evde her an istediğimde bu mamayı hazırlayamadığım içinn bıraktım.
ben p.. şurupla 6 kilo almş biriyim. o şurubun hayatıma giren güzel şeylerden olduğunu düşünüyorum.
uzun süre kullanıp bırakmştım şurubu. ama bu ara kendimi kötü hissetmeye başladım. yaşadığım stres dolayısıyla iştahım gitti, aç olsamda yemek yemekten kaçar oldum. yemeği görünce midem bıulanıyordu.,
bi de şu beldeki kemikler çıkıyor ya en sinir olduğum şeydir. batıyor onlar bide ,kendime gıcık oluyorum o zaman.
artık dayanamadım şurubu tekrar aldım. aldığım gün kendimi iyi hissetmeye başladım.
midem rahatladı açlıktan ellerim titiremeye başladı yiyorum doymuyorum ohhh çok şükür bu şurup mucize ben ce.
en önemlisi kemikler kayboldu

peki arkadaşımm şurubun ismi nedir onuda söyleyeydin ya bari onuda alır kullanırdım 2 si belki daha iyi fayda ederdi.. mutlaka ismini yaz olurmu

şurubun adını özelden mesaj atarmısın canım bana ya ben bebe bisküvisini 2 hafta yaptım bıraktım midem almamaya başladı artıkk ((

ya bende cok ugrasıyorum ve ınanamıycaksınız ama bı oturusta bır buyuk boy pızza yerım hatta gecen hafta ark larla gıttıgım bır yemekte ayıptır solemesı bır kapalı pıde yarım kıymalı pıde ustunede orta boy bol ketcap ve mayanozlı pızza yedım arkadaslarım ınanamadılar ve ben bu ıstaha rağmen 171 boy ve 43 kıloyum en az 15 kıloya ıhtıyacım var mutlaka denıycem (-1 beden)

canım seninki farklı bişeyde olabilir bukadar iştaha yani bi doktora git istersen tabiki bu formulüde yap ama doktora git ihmal etme nacizhane tavsiyem

canım seninki farklı bişeyde olabilir bukadar iştaha yani bi doktora git istersen tabiki bu formulüde yap ama doktora git ihmal etme nacizhane tavsiyem

bencede bu kadar yiyipte alamıyorsa sizinde dediğiniz gibi bi muayne olmalı :44: Sorun çözülürse bisküviye gerek kalmadan kendi yedikleriyle alır zaten

arkadaşlar mamayı çok tatlı olduğu için yiyemeyenler midesi bulananlar içine tarçın katıpta yesin öyle kolay oluyo yemesi.bide yemeden bi saat önce p...şurubu içince acıktığınız iöin daha fazlasını yiyebiliyosunz

arkadaşlar bu mamayı sadece gece yatarkenmi yapıyorsunuz.ben normal kilodaydım fakat son zamanlarda 2 kilo verdim zar zor aldığım güzelim kilolarım bikaç haftada gitti.sadece gecemi yapıcaz bunu

rica ederim.işe yarıyor gibi bende yeni denemeye başladım bakalım görcez...

ben de çok zayıfım arkadaşlar.bıktım artık çok zayıf olmaktan,giydiğimi yakıştıramamaktan ve de insanların ay sen hastamısın yoksa bi doktora görün çok zayıfsın demelerinden.of of offfffffffben de deneyeceğim.inşallah bi faydası olur.yoksa psikolojik olarak kendimi çok yıpratıyorum yaaaaa

Denemekte fayda var diye düşünüyorum =)
44 kilo rüzgarlı havalarda tehlike teşkil ediyor rüzgargülü gibi oluyor insan haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…