1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

kızlar bunu konuyu açan arkadaştan başka deneyip fayda gören var mı ?? yardımcı olun plss psikolojik çöküntü içerisindeym resmen :43:

kızlar bu arada tarif ağır diye düşünen varsa içine şeftali rendeleyebilir. ben 1 yaşında opğluuma yapıyorum harika oluyo. bundan sonra o yerken bende yicem :D

kızlar bunu konuyu açan arkadaştan başka deneyip fayda gören var mı ?? yardımcı olun plss psikolojik çöküntü içerisindeym resmen :43:

canım ben 2 ay kadar oldu yapıyprum 3 kilo aldım..az alıyom hareketli bi yaşam tarzım olduğundan ve öğün atladığımdan ...ama düzenli yemek yenirse iyi kilo alınabileceğini düşünüyorum bu yöntemle..

canım ben 2 ay kadar oldu yapıyprum 3 kilo aldım..az alıyom hareketli bi yaşam tarzım olduğundan ve öğün atladığımdan ...ama düzenli yemek yenirse iyi kilo alınabileceğini düşünüyorum bu yöntemle..

tecrübeni paylaştığı için çok saol ben masa başı çalışıyrum tempolu bi hayatımda yok inşallah işe yarar :54:

sen yine iyisin ya benm 1 yaşında oğlum var 40 kiloya düştüm uççam yakında :43:

yok cnm ya hiç iyi diilim aslında bi görsen sırtımı kemiklerim sayılıyo incecik kollarım var safinaz gibiyim valla :)) ama bugün ümitlendim birazdan iş çıkışı bebe bisküvisi alıcamm :))

yok cnm ya hiç iyi diilim aslında bi görsen sırtımı kemiklerim sayılıyo incecik kollarım var safinaz gibiyim valla :)) ama bugün ümitlendim birazdan iş çıkışı bebe bisküvisi alıcamm :))
Walla ben herşeyden ümitleniyorum geçen okudum biyerde bulk varmış protein tozu kilo yapıyomuş göya aldım başladım ümitli ümitli sonra biri dediki 1 yıl kullandım hiç bişey olmadı dedi hayallerim yıkıldı bıraktım kullanmayı. ama bebe bisküvisi ben ztn her gün akşam yapıyorum oğluşuma e fazla yapayım bende yiyim demi :56: bundan çok ümitliyim dediğim gibi içine birazda şeftali rendeleyn yemeyinde yanında yatın yani o kadar güzel tadı :9:

benim kemiklerimde ince olduğundan öle kemiklerim ayuılmayo ama inceciğim :D belim fln incecik ya bitek göğüslerim iri onlarda olmasa halim perişan olurdu :P walla bende can sıkıntısından yazıp duruyorum ama işleriniz var heralde kızlar kimse yazmıyo bide 100 msjı doldurmam lazm ya onun için uraşıyorum k. bakmayın artık :64:

Ben bu konu sayesinde 6,5 kilo aldm
Çiroz gelip çiroz gitceğme çok inanıyodum ama yanılmışım
İmkansızdı benim için normal kiloda olmak ama şimdi maşallah iyiyim 48 kiloyum Başladığımda 42 ydim
Şimdi 50 olmaya çalışıyorum hala gözüm doymadı :1:

Her akşam aksatmadan bisküviye devam edin hiç almazsanız bile 2 kilo garanti alındığını gördüm bu başlıkta.O yüzden deneyin sizde.Ben çok etkisini gördüm ayrıca bşey yapmadan yemeden sadece bisküviyle 49 kiloya kadar çıktım.Ve bırakıncada kilolar kalıyo gitmiyo

Son düzenleme:
İmkansızdı benim için normal kiloda olmak ama şimdi maşallah iyiyim 48 kiloyum Başladığımda 42 ydim

:46::46::46: ne kadar zamanda aldın pekii?

:46::46::46: ne kadar zamanda aldın pekii?

Ben bisküviye 17 mayısta başladım ramazana kadar devam ettim hiç aksatmadan.2,5 ayda 6 kilo almış oldum.Ramazanda yemekte bisküvide yemedim resmen açlık grevindeydm ama hiç kilo kaybetmedim sadece bayram temizliğinde fln 45 e düştüm.Sonra yine başladım bisküviden 1 hafta kadar yedim geri 48,800 gr a çıktım şuan yemiyorum haftada 1 kere fln yiyorum :1:

Kılo alan arkadaslar bana bıskuwıyı şöyle kullan deyın öyle kullanayım:( 1duble bardaga 20 tane koyuyordum ıcıce karıstıırp ıcıyordum sonuna kadar bıtıremıyordum mıdem bulanıodu.bıraktım dewm edemedım.daha az mı koymalıyım bıskuwıyı ? Ama 2 kase kadar kesınlıkle ıcemem..bana bı tavsıyte werırmısınız??

cnm ısrarla tekrarlıyorum içine şeftali rendele ben oğluşuma öyle yapıyorum tadıyorum bende ondn 1-2 kaşık tadı harika oluyo. miden bulanmadan mama kıvamında yersin ben yicem hatta prinç unuyla yapılan mamalarda kilo yapıyomuş annem ben sana yapar dolaba koyarıım hergece bi kase yersin dedi onuda bisküviden sonra yiyip öle yatarım artık :66:

Son düzenleme:

gamzeli acaip heveslendirdin beni yaa çok sevindim senin adına darısı başımıza artık:62:

Kılo alan arkadaslar bana bıskuwıyı şöyle kullan deyın öyle kullanayım:( 1duble bardaga 20 tane koyuyordum ıcıce karıstıırp ıcıyordum sonuna kadar bıtıremıyordum mıdem bulanıodu.bıraktım dewm edemedım.daha az mı koymalıyım bıskuwıyı ? Ama 2 kase kadar kesınlıkle ıcemem..bana bı tavsıyte werırmısınız??

tabiki ben nasıl yaptığımı anlatayım. $PAABAH~1.JPG Bu bardakları ölçü olarak göstrebilirim.Bi bardak sütle 23 tane bisküviyi karıştırıyorum 1 tatlı kaşığıda bal koyuyorum.Hiç bitirmemezlik yapmadm. 2 kase sütle asla yapmadm yapamamda yememde yani fazla gelir sulu olur
Ben bu şekilde yiyipte aldm kilo.Çok sulu olunca yaramıyo sanırım.Mama tarzında olunca daha iyi bence.Bu sdce benim fikrim :34:

kızlar dün denedim bende ama içerken zorlandım açıkcası ya tam mama gibi olmadı ama bardağa koyup içtim zorla içtim aslında tadı güzeldi ama almadı midem gecede çok gaz yaptı mideme.genede devam etmek istiyorum nasıl olucaksa :S

Back