Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bunu konuyu açan arkadaştan başka deneyip fayda gören var mı ?? yardımcı olun plss psikolojik çöküntü içerisindeym resmen
bende bugünden itibaren denemeye başlıcam bakalım faydası olucakmı 45 kiloyum amacım 50 olmak :))
canım ben 2 ay kadar oldu yapıyprum 3 kilo aldım..az alıyom hareketli bi yaşam tarzım olduğundan ve öğün atladığımdan ...ama düzenli yemek yenirse iyi kilo alınabileceğini düşünüyorum bu yöntemle..
sen yine iyisin ya benm 1 yaşında oğlum var 40 kiloya düştüm uççam yakında
Walla ben herşeyden ümitleniyorum geçen okudum biyerde bulk varmış protein tozu kilo yapıyomuş göya aldım başladım ümitli ümitli sonra biri dediki 1 yıl kullandım hiç bişey olmadı dedi hayallerim yıkıldı bıraktım kullanmayı. ama bebe bisküvisi ben ztn her gün akşam yapıyorum oğluşuma e fazla yapayım bende yiyim demi bundan çok ümitliyim dediğim gibi içine birazda şeftali rendeleyn yemeyinde yanında yatın yani o kadar güzel tadıyok cnm ya hiç iyi diilim aslında bi görsen sırtımı kemiklerim sayılıyo incecik kollarım var safinaz gibiyim valla :)) ama bugün ümitlendim birazdan iş çıkışı bebe bisküvisi alıcamm :))
yok cnm ya hiç iyi diilim aslında bi görsen sırtımı kemiklerim sayılıyo incecik kollarım var safinaz gibiyim valla :)) ama bugün ümitlendim birazdan iş çıkışı bebe bisküvisi alıcamm :))
Ben bu konu sayesinde 6,5 kilo aldm
Çiroz gelip çiroz gitceğme çok inanıyodum ama yanılmışım
İmkansızdı benim için normal kiloda olmak ama şimdi maşallah iyiyim 48 kiloyum Başladığımda 42 ydim
Şimdi 50 olmaya çalışıyorum hala gözüm doymadı
ne kadar zamanda aldın pekii?
Ben bu konu sayesinde 6,5 kilo aldm
Çiroz gelip çiroz gitceğme çok inanıyodum ama yanılmışım
İmkansızdı benim için normal kiloda olmak ama şimdi maşallah iyiyim 48 kiloyum Başladığımda 42 ydim
Şimdi 50 olmaya çalışıyorum hala gözüm doymadı
Kılo alan arkadaslar bana bıskuwıyı şöyle kullan deyın öyle kullanayım 1duble bardaga 20 tane koyuyordum ıcıce karıstıırp ıcıyordum sonuna kadar bıtıremıyordum mıdem bulanıodu.bıraktım dewm edemedım.daha az mı koymalıyım bıskuwıyı ? Ama 2 kase kadar kesınlıkle ıcemem..bana bı tavsıyte werırmısınız??
gamzeli acaip heveslendirdin beni yaa çok sevindim senin adına darısı başımıza artık