1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

bu konuyu daha önce okumuştum tamam bir ara dener deyip geçiştirmiştim vayyyy veeeeeee ne güzel sağlıklı kilocuklar almışsınız.aman o neidüğü belirsiz mamaları kullanmaktan iyi
bende varımmm artıkk şimdi 165 boy 46 kilo bakalım bir ay sonra ne olcak gelişmeleri yazarım

bende dün gece başladım 15 tane bisküviyle ama 20-25 taneyle yapmam gerekiyomuş bu akşam öle yapıcam. şuan 1,60 boy 40 kiloyum gelişmeleri yazarım bende :)) kilo alıpta kilo almaya çalışan arkadaşları unutmam başka sitelerde öle yapıyolar hep yazmıyolar genelde.konuyu açan arkadaşada minnettarım yanii

3. denemede kendi formülümü buldum bu mamayı yemek için :) Bir kere sıcak süt ve balın birleşiminin kokusu midemi bulandırdığı için yarım tatlı kaşığı (belki biraz fazlası) süte karıştırdım. Fazlası gece vakti uyku kaçırabilir. Bisküvileri de içine atıp eritmedim, süte tek tek batırdım. Böylece yumuşamış oldu ve kolayca yedim. Bir de balı çay kaşığıyla koydum, zamanla fazlalaştırıcam, böylece midem alışmış olacak
Basit bir ekleme sadece ama bu sayede büyük kupadaki süt ve bisküvileri bitirebildim. Belki içemiyen birinin daha işine yarar.
Kolay gelsin.

Kızlar yorumlarınızı her zman okuduğumda yine yeniden hıslanıyorum :) Bi ara bende başlamıştım bu diyete sonra 1ayda pek doğru düzgün kilo alamadığımı görünce ( yani sizler gibi şöyle 3-4 kilo ) bırakmıştım ama sonra dedm her vücut farklı kimi 3 kilo alırken kimi 1 kilo alıcak ama mutlaka alıcak dedim ve start ı verdim kendime bir haftadır düzenli bi şeklde yapıyorum bnde büyük boy kola bardağının içine 20 tane bisküvi biraz pekmez katıyorum extra olarak da 2 tane bıldırcın yumurtası ( inanın tadında farklılık yok midesi hassas olanlar hiç anlamazlar bile zaten lıkır lıkr içince ne koku oluyo ne tadında değişiklik) bunu yapmamım sebebi günde mutlaka bir yumurta yemeliyiz ki bu hergün olmuyo bide normal yumurtalara göre bu bıldırcın yumurtasının kalorisi daha çokmuş ve vitamin bakımından da daha zenginmiş bu yüzden böyle denicem bu sferde inş. hedefimdeki kiloya ulaşıcam şuan 43 kilo civarndayım (yakın zmanda tartılmadım onuda vermediysem eğer öyleyim ) inş. herkes faydasını görür konuyu açan arkadaşada tekrar çok teşekkürler hedefime ulaşırsam sana bol bol dua edicem

kıslarr 29 yaşındayım denemdiğim şey kalmadı kilo almak için bulk herbalife bitkisel herşeyy bi gram oynamadıı 41 kilo ile hamile kaldım şimdi50 kiloyumm hahaha oğlumm senelerdir yapamadığımı yaptıııDD doğumdan sora sıkcam hiçvirini vermicem vala kıza benzedimm yaaa:))

yaa kızlarr bende denedim dün akşam ama olmadıı
miğdem çok kötü bulandı tam olarak nasıl yapıyorsunuz acaba fazlamı
cıvık oldu benim yaptığım neden içemedimkii benn

Bende 41 kilo ile hamile kalıp 56 kiloyla doğum yaptım ama bende hiççç kalmadı.Yanlızdım oğlumda gaz sorunu oldu 1 dakika oturamıyodum o yüzden gitti kilolar bide 24 ay emzirdim.Sen çok iyi kilo almışsın kalır bencede sende.Bide benim oğlan 4 kiloya yakın doğdu doğumda 10 kiloya yakın gitti benden.

cnm bende çok zorlandım 2 gündür yiyorum hatta içiyorum desem daha iyi olucak midem çok bulanıyo bardağa koyup saniyede bitiriyorum biraz sıkcaz artık dişimizi 28 gün daha yapiimde inş.faydası olur

canım benim yaptığım bazen çok kötü oluyodu sanırım sütü döküp anında karıştırmazsam lapa gibi bişey oluyodu.sonra çözümü şöyle buldum bisküvileri rondoda çektim.pekmez koyuyorum polen koyuyorum bazen muz da koyuyorum ama çok cıvık yapmıyorum mesela ben biraz daha yoğun oluyo öyle daha çok seviyorum.bide öyle dene istersen.ve bende başlarda yiyemiyodum zorlamadım kendimi kaseyi tam doldurmadı okadarla başladım ama sonra hoşuma gitmeye başladı.yavaş yavaş arttırdım.sende öyle yap zorlamadan yemeye çalış

cnm bende çok zorlandım 2 gündür yiyorum hatta içiyorum desem daha iyi olucak midem çok bulanıyo bardağa koyup saniyede bitiriyorum biraz sıkcaz artık dişimizi 28 gün daha yapiimde inş.faydası olur

sağol cnm inşallah faydasını görürsün

teşekkür ederim canım evet benimki çok cıvık oldu
hiç içemedim haklısın yavaş yavaş ve dediğin gibi denicem
birde inş hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırızz

Son düzenleme:
Bugün başlıyorum bu tarife
172cm 55 kiloyum. Taş çatlasın 1kg oynuyorum. Ne bulursam yiyorum içiyorum.YOK! Olmuyor.
Hedef 5 kg!

Ay başlayamadım ben bu diyete.. tok karna süt içilmiyor. Bu akşam olacak ama

bende 25 yaşındayım kendimi bildim bileli hep zayıfım burayıokuduktan sonra bu tarifi denemeye karar verdim hedefimm 5 kilo bugün itibariyle ben de başlıyorum kızlar umarım sonuç benim için olumlu olur cünkü üzerime göre kıyafet bulamamaktan çok sıkıldım puuuufffff

Kızlar 10 gündür aksatmadan bebek maması yiyorum bugün tartılcam inş. 1 kilo bile almışımdır ya belim çok ince bütün yediklerim belimde toplansa keşke :)))) dün belimi ve kalçamı ölçtüm 63-92 çıktı biraz daha biraz daha kilo almalıyımm

TEKNURUM sonuçları bekliyorum tartıl banada yaz olurmu cünkü bende başladım ve gerçekten işe yarıyormu merak ediyorum.

kızlar 1 kilo almışım tartıldım akşam 46 çıktı :)) çok mutlu oldum 10 günde bide.20 gün daha kullanayım bakalım 48-49 a bile razıyım ama görenler sen kilo almışın diyo ya daha da mutlu oluyorum belki de 1.5 -2 kilo da almış olabilirim ilk kilom 44-45 arası geziniyodu çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…