1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

Kızlar bu gerçekten işe yarıyor doktor bir arkadaşım söylemişti. Arkadaşım sütü sevmediği için pudingle karıştırarak yaptı ve ondada işe yaradı 2 ayda 5 kilo falan aldı. Ama şunu söyliyim günde 5 öğün yemeniz şart 3 ana öğün 2 ara öğün. Kahvaltı yapmanız mutlaka şart . Bunu ara öğün olarak yapabilirsiniz işte gece yatmana önce yiyin ama.. Bana arkadaşım geceleri yemek ye derdi hep :34:

kızlar tüm yazılanları okuyamadım ama anladığım kadarıyla _yemek yemeyi yük olarak gören biri olarak_ etkili bir yöntem.
Bugün başlıyorum ben de.Zaten gerekli olan her şey evde var,1 yaşında oğlum var.artık bisküvileri balları ortak kullanacağız.
Ben söylediğim gibi yemek yemeyi sevmiyorum , gittim marketten harnup pekmezi ve ballı çerez aldım.Bu ballı çerez tam bir kalori bombası.
Planım şu :gündüz iş yerinde normal beslenme, akşam eve gidince yemek+harnup pekmezi+ballı çerez+sütlü bisküvi.
Bu arada yaşım 27 , boyum 1.63 kilom 45.

ayrıca bebeğin olunca kilo alırsın merak etme laflarına kanıp da hamile kalınca kilo alırım nasılsa umuduyla yaşayan arkadaşlarım , hayatınız boyunca kilo almayı başaramadıysanız hamile kalınca aldığınız tüm kilolar doğumla gidecek ve siz eski zayıflığınıza döneceksiniz.Haberiniz olsun çok umutlanmayın.

Ben hayatımda ilk defa 48 kiloyu hamile kalınca gectim , 61 ile doğum yaptım , çok da umutluydum 52-53te kalırım diye ama yok canlarım , ne yaparsanız yapın gidiyor kilolar.

kızlar tüm yazılanları okuyamadım ama anladığım kadarıyla _yemek yemeyi yük olarak gören biri olarak_ etkili bir yöntem.
Bugün başlıyorum ben de.Zaten gerekli olan her şey evde var,1 yaşında oğlum var.artık bisküvileri balları ortak kullanacağız.
Ben söylediğim gibi yemek yemeyi sevmiyorum , gittim marketten harnup pekmezi ve ballı çerez aldım.Bu ballı çerez tam bir kalori bombası.
Planım şu :gündüz iş yerinde normal beslenme, akşam eve gidince yemek+harnup pekmezi+ballı çerez+sütlü bisküvi.
Bu arada yaşım 27 , boyum 1.63 kilom 45.

ayrıca bebeğin olunca kilo alırsın merak etme laflarına kanıp da hamile kalınca kilo alırım nasılsa umuduyla yaşayan arkadaşlarım , hayatınız boyunca kilo almayı başaramadıysanız hamile kalınca aldığınız tüm kilolar doğumla gidecek ve siz eski zayıflığınıza döneceksiniz.Haberiniz olsun çok umutlanmayın.

Ben hayatımda ilk defa 48 kiloyu hamile kalınca gectim , 61 ile doğum yaptım , çok da umutluydum 52-53te kalırım diye ama yok canlarım , ne yaparsanız yapın gidiyor kilolar.

ablacım senden baştan kaybediyosun:) yemek yemeden olmaz.. yaşasınn yemek yemek diyeceksin öncelikle:):):) iştah açıcı şurup var.. bn aldm.. eve 7de gidiyorum.. 11 de uyuyorum.. 7 ile 11 arasında 2kes yemek yiyorum.. şurup iştah açıo.. bu tarifide tok karınla yapmalısın unutma:)

kızlaaaarr kiloyu alan ortadan kayboluyo bende dahil :9: nasıl olsa güzelleştik die
arasıra bi iki bişey yazında kilo almaya devammı ediyoruz öğrenelim

kızlaaaarr kiloyu alan ortadan kayboluyo bende dahil :9: nasıl olsa güzelleştik die
arasıra bi iki bişey yazında kilo almaya devammı ediyoruz burdan bildirelim

ay valla iyiki paylaşmışım ya ne güzel arkadaşlarımda sevindi diye bende mutlu oluyorum burda çok basit maliyetsiz bişey oldugundan herkesin kolayına gelen bi karışım ben severek yiyiorum hala ara sıra canım istiyo gerçekten ben günde 2 öğün yedim aldım isteyen istediği kadar yesin demiyorum çünkü sağlıklı beslenme kurallarını es geçemem 3 öğün ana 2 öğün ara olarak yemek yemelisiniz ara öğünlerde bebe bisküvisi kuruyemiş yatmadan önce yine mutlaka bu karışımı yiyip yatın tavsiyesinde bulunuyorum öpüyorum kızlar ha gayret !:71:

tatile çıkmıştım ondan yazamadım çoook teşekkür ederim canım senden sayende kilo alıyorum 2.5 kiloya kadar aldım 2 hafta içinde ama malum sıcaklardan dolayı verdim biraz şimdi tekrar deniyorum size tavsiyem mamayı yemeden önce kesinlikle hamur işini yiyin sonra mamayı yeyin cidden büyük oranda işe yarıyor

arasıra bi iki bişey yazında kilo almaya devammı ediyoruz burdan bildirelim

ben devam edenlerdenim kiloda alıyorum şükür tartıda 44kilo 900gm gözüküyorum şuan yediğimde 45 kilo 300gm oluyorbir hafta sonra 45 olurum inşallah şekil itibariylede kilo biraz değiştirmiş eşim daha bi güzelleştin diyor kendimi daha iyi hissediyorum darısı alamayan arkadaşların başına inşallah....:46:

evet bnde bi ara başlamştm snra braktm smdı 20 gundur duzenlı yapıorum bde dyetsyene gtmştım onunda faydası var tabı 40.300 le başladım smdı 43 oldm :) devammm:65:

masallah diyelim kızlar aman nazar değmesin.bende aldım 1 kilo daha.toplamda 2 kilo oldu.inşallah ramazanda vermeyiz.

Kızlar ramazan geldi çattı herkese hayırlı uğurlu olsun!:46::71:

Ramazanda sahurda bide yatarken yiyin yine aynı şekilde sahurda yemeğinizi yiyin az biey küçük kasede bebe bisküvinizide yiyin ve maden suyu için mutlaka susuzluğunuzu keser haydi hayırlı ramazanlar

Ben 43 kilo ile 6 hafta önce başladım mama yemeye.. 12 senedir birçok yöntem denedim kilo alabilmek için, ama hala çubuk gibi inceydim.
Bu yöntem ile çok kolay kilo aldım. Şuan 50 kiloyum. Okullar açılınca bende DestinaX gibi arkadaşlarımı kapak edicem.. :D 5 kilo daha istiyorum.. :)) Teşekkürler herşey için.. :P

Ben 43 kilo ile 6 hafta önce başladım mama yemeye.. 12 senedir birçok yöntem denedim kilo alabilmek için, ama hala çubuk gibi inceydim.
Bu yöntem ile çok kolay kilo aldım. Şuan 50 kiloyum. Okullar açılınca bende DestinaX gibi arkadaşlarımı kapak edicem.. :D 5 kilo daha istiyorum.. :)) Teşekkürler herşey için.. :P

Tebrik ederim canııım ne güzel haber 6 haftada yani 1,5 ayda 7 kg süpersin :56::46:

bn 15-20 tane yiyorum hergün.. günü diğer kısımlarında yemiyorum o yüzden yavaş kilo alıyorum 3 kilo aldım şuana kadar 2 ay oldu buna da şükür :)

herkeze hayırlı ramazanlar inşallah ramazan süresince aldığımızı geri vermeyiz ...

arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum ve yazılarınızı okudukça kendimi dahada zayıf hissetmeye başladım :43:
ben 19 yaşında 168 boy 43 kilo idim küçüklüğümden beri kan ilaçları bıldırcın yumurtalı sütler bebek mamaları iştah şurupları üzüm pekmezleri balık yağları falan filan çok uğraştım kilo almak için bir kaç kilo aldım sonra verdim
tatile geldiğimde 43 kilo idim yine gece yemeleri falan derken 45 olabildim anca bunada şükür ama geri vereceğim nasıl olsa bu kiloyu diye düşünüyorum 4 gündür xxxx sayesinda 1 kilo aldım bakalım ne olacak :53:
aslında ben kilomdan memnunum ama işte çevrenin baskısı yüzünden kilo almak istiyorum
çoğunuzdan daha zayıfım sanırım sizede moral olur umarım bu yazım :66:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende deniyim bakalimmm ne sonuc alacam ama cok tatli olmicakmiiii seker hastasi felan olmayalimmmm sonraaaa:27::27::27::27::27::27:

Back