sanmam canım .ben alerjı surubu ıcıyorum yan etkısı ıstah acıyor olması.cok bılındık bı durup p........anlamıssındır
ben p....n i kullandım ewet kılo alıosun ama bırakınca werıosun.oyuzden onu kullanmak ıstemıorum
^Bende ayni sekilde kilo almak istiyorum.
Sen kilolari nasil aldin? Bebek mamasi yiyerekmi?
Peki kilo aldikdan sonra biraktinmi? Yoksa hala ayni sekilde bebe biskuvisi yemeye devammi?
Ben suan 48 kiloyum ve en az 53 kilo olmak istiyorum. Kiloyuda bacaklarimdan ve kalcamdan almak istiyorum.
evt cnm ben de o şurubu diyorum. gerçekten baya iştah açıyor ve yediklerini kolay yaktırmıyor.
bende o şurubu içmeyi bıraktığım zaman formum düşüyor. iştahım gidiyor.
fakat kullandığım süreçte yediklerimi yağ yaptı ,geri vermedim kiloları. sadece iştahım gidiyor ama ona da mama ile destek vermek istiyorum. ama şurubun bana çok yararı oldu.seviyorum onu
evt cnm ya bende öyleyim. çok zor kilo alırım. 1 günde aldığım kiloyu veririrm. o derece kilo verme işinde başarılıyım. zaten kilo veremiyorum diyen şişkoları anlamıyorum.
tatlım keşke böyle yorum yazmasan...ben şişko sayılmam ama 7-8 kilo fazlam var.denmediğim diyet kalmadı, bir yerde insanın iradesi kırılıyor.dediğin gibi kilo almak zor, vermek kolay olsaydı her insan içininan bana kimse tombiş tombiş gezmeye bayılmazdı.
bu topikte ne işin var dersen;can sıkıntısı öyle başlıklara bakıyordum,sizinkini gördüm..bizm asla yemememiz gereken şeyleri nasıl iştahla yiyorsunuz kimbilir diye iç geçirmeye geldim..aaah ahhhhh!
kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg
45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettimve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.
Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir.
bu tarifi kilo vermek için sanıp atladım bi mutlu oldum bi mutlu oldum
sonra farkettim ki kilo almak içinmiş
zaten güzel olan herşey şişmanlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?