1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

Hadi inşallah :) bende iki uc gün ara vericem sehir dışına çıkıyorum ama 3 gündür düzenli kullaniuodum soguk sütle cok iyi gidiyor ama sicakla yutamadim ilk aksam su ile zor bitirdim
Bnde ilik sutle yapiyom cok sicak olunca yenmiyo
Keske gittigin yerdede icebilseydin ..

Kizlar
4 gunde 1 paket cicibebe 1 kutu sut bitti.
Bugun 2.pakete ve 2.kutu sute basladim
Istahim azda olsa acildi gibi insallah kiloda alirim

Benim iştahım anormal derecede açık çok fazla yememe rağmen alamıyorum bana başka şeyler lazım

Kizlar
4 gunde 1 paket cicibebe 1 kutu sut bitti.
Bugun 2.pakete ve 2.kutu sute basladim
Istahim azda olsa acildi gibi insallah kiloda alirim

Geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim canim ♥ ben bu hafta çarşambaya kadar yapamicam inşallah kilo alirsin arkandan bende gelirim :))

Aldırıyor 50.4kilodan şuan tam55kilo geliyorum hemde sabah aç karnına :) öglen ve gece yatmadan önce yeyip yattım. ama üst bedenime aldımı farkettim birazını ben kalça bacaklara almak istiyordum zamanla dağılır inş diğer bölgelere. 1ay 9günoldu tam :) günde bikere geceleri dewam ediyorum yine haftayada aralıklı günlerde yiycem azalta azlata yani sonra bırakcam sadece 4gün aksattım geri verme gibi bişeyde olmadı konuyu açan arkadaşa tskler ederim ❤

Ayyyy hayatımın bir dönemi cicibebe süt muz üçlüsüyle geçti resmen. 500 gr bile alamadım o dönem. 47 de takılıp kalmıştım. Doğumdan sonra 51 oldum. Şimdide onda takıldım kaldım

Ayyyy hayatımın bir dönemi cicibebe süt muz üçlüsüyle geçti resmen. 500 gr bile alamadım o dönem. 47 de takılıp kalmıştım. Doğumdan sonra 51 oldum. Şimdide onda takıldım kaldım
Canım ben neler denedim megamax bombax boşuna para verfim etki etmedi ozamanlar ama ablam aldı bombaxla kilo bende cicibebeyle aldım en etkili bu oldu :)

Buna bende başlayayım bari ya :) su geceleri yemek yiyip yatma işini bi ara alışkanlık yapmıştım ama 100 gr bile alamadim. Dur bakayim bugun gidip bisküvi alayim da tekrar yazarım buraya..

Okur okumaz bu gece başladım hadi inşallah :) bende 1.60 boy 35 kiloydum aktardan aldığım golbox isimli ilaçla 42 kiloya ulaştım devam ediyorum .

Bundan 5 yil once falan acmisim vakit buldukca cevaplamaya calismistim ayrintili sekilde ilk sayfalari okuyanlar guzel bilgiler edinebilir.
O zamandan bu zamana evlendin cocuk bile oldu stres hastaliklar vs. derken ben yine cok zayifladim. Ara sira bebe biskuvisi sut karisimi yerim fakat duzenli yemek sart gercekten simdi bebegimde var onunla ugrasmaktan kendime vakit ayirip biseyler yapamiyorum. Ama verdigim bu tarif cogu kiside ise yaramis gorunuyor. En kisa zamanda bende yeniden bu seruvene katilicam cunku dogumda yapsam 45-46 kg de kaldim. Akliniza takilmasin biskuviyi brakinca zayiflaniyor mu diye herkesin yasam tarzi yasadiklari vucudunu farkli etkiler. Ben pek kendime bakamadigimdan oldu yine bukadar zayiflik. Herkese saglikli gunler dilerim

maalesef ben de yiyip yiyip kilo alamayanlardanım. Eğer bu tavsiye gerçekten kilo aldırıyorsa bir deneyeyimm :)

Ben de 54 kg yum boy 1.63 yıllardır kilo alamıyorum 24 ekimde başladm bakalım hergün kahvaltıdan sonra ve hergün gece yatmadan önce tok karna 1su bar sıcağa yakın sütle 20 bisküviyi bir çorba kasesi içerisinde karıştırıp yiyorum..gündüzleri pekmezsiz geceleri ekstradan 1corba kaşığı pekmez kariştiriyorum içerisine hiç umudum yok ama hedefim 60 kg sonuçları yazicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…