- 17 Aralık 2016
- 203
- 93
- 48
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet elektronik tartım var ama haftadan haftaya tartılmak istiyorum. Yoksa her an tartılıyorum psikopat gibi :)Umarım, evinde tartı var mı senin?
Hah aynen ben de öyle.. Resmen canım sıkıldıkça tartılıyorum bazen moralim bozuluyor. Sen kendini nasıl engelliyorsun?Evet elektronik tartım var ama haftadan haftaya tartılmak istiyorum. Yoksa her an tartılıyorum psikopat gibi :)
Bu sefer kilo almayı çok istiyorum o yüzden anlık değişimleri görüp motivasyonumu kaybetmek istemiyorum. O şekilde karar verdim. Bir de vücudumdaki değişiklikleri gözlemlemek daha çok hoşuma gidiyor tartıdan ziyade. Bakalım öyle niyet ettim.Hah aynen ben de öyle.. Resmen canım sıkıldıkça tartılıyorum bazen moralim bozuluyor. Sen kendini nasıl engelliyorsun?
Canım şuan cicibebeye başlamadım
Arkadaşın mı geldi hoşgeldi
Kilo almak istiyormuş buraya ekleyeyim dedim :)Arkadaşın mı geldi hoşgeldi
Çok sevindim, hızlısın gayet tebrik ederimMerhaba arkadaşlar,
Bugün inşallah bayram tatiline çıkacağımız için sabah aç tartılayım dedim ve tartıldım. Toplamda 5 gün kilo alma çalışması yaptım. Ve buçuğunu atıyorum, o yanıltıcı olsun diyeyim hadi. Ama 2 kilo almışım ya elhamdülillah. Bugün moraller up up upppp size de gaz olsun hadi bakalım
TeşekkürlerÇok sevindim, hızlısın gayet tebrik ederim
Ben de 43 oldum sanırım tartı yanıltmıyordur inşallahTeşekkürler
Kaçla başlamıştın tebrik ederimBen de 43 oldum sanırım tartı yanıltmıyordur inşallah
42 ama emin değilim tartıdan.Kaçla başlamıştın tebrik ederim
Nerelerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor
Hoşgeldin boyun kaç?Merhabalar, 46,5'la aranızdayım.
Hoşgeldin boyun kaç?