1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

yaaaa çok mutlu oldummm :))) çok kolay bişi gibi gözüküyo yani sadece mama yicem ve kilo alıcam :)))) bnde diyetisyene gittim ama yapması çok zor bi diyet verdi bnde attım gitti yapamadım. bunu denicegim:)) çooook teşekkürler yaa inş bende başarabilirm :) 1.68 boyum kilomda 43. hemen bugün markete gidecegm :)

peki acaba bunu yaparken yemenizdede bi değişiklik yaptınız mı ??daha mı çok yediniz. yedikten sonra üzerinede bunu mu yediniz? normal yememe devam ederken bunu yesem işe yarar mı?

peki acaba bunu yaparken yemenizdede bi değişiklik yaptınız mı ??daha mı çok yediniz. yedikten sonra üzerinede bunu mu yediniz? normal yememe devam ederken bunu yesem işe yarar mı?

canım ilk etapta normal yemene devam et miden genişledikçe artırırsın yemeni cnm sevdiğin yiyecekleri yemeye çalış bn tam bir makarna canavarıyımdır 3 öün yesem yerim mesela :52: :71:

kızlar kilo amış olan resimlerimi koydum yorumlarınızı bekliyorum resimde küçümen gibi çıkmışımda aslında gayet yapılı duruyorum vallahi bakın bi resim daha koycam
suratımın tombişliğine bakın anam yerim kıoz seni ben çok seviyorum kendimi :)))))))))
$özlemduygu.jpg

benim 4 .günüm ..ramazandan dolayı çok fazla yemek yiyemiyorum ..her gün 2 bardak süte 15 bebe bisküvisi 1 kaşık pekmez koyup yiyorum...canım istemese de zorluyorum kendimi.(oldum olası tatlıyla aram yoktur) şu an kilom sabit aldıkça paylaşacağım :))

destinaxx mükemmelsin cnım tebrik ederim.zayıf halini aşırı merak ediyorum onu koyarsan değişimi daha net görcezzz lütfeen bi bulduruverr ya

Zayıfken insan foto da bile güzel çıkmıyo diye adam gibi fotoğraf çektirmezdim bile valla kızlar rastgele elime geçerse paylaşırım canlarım

benim de mamaya başladığım bugün 6. günü.Bu arada oğlumda anne şuna mama deme bebekmisin yaaa diyo bana :1:
ama iştahım açıldı valla yediklerimin iki katını yiyiyorum :56: dün misafirliğe gittiğimiz yerde dijital tartı vardı yemek sonrası tartıldığımda 48 çıktım eve geldim evde normal eski tip baskül var onda da 47 çıktım.şimdi kilomda da kararsız kaldım ben kaç kiloyum diye:60: ama iştahım açıldı ve sanırsamda midem büyüyo bakalım biraz daha geçsin :34:
du bakalımnolcek...

kızlar selam,

boyum 1,54 kilom 46-48 arası değişiyor (geçen yıl 40 idim bu almış halim).
Sıcaklardan dolayı aç olsamda pek yiyemiyrum agır geliyor oruc tuttum 2gün
fakat rahatsızlandım bıraktım ama 2günde midem kücülmüş sanırım yiyemiyorum. İnternetten baktıgımda boyum göre
kilom ideal fakat kemiklerim ince benim oyüzden 50kilo olmak istiyorum. uzun ugraşlar sonucu bu kiloya ulaştıgım icin
vermeye korkuyorum.
Her akşam yatarken süt bisküvi bal yesem dyorum ama cok tatlı geliyor bana :( napayım.

kızlar selam,

boyum 1,54 kilom 46-48 arası değişiyor (geçen yıl 40 idim bu almış halim).
Sıcaklardan dolayı aç olsamda pek yiyemiyrum agır geliyor oruc tuttum 2gün
fakat rahatsızlandım bıraktım ama 2günde midem kücülmüş sanırım yiyemiyorum. İnternetten baktıgımda boyum göre
kilom ideal fakat kemiklerim ince benim oyüzden 50kilo olmak istiyorum. uzun ugraşlar sonucu bu kiloya ulaştıgım icin
vermeye korkuyorum.
Her akşam yatarken süt bisküvi bal yesem dyorum ama cok tatlı geliyor bana :( napayım.

Aslında bopyuna göre çokta zayıf bir görüntün olacağını sanmıyorum canım bal ilavesiz yiyebilirsin bal,pekmez,badem,ceviz falan aşırı zayıf olan kişiler için tavsiye ürünler :) sen sadece süt bebe biskv. yiyebilirsin başarılar haydi tempo ozaman :)

Aslında bopyuna göre çokta zayıf bir görüntün olacağını sanmıyorum canım bal ilavesiz yiyebilirsin bal,pekmez,badem,ceviz falan aşırı zayıf olan kişiler için tavsiye ürünler :) sen sadece süt bebe biskv. yiyebilirsin başarılar haydi tempo ozaman :)

40 kilolu halimi görenler şimdiki halimi görünce süper oldugumu söylüor :)
cünkü orantılı kilo aldım memişler hariç of fbiraz da onlara gitseyd, nolurdu sanki :19:
ama napalım bunada şükür kendimne güvenm yeniden geldi ya ölsemde gam yemem şöyle 2kilo daha alım yeterli :)
oda memişlere gitsin yaw puf :(

canım ilk etapta normal yemene devam et miden genişledikçe artırırsın yemeni cnm sevdiğin yiyecekleri yemeye çalış bn tam bir makarna canavarıyımdır 3 öün yesem yerim mesela :52: :71:

teşekkür ederim canım :) dün gece yedim braz fzla geldi ama zorladm kendimi .smdide yicem birazdan:))) yememde bi deişiklik yapamıorum inş zamanla arttırırım :)))inş bnmde senin gibi olur yyaaa bi ayda 4 kiloo mükemeeellll :))))))

yaaa bide belime göbegime toplanır mı aldıgım kilolar? belime gitmeden nası alablirm acaba :D belim 62 böle kalsın istiorum:9:

o göbek çıkacak ordan söyliyim :) sıkışlaştırma hareketleriyle eritirsin bişey olmaz heryerim orantılı kilo aldı daha sonra fazla göbek ve bel oldu oda sporla flan gidiyo öyle çok ta sorun yapacak bişey olmaz cnm merak etme

Son düzenleme:
kızlar ya başıdnan beri takip ediyorum bi başlayamadım şu mamaya
benim sorunumda uyku yoksa öğüre möğüre yicem ama akşam yemeğindne sonra uykuya yenik düşüyorum
2 yaşında oğlumda var onu uyuturken uyuyakalıyorum sonrasında uyanamıyorum mamayı yemek için

kızlar ben bugn marketten icim kefir diye bişey aldım onu cilekli süt sandım ama nette sindirim sistemi ile alakalı oldugu yazıor üzerindeki kalori kısmına aldanıp aldım bayagı kalorili bişeye benzior acaba zayıflatma etkisi varmıdır korktum
icmeye de

hayır kefirin zayıflatma gıbı bı etkısı yok.kefır dogada olusan bir tür mantar ve sute koyuldugunda cogalıyorlar.cok yararlı her derde dewa denebılcek bı mantar turu.zararı yoktur aksıne cok yararı war bırcok hastalıga

yiorum mamayı inş faydalı olurr.. hatta kahvaltdan snra bile yiorum bazen canım istio:))) bide balık yağı içiorum mutlaka. :)

Back