1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

YA BEN BAL KATMIYORUM BİZKÜVİ ZATEN YETERİNCE TAT VERİYOR ayrıca tatlandırmaya gerek olmuyor. bi de bal katsam çok tatlı olur içemem

kızlar ben ramazandan bir iki hafta önce başlamıştım düzenli yemiyodum ama aklıma estikce yapıp yiyodum :)) ama kilo almamda ramazanın da büyük katkısı var her gün aynı saatte yemek yiyince kilo alıyo insan :)

başla ve sonuçları yaz cnm.
kızlar bu topiği öksüz bırakmayalım. inşallah hepimizin işine yarar.
güzel bir yöntem. ben sütü hiç sevmeyen biriyim. mama halinde yemek çok güzel. bu sayede sütten de faydalanmış oluyorum.belki şimdi hiç birimiz tam etkisini göremiyoruz ama ramazandan sonra eminim daha etkili olacak.
ben çok inanıyorum olacağına.
zaten ilk önce inanmak ve sabretmek çok önemli. gelişmeleri bekliyorum kızlar.
hepinize bol kilolu günleeeeeeer....:3:

kızlar benımde baslayalı bır hafta oldu.kendımde sımdıden bı degısıklık hıssedıyorum.gobegım cıktıı hemde belırgın bı sekılde :65: göbek möbek yeterkı şişsınn :61: bunu soyleyenın ben olduguna ınanamıyorum :84:

bu akşam başlıyorum 45dim ramazanda 3 klio verdim :( 42 kiloyum derhal 48 olmam lazım

Bende başladım bunu uygulamaya. 31'inde başladım bugün 5. gün. Henüz bir değişiklik yok gibi ama pes etmeyeceğim. 18 yaşındayım. boyum 1,54 falan kilomda 38-39 civarı gidip geliyor.. Ne yaptıysam fayda göremedim gerçi düzenli de yapmadım. Çok çabuk sıkılan bir yapım var ama bunu bırakmayacağım :)

ben de denedım bunu ancak sadece süt ve bebe biskuvisi ile yaptım otekı çok tatlı gelıyordu evet fark ettırıyo. bır ıkı kılo almıştım fakat uzun sure yapılacak. ben bıraktım aldıgım kılolar da gıttı :(

yaklaşık 3 haftadır her gün olmasa da olabildiğince geceleri yaptım bu tarifi. aynı zamanda tatilde olduğum için deniz iştah açıyo fazlasıyla biliyosunuz. denizden çıkıp koşarak yemek yemeğe gittim resmen. şimdi 43 ten 45 e çıkmışım. artık daha yoğun bi şekilde uygulamayı düşünüyorum bu tarifi. 3 haftada 2 kilo büyük başarı benim için. boyum da 168. fazlasıyla zayıfım yani. ama bu tarifi uygulayın. ağır gelse de mide bulandırsa da yemeye çalışın. kesinlikle kilo aldırıyo. tarifi veren arkadaşa da çok çok teşekkürler. :)

aa ben anlamadım kilo alıyomuyum almıyomuyum.16 ağustosta başladım 41 kiloydum.arada tartılıyorum bi 41 bi 42 çıkıyo.kilo değişikliği aç yada tok olmama göre değişmiyo ama.yinede mamaya devam tabikii.

ben ramazanda çok zayıfladım yemek yemeynce mamayı yememinde bi etkisi olmuyodu 48 kilodan 45 e düştüm.Bayramdan sonra yine bisküviye başladım ve şuan yine 47,5 kiloyum :16:

Bu başlık sayesinde ilk defa kilo almayı başardım
17 mayısta başladım 42 kiloydum ara vermeden hergün yedim 49 a kadar çıktım.
Tereddütte kalanlara kaybetck bişeyimiz yok deneyin derim :71:

ben ramazanda çok zayıfladım yemek yemeynce mamayı yememinde bi etkisi olmuyodu 48 kilodan 45 e düştüm.Bayramdan sonra yine bisküviye başladım ve şuan yine 47,5 kiloyum :16:

Bu başlık sayesinde ilk defa kilo almayı başardım
17 mayısta başladım 42 kiloydum ara vermeden hergün yedim 49 a kadar çıktım.
Tereddütte kalanlara kaybetck bişeyimiz yok deneyin derim :71:

canim tebrik ederim senin adina cok mutlu oldum
gün icersinde baska herhangi birsey yedinmi yani kilo aldirici tatli vs tarzi seyler??

ben buna öyle bir istikrarla başladım ki tam 3 ay aralıksız yaptım misafirliğe yatılı kalacağım yerlere bile çantama küçük sütlerden ve bisküvilerimden getirdim orda bile yedim millet bana gülüyodu bebekmisin sen diye evet bebeğim diyodum :)) umrum duymaz valla :76: bana yarasında yeter ki :51: 3 aydan sonrada haftada 2-3 kere yine yiyodum yavaş yavaş bıraktım hala daha aklıma esince küçük paketlerde bisküvi alıp yiyorum :))

ben de kilo almak istiyorum ama senin kadar istikraralı olabilicekmiyiym bilmiyorum:5:

Back