1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

ben p....n i kullandım ewet kılo alıosun ama bırakınca werıosun.oyuzden onu kullanmak ıstemıorum

evt cnm ben de o şurubu diyorum. gerçekten baya iştah açıyor ve yediklerini kolay yaktırmıyor.
bende o şurubu içmeyi bıraktığım zaman formum düşüyor. iştahım gidiyor.
fakat kullandığım süreçte yediklerimi yağ yaptı ,geri vermedim kiloları. sadece iştahım gidiyor ama ona da mama ile destek vermek istiyorum. ama şurubun bana çok yararı oldu.seviyorum onu:16::16:

Ama gerı wermek ıstemıyorum bıdaha:( off ne yapcam yaa .. çalışınca zor oluo o ılac uyuyom butun gun .. :(

Kızlar ben bonibonmm_x.Üyeliğimi kapattırdım sorunlar oldğu için.Artık bunu kullanıyorum.Size kilo aldıktan sonraki resmimi eklicem nasıl 29 30 giydiğime cvp olur sanırım çünkü ben kiloyu kalçadan aldım :77: $301068_2279362902278_1194939001_32476412_1887519962_n.jpg

Peki kilo aldikdan sonra biraktinmi? Yoksa hala ayni sekilde bebe biskuvisi yemeye devammi?
Ben suan 48 kiloyum ve en az 53 kilo olmak istiyorum. Kiloyuda bacaklarimdan ve kalcamdan almak istiyorum.

Peki kilo aldikdan sonra biraktinmi? Yoksa hala ayni sekilde bebe biskuvisi yemeye devammi?
Ben suan 48 kiloyum ve en az 53 kilo olmak istiyorum. Kiloyuda bacaklarimdan ve kalcamdan almak istiyorum.

Devam ediyorum ama çok nadir yiyorum.Artık kiloyu aldımda sallamıyorum pek :1: Haftada bir iki kere bazen hiç yemiyorum. Kilom sabit kalıyo.Canım çektiğinde yiyorum

O zaman iyimis. Arada bi 1,5 kilo almayi beceriyorum.
Bir kahvaltiyi kacirdigimda hemen eski kiloma dusuyorum.
Yarin birde ben alayim bebek mamasi :D

evt cnm ben de o şurubu diyorum. gerçekten baya iştah açıyor ve yediklerini kolay yaktırmıyor.
bende o şurubu içmeyi bıraktığım zaman formum düşüyor. iştahım gidiyor.
fakat kullandığım süreçte yediklerimi yağ yaptı ,geri vermedim kiloları. sadece iştahım gidiyor ama ona da mama ile destek vermek istiyorum. ama şurubun bana çok yararı oldu.seviyorum onu:16::16:

şurubun adını yazarmısınııııız :44:

evt cnm ya bende öyleyim. çok zor kilo alırım. 1 günde aldığım kiloyu veririrm. o derece kilo verme işinde başarılıyım. zaten kilo veremiyorum diyen şişkoları anlamıyorum. :63::63:

tatlım keşke böyle yorum yazmasan...ben şişko sayılmam ama 7-8 kilo fazlam var.denmediğim diyet kalmadı, bir yerde insanın iradesi kırılıyor.dediğin gibi kilo almak zor, vermek kolay olsaydı her insan içininan bana kimse tombiş tombiş gezmeye bayılmazdı.:50:

bu topikte ne işin var dersen;can sıkıntısı öyle başlıklara bakıyordum,sizinkini gördüm..bizm asla yemememiz gereken şeyleri nasıl iştahla yiyorsunuz kimbilir diye iç geçirmeye geldim..aaah ahhhhh!:56:

tatlım keşke böyle yorum yazmasan...ben şişko sayılmam ama 7-8 kilo fazlam var.denmediğim diyet kalmadı, bir yerde insanın iradesi kırılıyor.dediğin gibi kilo almak zor, vermek kolay olsaydı her insan içininan bana kimse tombiş tombiş gezmeye bayılmazdı.:50:

bu topikte ne işin var dersen;can sıkıntısı öyle başlıklara bakıyordum,sizinkini gördüm..bizm asla yemememiz gereken şeyleri nasıl iştahla yiyorsunuz kimbilir diye iç geçirmeye geldim..aaah ahhhhh!:56:

cnm işte ben bu nu anlamıyorum. kilo vermekte ne var yaa yeme olsun bitsin!!!:44:
muhakkak haklısındır ama işte,bana kolay geldiği için anlmıyorum ,işt e

haklısın canım;ucu tartışmaya açık bir konu,kilo almak mı zor vermek mi?:26:

vermek o kadar zor kiiiiiiiiii,yememek nedir bilir misin?sıcacık simit kokar yiyemezsin,gezmeye gidersin kremalı soslu pastalar yiyemezsin,mis gibi mantı yapılır yiyemezsin,avm ye gidersin heryer kızarmış patates kokar yiyemezsin,muhteşem soslu tereyağlı iskender yiyemezsin,yemeğin üstüne bolll fıstıklı baklava yerler sen yiyemezsin,çıtır çıtır ekmeği kızartmaya bandıra bandıra yiyemezsin...bu kadar yemezsiz yemezsin 3 kilo verirsin bir gün kaçamak yapayım dersin 2 kiloyu geri alırsın hevesin kaçar,bu sefer koyver gitsin der hepsinden yersin bir de bakmışsın hooop 3 kilo daha,hadi yine başa dönersin...işte bu anlattığım tipler benim gibi başa dönüp tekrar edenler,hayat boyu rejim ve kilo al-ver ve hep 5-6 kilo fazlası olanlar...herşeyden nefret edip baştan başlamayanlar da tombiş geziyorlar malesef...ben ne kadar dayanırım nefret etmemeye orası da muallak...:47:

kısacası canım bizim bu yiyemediklerimizi sizler yiyin,ohhh afiyet şeker olsun yarasın!!!bizim yerimizede yiyin...:56::56::56:bu arada bu yazdığım yemekleri diyet gurubundakilere yazsam beni öldürürler,bizim buraya bile yazamadığımız şeyleri yiyebiliyorsunuz yani keyfini çıkarın tatlım...:7:

Bizim metabolizmamız baya hızlı anlaşılan. :9: Ben de mümkün olduğunca çok yemek yerim. :56: Biraz seçiciyimdir yemek konusunda ama çok yerim. Ekmeği çok tüketirim. Ama 4 senedir 50 kiloyum. 53-54 olmak istiyorum.

kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg

45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettim :33: ve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.

Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir. :71:

bende kilo almak istiyorum ama bukadar azimli olamam bide ben bu mamayi yiyemem helede tok karnina midem bulanir yinede denemeye caliscam tskler

Formül çok güzel gözüküyor. Bir zararı da olmaz gibi. Ben tatlı ve süt severim bu yüzden yapabilirim diye düşünüyordum ama dün ilk kez denedim midem çok bulandı. Bitiremedim, kusacak gibi oldum :59: Daha az süt ve balla tekrar deneyeceğim, inşallah başarırım.

kızlar ben ilk denediğimde kaseye koyup kaşıkla yemek istedim ama çok ağır geldi , yiyemedim.
1 haftadır filan yöntem değiştirdim , kocaaman bira bardakları var ya öyle bir bardağın içine10-15 bisküvi atıyorum , 3-4 kaşık nesquık , birazcık da bal koyuyorum ,sütü ekliyorum, kapatıyorum gözümü hooop içiyorum , biraz şekerli oluyor ama napalım , bunu kaşıkla yemek cok zor.

1 haftadır filan çok düzenli olmasa da bu şekilde içtim hep , biraz faydası oldu ,eşim kilo aldın diyor , bunu duyunca her öğün bu karışımdan içmek istiyorum.:1::1:

Back