peki acaba bunu yaparken yemenizdede bi değişiklik yaptınız mı ??daha mı çok yediniz. yedikten sonra üzerinede bunu mu yediniz? normal yememe devam ederken bunu yesem işe yarar mı?
kızlar selam,
boyum 1,54 kilom 46-48 arası değişiyor (geçen yıl 40 idim bu almış halim).
Sıcaklardan dolayı aç olsamda pek yiyemiyrum agır geliyor oruc tuttum 2gün
fakat rahatsızlandım bıraktım ama 2günde midem kücülmüş sanırım yiyemiyorum. İnternetten baktıgımda boyum göre
kilom ideal fakat kemiklerim ince benim oyüzden 50kilo olmak istiyorum. uzun ugraşlar sonucu bu kiloya ulaştıgım icin
vermeye korkuyorum.
Her akşam yatarken süt bisküvi bal yesem dyorum ama cok tatlı geliyor bananapayım.
Aslında bopyuna göre çokta zayıf bir görüntün olacağını sanmıyorum canım bal ilavesiz yiyebilirsin bal,pekmez,badem,ceviz falan aşırı zayıf olan kişiler için tavsiye ürünler :) sen sadece süt bebe biskv. yiyebilirsin başarılar haydi tempo ozaman :)
canım ilk etapta normal yemene devam et miden genişledikçe artırırsın yemeni cnm sevdiğin yiyecekleri yemeye çalış bn tam bir makarna canavarıyımdır 3 öün yesem yerim mesela
yaaa bide belime göbegime toplanır mı aldıgım kilolar? belime gitmeden nası alablirm acababelim 62 böle kalsın istiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?