1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

:20:
kızlar ya başıdnan beri takip ediyorum bi başlayamadım şu mamaya
benim sorunumda uyku yoksa öğüre möğüre yicem ama akşam yemeğindne sonra uykuya yenik düşüyorum
2 yaşında oğlumda var onu uyuturken uyuyakalıyorum sonrasında uyanamıyorum mamayı yemek için

telefnunu titreşime kur canım eline al uyandrr o seni kalkıp yiyip ytarsın :)))

8 ağustosta 48 kiloyla başladım, boyumda 1.69-70.
ve hani takip ediyorum yapıyorum falan yazıp bende durumunu bildirenlerden olayım diye üye oldum :82:

Son düzenleme:
o göbek çıkacak ordan söyliyim :) sıkışlaştırma hareketleriyle eritirsin bişey olmaz heryerim orantılı kilo aldı daha sonra fazla göbek ve bel oldu oda sporla flan gidiyo öyle çok ta sorun yapacak bişey olmaz cnm merak etme

bend e45 kiloyum mama yaparak yemesemde mesela 10 tane bebe bisk.yesem arkasına 2 bardak süt içsem 1 kaşıkta pekmez içsem olur mu?ben öyle karışımları pek yiyemiyorumda olur mu acaba?:nazar:

bend e45 kiloyum mama yaparak yemesemde mesela 10 tane bebe bisk.yesem arkasına 2 bardak süt içsem 1 kaşıkta pekmez içsem olur mu?ben öyle karışımları pek yiyemiyorumda olur mu acaba?:nazar:

hergünmü yapacam bide cevapveirsen çok sevinirim neler yedim olmadı bak sen almışın inş bizlerde alırız:nazar:

kızlar ya başıdnan beri takip ediyorum bi başlayamadım şu mamaya
benim sorunumda uyku yoksa öğüre möğüre yicem ama akşam yemeğindne sonra uykuya yenik düşüyorum
2 yaşında oğlumda var onu uyuturken uyuyakalıyorum sonrasında uyanamıyorum mamayı yemek için

ya aynen varya benimde 2,5 yaşında kızım var onu uyttuktan sonra hemen uykum geliyor. ama kızımın yanında annesi değil ablası gibi duruyorum zayıflıktan ve sinir oluyorum...geçen şu mamayı denedim ama midem bulandı yaa..nasıl alcaz kiloları bilmiyorum..

arkadaşlar ben bu karışımı 3 ay önce denedim 49 dan 54 e çıktım ama zaman tutmadım yalan olmasın gün olarak kaç günde yani ,baktım ilerlio kilo bıraktım rahatda uyuodum çünkü bu karşımla ne alaka bilmiyorum ama bırakınca 2 kilo verdim sona 3 kilo kaldı önce göbek yapıo sonra dağılıyo sporda yapıyorum ben çünkü, ben arada yapıcam kızlar çatlağa dikkat ama hızlı kilo alınca çatlak oluo hergün krem sürün göbeğinize falan bir not daha ben 13 kilo veren biriyim isteyerek yani kilo preblemim vardı daha sonra sürekli sporla kilomda kaldım sonra migdemde gastrit çıktı yemek yiyememeye başladım kilomda zaten az dahada verdim anam bi baktım kilo alamıom yesemde ,hep kıskanırdım yerler yerler kilo almazlar derdim :( iyi bişe gibi sona başladım kilo alma yöntemlerine bakmaya o kadar korktum ki ama korkmayın bu yöntem muhteşem kesinlikle sonuç veriyor bazı arkadaşlar bu karışımda miğdem bulanırda falan demiş kafada bitio bulanır deme bişe olmaz zaten katı olmuyor sulu oluyor tadıda çok güzel bence ben balla yaptım hızlıca içiyodum kaşıkla değil yani demek istediğim zorlayın kendinizi 1 dk ya 1 dk su içiyomuş gibi zorla değiyor inanın kesinlikle bende sonuç verdi:66:

ben bebek maması gıbı yapıp kasıkla yemege calısıodum oyuzden cok tatlı gelıodu.ama 2 bardak sute 20 tane koyunca sıvı oluo.aksam bu sekılde ıctım daha kolay oldu ıcmesı.akşam startı verdım bakalım nolcak hayırlısı.... inşşşş dewm ederım we kıloyu alırımmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ahh ahh bende kilo konusundan muzdaribim 1 72 boy 52 kilo ya :25:
Ama bu konu çok hoşuma gitti çünkü neredeyse 1 yıldır cici bebeyi sütle karıştırıp yemek aklımda var söylüyorlardı yap diye.
Pek bu mama olaylarının üstüne düşmüyordum fakat burada deneyen ve sonuç alanları görünce aklıma yattı bende alıp yiyicemm :66:
Teşekkürler :54:

26,5 yaşındayım
165 boyunda,44 kiloyum:5:
giydiğim hiçbir şey yakışmıyor.34 bedenm onlar bile geniş oluyo:25:

gerçi benm sağlık problemlerim var.bu çok büyük bi etken kraker gibi :1: olmamda

mesela kalsiyum desteği alıyorum,kemik suyu içiyorum bu sıcaklarda

tüm sayfaları okudum neredeyse:52: gaza geldim :52: hemen yarın deneyeceğim:39:

haftada kaç kg alırım kızlar:3:

şimdi yedim kocaman bi kase mamamı :9: en başlarda yemesi zor geliyo insana ama 3 gündür her öğünden sonra kocaman bi kase yiyorum artık. 43 kiloyla başladım 3 gün önce bakalım 1 ay sonunda yazıcam sonuçları.
bu arada aranıza yeni katıldım. kilo problemlerimle uğraşırken buldum sizi :8:

canım tadı okadar güzel ki bide miss gibi kokuyo vallahi bak önce küçük paketlerde satılan bisk.lerden al dene sonra için alırsa büyük paketlere geç ve devam et bebe bisküvisi süt çook öncelerden beri en çok kullanılan bebek besleme yöntemidir ve çokta besleyicidir.Benim aklıma bu fikri sokanda bir dahiliye uzamanıdır unutmayın belirtmiştim zaten milupa tarzı mamalar kullan dedi ama pahalıya kaçtıgından bende böyle bişey yaptım ve sonuç aldım.
:71:

Canım teşekkürler verdiğin öneri için .Benimde ablam 28 yaşında nişanlı ..45 kilo (1,58 boyunda) bir türlü kilo aldıramıyoruzz.yemiyor pekte ..çALIŞIYOR BELKİ ONDAN DİYORUZ.TÜM TETKİKLERİ YAPTırdı annem çok şükür bir rahatsızlığı yok..küçükken toplu bir çocuktu ama işe girdi zayıfladı (7 yıldır çalışıyor) bu senin önerini uygulamak istiyoruz..okudum annemle ablamada ..denicez tüm istikrarlı bir şekilde ben yapıp geceleri yediricem artık YAA GELİNLİĞİN İÇİNE YAKIŞMICAK WALLA :))))zaten hem beni görenler sen mi büyüsün diyip duruyolar 3 yaş küçüm ondan oysa ki ben biraz topluyumda ona göre :)))))

ya off nerdeyse iki hafta aralıksız yedim bi gram bile değişmiyoo moralim bozuldu yemiyorum iki gündür hiçbi şey fayda etmiycek mi bana yaa:43:

birazcık kiloya ihtiyacım vardı:)böyle düzenli olarak yemesem de bu sayfayı okuduktan sonra bir kutu bebek bisküvisi aldım gayet de lezzetli bir bisküvi:56:çayla beraber yedim..biraz aldım sanki..annem babam kilo aldın kollarından filan belli oluyor.önceden zayıftın kızım fiziğin daha da düzgünleşti filan dediler..zaten kutunun üzerinde içinde bilmem kaç vitamin bilmem şu kadar mineral var şu işe yarıyor gibi bilgiler de vardı:)yararlı yani..teşekkürler..

Kolay bir yöntem denemenin zararı olmaz ama şu kilolarıda fazla dert etmeyin zamanla oluyor gerçekten Bende 1.58 boyunda 50 kiloyum aslında takmıyorum ama bi kaç kilo almanında bi zararı olmaz :)

geçen yaz 54 kiloydum ama hemen göbek belirginleşiyor diye ve sinir oluyordum.bende bu durumdan hoşnut kalmayaınca biraz yemeyi içmeyi kestim ve 50 kiloya düştüm .1 senedir kilom 50 idi.şimdi ramazanında etkisiyle 47 ye düştüm.yüzüm iyice ufaldı.biraz kilo almam lazım ama istiyorum ki aldığım kilo vücudumun her yerine dağılsın.bu konuda fikrin varmı konu sahibi arkadaşım ?:26:

geçen yaz 54 kiloydum ama hemen göbek belirginleşiyor diye ve sinir oluyordum.bende bu durumdan hoşnut kalmayaınca biraz yemeyi içmeyi kestim ve 50 kiloya düştüm .1 senedir kilom 50 idi.şimdi ramazanında etkisiyle 47 ye düştüm.yüzüm iyice ufaldı.biraz kilo almam lazım ama istiyorum ki aldığım kilo vücudumun her yerine dağılsın.bu konuda fikrin varmı konu sahibi arkadaşım ?:26:
aynen ben de her yerime dağılsın istiyorum özellikle yüzden alsam çok iyi olacak. spor yapmak bana olur gibi geliyor. Bu aralar işsizim :59: düzenli iş sahibi olur olmaz spora başlayacağım. fıtness salonuna gitmek iyi olacak gibi geliyor bana :44: yani ona inanıyorum. hem iştahım açılmış olur hem de yağ yerine kas olursa daha sıkı bir vücut olur diye düşünüyorum. çok kilo almak niyetinde değilim 53 kilo olsam( boyum 167) ve eşit dağılmış olsa ve yüzümden alsam çok iyi olacak. ramazan dolayısı ile iftarda acıkıyorum fırsattan istifade iftarda patlayana kadar yiyiyorum sofraya gelen bütün tatlıları tadıyorum :34: inş bayramda 52 olurum. Bu arada balık yağını denediniz mi? ben denedim iki ayda iki kilo aldım ancak. kullanmayı bırakınca da bir ayda geri verdim iki kiloyu.

konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum bir ayda 4 kilo süper! üstelik ne abudik kubidik ilaçlar ne de başka yöntemler gibi değil ! ben de 3-4 kilo istiyorum zaten. yalnız birşey soracağım. bütün yazıları okumadım cevap yazdınız mı bilmiyorum. hala kullanıyor musun? yani kullanmayı bırakınca tekrar kilo vermeyiz di mi? benim kilo vermem genelde stresten oluyor diye düşünüyorum. Çok kuruntulu bir insanım okuduğum bölümden de kaynaklanıyordu stresim. ama şimdi okul bitti 600 gr felan kilo aldım. söylediğin yöntemi de hemen bu gün denemeye başlayacağım ama ancak iftarda denerim.

Canım teşekkürler verdiğin öneri için .Benimde ablam 28 yaşında nişanlı ..45 kilo (1,58 boyunda) bir türlü kilo aldıramıyoruzz.yemiyor pekte ..çALIŞIYOR BELKİ ONDAN DİYORUZ.TÜM TETKİKLERİ YAPTırdı annem çok şükür bir rahatsızlığı yok..küçükken toplu bir çocuktu ama işe girdi zayıfladı (7 yıldır çalışıyor) bu senin önerini uygulamak istiyoruz..okudum annemle ablamada ..denicez tüm istikrarlı bir şekilde ben yapıp geceleri yediricem artık YAA GELİNLİĞİN İÇİNE YAKIŞMICAK WALLA :))))zaten hem beni görenler sen mi büyüsün diyip duruyolar 3 yaş küçüm ondan oysa ki ben biraz topluyumda ona göre :)))))

canım destinaxcım mama değilde yiyip içsem olurmu sütü içsem bisk.yesem arkasınada pekmez içsem aynı yine faydası olurmu cevap yazarmısın :nazar:

sonunda basladım 3 gun oldu.ama orucdan dolayı 2 kılo werdım:(:(:( ramazanda etkı eder mı acaba?

ya 1.58 boya 45 kilo gayet normal canım. kaç olmasını bekliosunuzki :d daha fzlası zaten çirkin durur. göbekli falan :s saglıklıymışta oh ne güzel işte kızın moralini bozmayın:))) tüm mankenler upuzun oldukları en fazla 55 kilolar :)) ablanın bikini giydgnde hepinizden güzel drdugna eminim :)))

Back