Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ramazanda çok zayıfladım yemek yemeynce mamayı yememinde bi etkisi olmuyodu 48 kilodan 45 e düştüm.Bayramdan sonra yine bisküviye başladım ve şuan yine 47,5 kiloyum![]()
Bu başlık sayesinde ilk defa kilo almayı başardım
17 mayısta başladım 42 kiloydum ara vermeden hergün yedim 49 a kadar çıktım.
Tereddütte kalanlara kaybetck bişeyimiz yok deneyin derim![]()
ben buna öyle bir istikrarla başladım ki tam 3 ay aralıksız yaptım misafirliğe yatılı kalacağım yerlere bile çantama küçük sütlerden ve bisküvilerimden getirdim orda bile yedim millet bana gülüyodu bebekmisin sen diye evet bebeğim diyodum :)) umrum duymaz valla :76: bana yarasında yeter ki3 aydan sonrada haftada 2-3 kere yine yiyodum yavaş yavaş bıraktım hala daha aklıma esince küçük paketlerde bisküvi alıp yiyorum :))
bu tarifi kilo vermek için sanıp atladım bi mutlu oldum bi mutlu oldum
sonra farkettim ki kilo almak içinmiş
zaten güzel olan herşey şişmanlatır![]()
inş. alırsın canım bünyesel değişiklikler gösterebilir ama mutlakaa aldırıyo yaa ben aldım çok mutluyum :) darısı sizin başınıza![]()
çocuklar kendi aralarında şakalaşıyorlar birbirlerine püskevit ikram ediyorlar kilo alıyorlarkoptummm
ben de yorumları okuyunca heycanlandım baya gerçkten faydası olabilir.hadi bakalım görüciiz inşş