1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

kızlar yemek zor degilmi bunu ben 1.68 boy 52 kiloyum hani alsam ıyı olabilirde 3 kilo felan nası yiyecem :26::26::26::26::26:

bebe bisküvisinin kilo aldırdığını çok kişiden duydum ama bir iki kere yaptım bıraktım.küçükken çok tombiştim normal değildim ama çok mama yemişim okula gidene kadar mama yemişim mamayı kesince normal sonrada zayıf bir kız oldum şimdide çok zayıfım boyum 1-64 falan kilom47 yaşım 23.kilo almak istiyorum 55 kilo olsam yetick sanki.dahada zayıftım sevgilim askerdeydi üzüntüden 41 kiloya düşmüştüm psikiyatriste gitmiştim o bana biilaç yazdı mirtaron diye bi hap.sinirlerimi hafifletti kilo aldırdı 47 kiloyum ama artık alamıyorum eksiğimi tamamlamam lazım ama stres yapmamak lazım üzülmemek sinirlenmemek şimdide nişanlanıcm 3 eylülde nişanım var onun telaşı biraz etkiliyor belki ama 3 eylüle kadar bu mama işine başlayınca 1 kilo alırım belki.inşallaaaaa

kızlar gercekten işe yarıyor ama istikrarla yemek lazım.ben basladığımdan beri sadece akşamları yediğim halde 2 kilo aldım.çoğu arkadasımız 2 öğün yiyerek 4 kiloya yakın aldı..bu tarifin en güzel yanı yemeye alıştığınız için mideniz büyüyo ve aclıktan kazınıyo.49 kilodan bi anda 44 lere kadar düştüm toparlanamadım.hep zayıf olan için alışılmış bir durumdur ama birden kilo verince millet baslıyo ay nolmus sana ne kadar zayıflamışsın ,yok hiç yemek vermiyolarmı,azıcık kilo al...falan filan .zaten yemek yeme konusunda cok eringectim.aclıktan ölüyüm gidipte bişey yemezdim.ne zamanki destinax arkadasımızın topiğini gördüm hayatım değişti.tam bana göre bir tarif zahmetsiz:) üstelik sürekli acıkıyorum tabi suan ramazan olduğu için akşama saklıyorum aclığımı.bu tarifi deneyin 15 güne kalmaz yanaklarınızın dolduğunu pantolanların biraz rahatsız ettiğini hissedeceksiniz.yeterki istikrarla yiyin erinmeden!!!destinaxa tekrardan sevgiler:16:

Merhaba kızlar :34:

Bende 1 ayda 5 kg almıştım bunun sayesinde.Başlayalı yaklaşık 3 ay olcak.Yemek yemediğim halde ve son günlrde bi kaç kere mama yemeyi aksattığım halde kilomu koruyabildiğime şaşırıyorum.Başlarken 42 ydim.Şuan 47 yada 46 yım.En fazla 48 olmuştum zaten.Dahada alamıyorum :59: Bu mamayı yemediğm zamanlar bigün yemek yemiyim hemen 2 kilo birden verir cılızlaşırdım :1: Ama şmdi öyle pat diye gitmiyo bu kilolar valla alt yapı sağlam :52:

En azından 50 olsaydım iyi olcaktı Yinede devam edicem bi ümit belki olurum :31:

bugün ben de başlıyorum inş.işe yarar..şu an 40 kiloyum..ilerde alabilirsem kaç kilo aldığımı yazarım..oruç tutarken işe yarar mı bilemiyorum ....

bugün ben de başlıyorum inş.işe yarar..şu an 40 kiloyum..ilerde alabilirsem kaç kilo aldığımı yazarım..oruç tutarken işe yarar mı bilemiyorum ....

Aslında işe yarayıp yaramayacağı kişinin kendi elinde ben düşünce gücüyle birlikte uygulanan kürler,karışımlar vs. çok inanırım öncelikle birşeye olumsuz yönden başlamamamız gerekiyor.Burda konuyu başlattığımdan beri çoğu arkadaşımız denedi bunu deneyenlerin %98'inde işe yaradı ha bu 1 kg olur 2 kg olur 5 kg olur ama işe yaradı devamlılıkve istikrar çok önemli Sevgiler saygılar benden Allah herkesin gönlüne göre versin herşeyi (kilo-göğüs-boy-saç) :66: :71:

ben de dün akşam başladım mamaya.boyum 1.68 kilom 45 ramazandan önce 47 kiloydum üç günde 2 kilo gitmiş yaa sinir oldum.:2: bu arada yaşım da 35 hani bi yaştan sonra alınıyo diyolar ya o beni kapsamıyomuş anladım yaniii:1: acaba oruç tutmak zayıflatıyormu günde 2 öğüne düşüyor ya .ama sahurda da yiyip yatıyorum anlamadım gitti:59:.iftar ve sahur arası siz bişeyler atıştırıyormusunuz ?yoksa ben bayrama 40 kilo falan girerim bu gidişle:1:

ben de dün akşam başladım mamaya.boyum 1.68 kilom 45 ramazandan önce 47 kiloydum üç günde 2 kilo gitmiş yaa sinir oldum.:2: bu arada yaşım da 35 hani bi yaştan sonra alınıyo diyolar ya o beni kapsamıyomuş anladım yaniii:1: acaba oruç tutmak zayıflatıyormu günde 2 öğüne düşüyor ya .ama sahurda da yiyip yatıyorum anlamadım gitti:59:.iftar ve sahur arası siz bişeyler atıştırıyormusunuz ?yoksa ben bayrama 40 kilo falan girerim bu gidişle:1:

Ramazanda herkes zayıflayacağını düşünür ama çoğu insan da kilo aldıgını söyler bende ramazan ayında bu karışımı yapmadan önce 1 kg flan alıyodum (baya çoktu hani:P) zayıflamassınız emin olun sahurda yiyin birde yatmadan iftardan sonra yiyn iftarla sahur arasında meyve salata gibi hafif şeyler yiyorum çünkü midem çok hasaslaşıyo ramazanda şuan bile mide bulantısından ölüyorum ama orucum yapacak bişey yok :71:

Allah hepimize yardım etsin :) :D bende şöyle 3 kilo verebilsem süpper olur

sanırım kilo almakta vermekte birbirinden zor şeyler gerçekten kilo almak isteyenler genelde yadırganıyor bol bol ye alırsın deniyor ama bu okadarda basit değil çeken bilir işte Amin arkadaşım Allah herkesin gönlüne göre versin derim ben hep kolay gelsin hadi bakalım :) :71:

yemek yemesem daha rahat mıdem.. yemek yemek zorunda olmak sıkıo bnı

canım en önemli sorunlardan biri ve kilo alamama nedenlerinden de biri iştah kaybı bence bi doktorla görüşüp önce iştahını açacak bişeyler kullan daha sonra zaten bu karışıma otomatikmen başlarsın tatlım üzülme :70:

işte benim aradığım şeeeeeyyyyyy
harika şeyler okudum yaaa inanımıyorum
25 yaşındayım ve 48 kiloda çakıldım kaldım 1.65 boyum ve zayıfım oldum olası
ve ben kilo almak istiyorum dedikçe bana sen manyakmısın millet senin gibi zayıflayabilmek için neler yapıyo diyolar
beni anlayan kimse yok yani çevremde
şöyle hayalimdeki gibi 55 kilo olsam allahtan başka ne isterimki..
ama bu konu acayip hoşuma gitti,malzemeler yok şuan elimde bide oruç tutuyorum artık ramazandan sonra kendimi besiye çekicem :)
bunu paylaşan arkadaştan allah razı olsun,ve hepimiz hayalimizdeki kiloya ulaşırız inşallah aminnnnnnnn

işte benim aradığım şeeeeeyyyyyy
harika şeyler okudum yaaa inanımıyorum
25 yaşındayım ve 48 kiloda çakıldım kaldım 1.65 boyum ve zayıfım oldum olası
ve ben kilo almak istiyorum dedikçe bana sen manyakmısın millet senin gibi zayıflayabilmek için neler yapıyo diyolar
beni anlayan kimse yok yani çevremde
şöyle hayalimdeki gibi 55 kilo olsam allahtan başka ne isterimki..
ama bu konu acayip hoşuma gitti,malzemeler yok şuan elimde bide oruç tutuyorum artık ramazandan sonra kendimi besiye çekicem :)
bunu paylaşan arkadaştan allah razı olsun,ve hepimiz hayalimizdeki kiloya ulaşırız inşallah aminnnnnnnn

tatlım ramazanda da uyguluyoruz sahurda ve akşam yatmadan önce tabii oruç nedeniyle mideler hassaslaşabilir isteyen tek öğün yesin mide durumunuza göre değişir.

Canım zayıflık başlı başına tıpta bile bir hastalık aşırı zayflık 1.70 boy 42-43 kilolayla dolaşmak :52: çok zor bunu bizlerden başkası anlayamaz herkesin derdi kendine kimi şişmanım zayıf olsam tığ gibi der bizlerde sopa gibiyim kıyafet bulmakta zorlanıyorum artık alışverişe bile çıkasım gelmiyor der (benim eski halimden bahsediyorum:))her gören aa nekadar zayıfsın kız baban bakmıyo mu sana :84: gibi tepkiler verir arkadaşların adına safinaz takar şimdide her gören sen yapılanmışsın resmen balık etli olmuşsun oha öküz gibi olmuşsun göbeğe bak süpersin diyo valla bunu dediler bana :52: öküz gibi yapılı balık etli olmak için yıllarca uğraştığımı da bi bilseler tabii :) şimdi ise alışverişlerim şu şekilde beğeniyorum 29beden pantalon istiyorum tabi şapadanak oturuyo alıyorum ve çıkıyorum bitti :62: bu benim için nasıl bi nimet nasıl bi mutluluk kızlar dilerim Allahta gönlünüze göre verir.İsteyin yeter! :71:

eski fotoları bulamadım zayıf halimle kilo aldığım halimi koyacaktım size bulamadım resim son halim :)

$Fotoğraf0718.jpg

Eklentiler

• $SAM_3391.jpg
    $SAM_3391.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
Destinaxx ;maşallah diyelim de nazar değmesin valla :nazar:
Darısı bizim başımıza bakalım .Vazgeçmek yok azimle devam.Ben 4. günde 1 kilo almışım ama 1 kilo ile değerlendirme yapmak zor çünkü yediklerin, giydiklerin yanıltıyor .Bakalım ilerde belli olur .:1:

Back