1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

kafasına çok takan insanlar zayıf oluyor hep ben de öyleyim kuruyup gidiyoruz maalesef içimizde patlıyor tasalar bakın gamsız insanlara maşallah
malesef canım yanlış biliyorsun bende kafama çok takıyorum ve şu sıralar kilo vermem durdu keşke bende gamsız olsam

ay bende vereyim fena olmaz 50 den 96 kg çıktım bende tip 2 diyabet yüzünden

boyunuz kaç canım merak ettim

canım peki kilo verdirmeye çözümün var mı merak ettim

istisnalar kaideyi bozmaz ama sinsiler de fesatlıktan kurur biter derler yoksa biz fesat mıyız neyiz ya
aynen zayıflar içinde o söylenir fesatlıktan kuru diye şu kaç senedir yaşadıgım stres beni hallere soktu sana tavsiyem haftanın 4 günü patates kızartması ye ekmek ile

aynen zayıflar içinde o söylenir fesatlıktan kuru diye şu kaç senedir yaşadıgım stres beni hallere soktu sana tavsiyem haftanın 4 günü patates kızartması ye ekmek ile

Ben artık bıraktım ya uğraşmıyorum bu durumla napalım canımız içimizde olsun da zayıfsak zayıfız :) :)

Kesinlikle denemek gerek.. Ben de 45.5 kiloyum. 1 aydır kendimi sıkıyorum. Her akşam 3 kaşık fındık ezmesi, nesquikli süt takviyesi yapıyorum. Yemeklerimde de ekmeği arttırdım. 1.5-2 kilo aldım gibi ama yavaş gidiyor epey.

Zayifim diye dertliyim ondan iciyorum sigarayida yediklerimizi lop lop et olsun insallah

5gün oldu kullanıyorum kullandığımdan beri sık tuvalete cıkma oldu bende :)

Canim merhaba sayfalar cok uzun okuyamadim yeni denediginiz ve ise yarayan bişey mi var merak ettim :) cevaplarsan sevinirim bende çemen otu tozuna başladım da :)))

Bende bugün başlayacağım. İnşallah alırım. Teşekkür ederim paylaşım için. Ayrıntıları paylaşacağım.

arkadaşlar bende kilo alamayanlardanım çok mutsuzum herkes zayıfsın diyor bıktım

Merhaba arkadaslar , bende yeni basladim, insaAllah bir ise yarar , merakla bekliyorum , 43 kiloyum hefefim 52

Kızlarr buna başlamadan önce bi tartılmıştım 50.4 cıktım 9gündür yapıyorum mamayı bugün tartıldım ince hafif seyler giyerek ve aç karnına 52kiloya 30gram kalmış düşünsenize 2hafta olmadan 51.70 ben şok neler yapmadım bundan önce megamaxlar bombaxlar onlar bile bukadr yaramamıştı dewam ediyorum istediğim kiloya geldimde yazarım dewammm :))))

Bende 45 kiloyum yillardir kilo alamiyorm yarin denemeye baslicam bunu yorumlari okudum biraz cok heveslendim

Merhabaaa bende 21 yasndaym 168 boyum ve 44 kg.bu aksam markete gidiyorum vee hemen bu aksam basliyorumm bi ilerleme olursa sizi bilgilendiricem soz

Su cemen otu tozunu deniyim dedom ama yok gitmiyo tadi cok kotu. Gece yatarken bebe bisküvisini denicem bugün aldımmmm. Inşallah bi faydasini gorurum kızlar burdan yazalim olue mu. 22 yaşındaym. Emin degilim ama boyum 167-168 gibi bisey ve bugün tartildim 45 iki haftada bir tartılmayı düşünüyorum. Ve sadece gece yatarken yicem cünkü iştahım bu aralae şurupla açık gündüz iyi yiyiyorum :) hadi kızlar lütfen birbirimizi haberdar edelim :)

Bnde deniyecegim
Gun gectikce eriyorum
Kiyafetlerim olmuyo
62 kilodan 46 kiloya dustum
Kemiklerim cikti herkes iskelet diyo bna
Insallah tekrar 62 kilo olurum
Carsamba gunu baslicam kismetse
Gelismeleri buraya yazcam

Zorunluluk olunca tatli mi tatlı bebe bisküvisi bile büyüyo insanin ağzında. Kasik kasik arkadan su ile gidiyor. Allahim şu çektiklerimizin bi karşılığı olur inşallah aliriz kilolarımizi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…