kızlar 1 kilo almışım tartıldım akşam 46 çıktı :)) çok mutlu oldum 10 günde bide.20 gün daha kullanayım bakalım 48-49 a bile razıyım ama görenler sen kilo almışın diyo ya daha da mutlu oluyorum belki de 1.5 -2 kilo da almış olabilirim ilk kilom 44-45 arası geziniyodu çünkü :)
slm arkadaşlar bende bir süre yaptım bu tarifi fakat evde her an istediğimde bu mamayı hazırlayamadığım içinn bıraktım.
ben p.. şurupla 6 kilo almş biriyim. o şurubun hayatıma giren güzel şeylerden olduğunu düşünüyorum.
uzun süre kullanıp bırakmştım şurubu. ama bu ara kendimi kötü hissetmeye başladım. yaşadığım stres dolayısıyla iştahım gitti, aç olsamda yemek yemekten kaçar oldum. yemeği görünce midem bıulanıyordu.,
bi de şu beldeki kemikler çıkıyor ya en sinir olduğum şeydir. batıyor onlar bide ,kendime gıcık oluyorum o zaman.
artık dayanamadım şurubu tekrar aldım. aldığım gün kendimi iyi hissetmeye başladım.
midem rahatladı açlıktan ellerim titiremeye başladı yiyorum doymuyorum ohhh çok şükür bu şurup mucize ben ce.
en önemlisi kemikler kayboldu
slm arkadaşlar bende bir süre yaptım bu tarifi fakat evde her an istediğimde bu mamayı hazırlayamadığım içinn bıraktım.
ben p.. şurupla 6 kilo almş biriyim. o şurubun hayatıma giren güzel şeylerden olduğunu düşünüyorum.
uzun süre kullanıp bırakmştım şurubu. ama bu ara kendimi kötü hissetmeye başladım. yaşadığım stres dolayısıyla iştahım gitti, aç olsamda yemek yemekten kaçar oldum. yemeği görünce midem bıulanıyordu.,
bi de şu beldeki kemikler çıkıyor ya en sinir olduğum şeydir. batıyor onlar bide ,kendime gıcık oluyorum o zaman.
artık dayanamadım şurubu tekrar aldım. aldığım gün kendimi iyi hissetmeye başladım.
midem rahatladı açlıktan ellerim titiremeye başladı yiyorum doymuyorum ohhh çok şükür bu şurup mucize ben ce.
en önemlisi kemikler kayboldu
ya bende cok ugrasıyorum ve ınanamıycaksınız ama bı oturusta bır buyuk boy pızza yerım hatta gecen hafta ark larla gıttıgım bır yemekte ayıptır solemesı bır kapalı pıde yarım kıymalı pıde ustunede orta boy bol ketcap ve mayanozlı pızza yedım arkadaslarım ınanamadılar ve ben bu ıstaha rağmen 171 boy ve 43 kıloyum en az 15 kıloya ıhtıyacım var mutlaka denıycem (-1 beden)
canım seninki farklı bişeyde olabilir bukadar iştaha yani bi doktora git istersen tabiki bu formulüde yap ama doktora git ihmal etme nacizhane tavsiyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?