1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

az da olsa gelişme gördüm ya o kadar heveslendimki dün bi akşam tıka basa yemek yedim üstüne mamayı yedim yatmadan önce 11de yine mamadan yapıp yedim :56:

Pantolonumun dizden aşağısı darlaşmaya başladı vallahi bol gelen pantolon inş yakında tayt gibi oturur :9: önceden içinde kaybolduğum eşofman arkadan darlaştı inanılmaz mutlu oldum yaa.. Gözle görülür çok bişey yok çünkü hala zayıfım en azından 46 olsam uçarım valla :10:

yorumlar harika kesinlikle başlamamlııym:56:

çörek otuyla nasıl masaj yapıyorsun canım ve işe yaradımı.
Bende 20 yaşındayım 51 kiloyum boyum 172. 52den yukarı çıkamadım senelerdir.artık düzenli bi şekilde şunu uygulayıp kilo almak istiyorum.hemen şimdi başlıyorum:66::66::66:

canım şu çörek otu tarifinden biraz bahsedermisin çooook ihtiyacım var:5:

slm arkadaşlar sonuçlar çok güzel maaşallah nazar değmesin:nazar::nazar:
hepimiz ideal kilomuza kavuşacağız inşallah.
sabredelim arkadaşlar.
açıkçası biraz zor oluyor yemesi bana göre. aslında ne kadarda çok severim bebe bisküvisini. ama sütle birleşince ve de sıvı halde olunca çok zorlannıyorum. ama giydiklerimin üzerime oturması için değer diye düşünüyorum. fıssstık gibi olmak istiyorum. bi de bi şey soracağım : bu mamaya bal katan var mı acaba. çünkü çok şekerli oluyor zaten:26:

Son düzenleme:
sabredelim arkadaşlar.
açıkçası biraz zor oluyor yemesi bana göre. aslında ne kadarda çok severim bebe bisküvisini. ama sütle birleşince ve de sıvı halde olunca çok zorlannıyorum. ama giydiklerimin üzerime oturması için değer diye düşünüyorum. fıssstık gibi olmak istiyorum. bi de bi şey soracağım : bu mamaya bal katan var mı acaba. çünkü çok şekerli oluyor zaten:26:

canım ben dolu dolu bir yemek kaşığı bal katıyorum.. balı sevmezdim hiç ama şimdi tek sevdigim tatlı oldu :93: bir de çilek bulabilirsen yani bulamazsan da dondurulmuşları falan var doğrayıp içine atabilrsin.. o zaman baya iyi oluyor tadı :56: geçen bisküvim bitmiş çikolatalı keki parça pinçik edip içine attım sütün onu yedim :1:

sabredelim arkadaşlar.

bende 1 kase mamaya 1 tatlı kaşığı bal katıyorum ilk bikaç gün baya ağır geliyo içim yanmıştı resmen ama alıştım sonradan sorun yok yani sende biraz zorlanırsın ama alışırsın heralde.bende eğer muz varsa evde muzu küçük küçük doğrayıp bide onu koyuyorum öyle de hoş oluyo

bizim kızlara da bakın çilekler çikolatalı kekler muzlar falan hiç aklıma gelmedi ekstra şeyler koymak.renklerndirmekte fayda var evet

Bayramdan sonra yazmıştım ramazanda 45 kiloya düştüğümü.Yemek yemeye başlaynca kilolarım geri geldi ve dün ilk defa 48,5 oldum :27:

42 'den 48,5 çıkmak çok muhteşem bi duygu bugün hep eve gitmeyi düşünüyorum bir an önce tartılmak için.İnanamıyorum hala 48.5 oldğuma ya 2 güne kadar 49 olursam mutluluktan ölürüm heralde :1:

Bi arkadaş bana bigünde neler yediğimi sormuştu yazıyorum

Sabah 2 tane peynirli poça
Öğlen yemek (çorba+sulu yemek+pilav+tatlı veya salata)
Saat 3 gibi çikolata yediğimde 2 tane çikolatalı gofret yiyorum.Bazende şeftali 1 tane
Akşam 7.5 da evde yemeğimi yiyorum sonrada bisküviyi yiyip yatıyorum :71:

Bayramdan sonra yazmıştım ramazanda 45 kiloya düştüğümü.Yemek yemeye başlaynca kilolarım geri geldi ve dün ilk defa 48,5 oldum :27:

42 'den 48,5 çıkmak çok muhteşem bi duygu bugün hep eve gitmeyi düşünüyorum bir an önce tartılmak için.İnanamıyorum hala 48.5 oldğuma ya 2 güne kadar 49 olursam mutluluktan ölürüm heralde :1:

Saat 3 gibi çikolata yediğimde 2 tane çikolatalı gofret yiyorum.Bazende şeftali 1 tane

süperr süpeerr.. tebriklerr :66: ben de istiyorumm :1:

bundan 5 yıl önce bende yapmıştım bu tarifi ve 1 ayda 3 kilo almıştım şimdi ise tekrar başladım 2 hafta oldu 1.5 kilo aldım bile evde tartım olduğu için sürekli gidişatımı takip edebiliyorum muhteşem bi iksir:):):)herkes mutlaka istikrarlı bir şekilde devam etmeli en az 3 ay sonuçlar mükemmel olucak...:nazar::nazar::nazar:

of:( bı ben alamıyorum herlade.adına cok sewındım.nekadar zamandır uyguluyosun bıskuwıyı ve nasıl kullanıyorsun?

of:( bı ben alamıyorum herlade.adına cok sewındım.nekadar zamandır uyguluyosun bıskuwıyı ve nasıl kullanıyorsun?

Ben buna ilk 17 Mayısta başladım o zaman 42 kiloydum.Şimdi 48,5
Araya ramazan girince çok aç kaldım zayıfladım 45 e düştüm bisküviyide bıraktım 1 ay yemedim.Bayramdan sonra yine başladım yemeye.

Akşam karnım tokken çorba tabağına sütü döküyorum 1 su bardağı kadar.Mikrodalgada biraz ısıtıyorum sonrada 23 24 tane bisküvi atıyorum bide 1 tatlı kaşığı bal.Hepsini bitirip üstüne su içip yatıyorum :34:

Ben 42 kiloyken hiçbi giydiğim yakışmazdı kalça fln hiç yoktu.Pantolon olmuyodu kalın kışlık havlulu taytlardan bi tane giyip üstüne pantolon giyiyodum zayıf görünmemek için.Ama Şimdi sadece iç çamaşırı ve pantolon yetiyo tam oluyo
Köprücük kemiklerim belli olurdu hani gerdirirsin ya kendini öyleyken kemiği tutabilirdim :27: Ama kilo alınca orası doldu şmdi aynı hareketi yapınca tutamıyorum.
2 tane pantolonum vardı hep onları giyiyodum yeni alamıyorum para var ama elbise olmaynca sefil gibi aynı pantolonda takılı kalıyodum :27:

Kilo alınca 3 tane pantolon aldm hemde 29 30 beden :64:

Ama tabi göğüs adına hiçbi gelişme yok hala minicik :44:

ben bunu bi aydır yapıorum her gece yiorum bebe bisküvisi ytmadan önce 20 tane süte karıştırıp.kilomda bi deişiklik olmadı.

Back