• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

Hah aynen ben de öyle.. Resmen canım sıkıldıkça tartılıyorum bazen moralim bozuluyor. Sen kendini nasıl engelliyorsun?
Bu sefer kilo almayı çok istiyorum o yüzden anlık değişimleri görüp motivasyonumu kaybetmek istemiyorum. O şekilde karar verdim. Bir de vücudumdaki değişiklikleri gözlemlemek daha çok hoşuma gidiyor tartıdan ziyade. Bakalım öyle niyet ettim.

Merhaba arkadaşlar,
Bugün inşallah bayram tatiline çıkacağımız için sabah aç tartılayım dedim ve tartıldım. Toplamda 5 gün kilo alma çalışması yaptım. Ve buçuğunu atıyorum, o yanıltıcı olsun diyeyim hadi. Ama 2 kilo almışım ya :halay: elhamdülillah. Bugün moraller up up upppp size de gaz olsun hadi bakalım :rolleyes:

Merhaba arkadaşlar,
Bugün inşallah bayram tatiline çıkacağımız için sabah aç tartılayım dedim ve tartıldım. Toplamda 5 gün kilo alma çalışması yaptım. Ve buçuğunu atıyorum, o yanıltıcı olsun diyeyim hadi. Ama 2 kilo almışım ya :halay: elhamdülillah. Bugün moraller up up upppp size de gaz olsun hadi bakalım :rolleyes:
Çok sevindim, hızlısın gayet tebrik ederim :D

Back