ben bunu bi aydır yapıorum her gece yiorum bebe bisküvisi ytmadan önce 20 tane süte karıştırıp.kilomda bi deişiklik olmadı.
yaşım 20 boyum 1,60
Ben 42 kiloyken hiçbi giydiğim yakışmazdı kalça fln hiç yoktu.Pantolon olmuyodu kalın kışlık havlulu taytlardan bi tane giyip üstüne pantolon giyiyodum zayıf görünmemek için.Ama Şimdi sadece iç çamaşırı ve pantolon yetiyo tam oluyo
Köprücük kemiklerim belli olurdu hani gerdirirsin ya kendini öyleyken kemiği tutabilirdimAma kilo alınca orası doldu şmdi aynı hareketi yapınca tutamıyorum.
2 tane pantolonum vardı hep onları giyiyodum yeni alamıyorum para var ama elbise olmaynca sefil gibi aynı pantolonda takılı kalıyodum
Kilo alınca 3 tane pantolon aldm hemde 29 30 beden
Ama tabi göğüs adına hiçbi gelişme yok hala minicik :44:
Bayramdan sonra yazmıştım ramazanda 45 kiloya düştüğümü.Yemek yemeye başlaynca kilolarım geri geldi ve dün ilk defa 48,5 oldum
42 'den 48,5 çıkmak çok muhteşem bi duygu bugün hep eve gitmeyi düşünüyorum bir an önce tartılmak için.İnanamıyorum hala 48.5 oldğuma ya 2 güne kadar 49 olursam mutluluktan ölürüm heralde
Bi arkadaş bana bigünde neler yediğimi sormuştu yazıyorum
Sabah 2 tane peynirli poça
Öğlen yemek (çorba+sulu yemek+pilav+tatlı veya salata)
Saat 3 gibi çikolata yediğimde 2 tane çikolatalı gofret yiyorum.Bazende şeftali 1 tane
Akşam 7.5 da evde yemeğimi yiyorum sonrada bisküviyi yiyip yatıyorum
bende 2-3 ay önce başlamıştım buna 1 hafta falan yaptım ama sonra bıraktım nedense.
kızlar çok kilo almak istiyorum ama birisi beni teşvik etsin özendirsin :))
hatta 1 kişi varsa onunla bebaer başlayalım kilolarımızı falan yazalım düzenli 1-2 ay nolurrrr
kim benimle başlamak ister
ben bunu bi aydır yapıorum her gece yiorum bebe bisküvisi ytmadan önce 20 tane süte karıştırıp.kilomda bi deişiklik olmadı.
bu boy ve kiloya nasıl 29 30 pantolon oluyo hayret:44:benim boyumda 1.60 kilom 48-49 ama 26 beden alıyorum kot:26:
evet kızlar uzun bı aradan sonra yasadıgım gelısmelerden sızlerı haberdar etmek ıstedım kı motıve olun daha cok yeyın..saka bır yana sunu soyleyebılırımkı etkısı %100 olan bı yöntem bu mama..evet bende yılaardır kılo almak ıcın caba sarfedenlerdenım.hatta kendımı bıldım bılelı bunun ıcın ugrasıyorum dıyebılırım..denemedıgım yontem kalmadı..ilaç,kılo alma diyetleri,diyetisyenler,bıtkısel karısımlar,vucut gelıstırme ıcın kullanıılan tozlar vs.vs..ama hıc bırının etkısı olmadı...bende demekkı bu da benım kaderım diyerek razı oldum..ta ki destına adlı arkadasımın bu tarıfını okuyana kadar.evet Allah ondan bınlerce kez razı olsun onun bu yontemı sayesınde kılo almaya basladım..ancak ılk zaman ben 1 ayda 4 kg alamadım.hatta burada dertte yandım yanılmıyorsam yaklasık 1 bucuk ayda 3 kılo alabıldım ve hayatımda ılk kez 50 kılo oldum. ancak agustos ayında estetık burun amelyatı oldum ve aldıgım 3 kıloyuda verdım..ama artık eskısı kadar uzulmuyordum.cunku nasıl kılo alabılecegımı bılıyordum..yaklasık 25 gundur devam edıyorum ve tekrar 3kılo alabıldım ve yıne 50 kıloyum.ve coookk mutluyummm..gozle gorulur bı degısme yok.en azından ben farkedemıyorum suan.cunku boyum uzun..1.71 boyundayım.ama eskısıne nazaran daha dınc hıssedıyorum kendımı..hedefım 57-58 kılo.artık olabılecegımede ınanıyorum.tek dert ettıgım konu okulların acılıyo olması.cunku tatıldeyken rahat rahat gun ıcınde yıyebılıyordum..ama okulda da devam edıcem kafama koydum..artık zayıflık benım ıcın bır dert olmaktan cıkacakkk..hıı bu arada sadece mamayı yemenın fazla bı faydası olmuyo hı kılo alabılıyosun ama ayda 1 yada 2 kılo en fazla..bu yuzden ıstahı olmayan bırı olarak ben ıstah acıcı bı surupla beraber bu mamayı uyguluyorum.gun ıcınde yıyebılıyorum yanı.sızlere tavsıyem yılmayınn..kaybedıcek hıc bıseyımız yok..ama daha guzel olamk elımızde unutmayalım
Mama midemi bulandırıyor yiyemiyorum
Başka bi çözümü olsa :26:
bende 2-3 ay önce başlamıştım buna 1 hafta falan yaptım ama sonra bıraktım nedense.
kızlar çok kilo almak istiyorum ama birisi beni teşvik etsin özendirsin :))
hatta 1 kişi varsa onunla bebaer başlayalım kilolarımızı falan yazalım düzenli 1-2 ay nolurrrr
kim benimle başlamak ister
ben de başlarııımm :) 45 kiloyum vee 50-53 kilo olmak istiyorum.. her gun aksatmadan yiyicez ama kesinliklee :) aslında kilo alma yarışmaları da olsa kilo verme yarışmaları gibi ne güzel olur
yaw arkadaş bu nasıl bi işe çattım. ramazanda bu mama olayına başladım sonra sahurda yemekten sonra 6 7 tane hurma yedim yattım 48 e yükseldim. geçenlerde bi mide ağrısı falan yaşadım 2 gün yemek yiyemedim tartıldım 46 ya düşümüşüm. yani kafayı yemesem iyi haaa. 3 kilo için 1 ay uğraştım 2 günde hepsi gitti bu kadar olur yaaaaa
cnm o şurup vitamin şurubumu yoksa aynı şeyi kullanmış olmayalım
şurup öneriyorym tatlm. denemeni isterim.
şurup öneriyorym tatlm. denemeni isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?