1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

ARKADAŞLARIM !!!
Şimdi size kilo almanın en kolay ve en keyifli yolunu anlatacağım…Ben o kadar zayıfım ki hala uygulayamıyorum bu diyeti tembellikten bi de azck yeyince bu zayıf halimle göbek yapıyorum
Kilo almak isteyip de alamamanın ne kadar üzücü birşey olduğunu biliyorum..Hemcinslerimiz için çoğu zaman çekiniriz erkek ya da kız arkadaşlarım doğru değil mi..? artık bunlara son. Şimdi çok samimi bir şekilde söylüyorum!!! Lütfen yazdıklarımı uygulayın..Ama bir hafta uygulayın..Eğer kilo aldıysanız devam ettirin istediğiniz kiloya ulaşıncaya dek. Alamazsanız diye birşey söylemeyeceğim çünkü öyle bir ihtimal olmayacak..

1- Günde 1 kase yoğurtun içine sevdiğiniz herhangi bir reçelden 3 yemek kaşığı dolusu ekleyin ve bunu yeyin muhakkak (saati önemli değil)
2- Yatmadan önce 1 bardak sütün içine pekmez katın bunu için.
3- Yatmadan 1 saat önce de 1 kase pirinç unu yeyin(marketlerde bulabilirsiniz 1 kutusu 1.25 TL)
4-Birde bu 1 kase pirinç ununu yedikten sonra da yarım ekmeği zorlayın süt zamanı gelene kadar.
5- Ve son olarak sabah aç karnına yarım çay bardağı pekmez için burnunuzu tıkayın zorlayın.
>>>>>>SONUÇ: 1 hafta = 5 kilo;-)
Düzenli uygulamayan 1 gün bile aksatan arkadaşlara söylüyorum.Bunu düzensiz uygulacaksanız hiç ama hiç yazmayın bile bi kenara.1 gün bile ara vermek benim gibi sizi eski halinize döndürür azıck iyi olmuşken bile. Üniversite yıllarımda yaptım bunu ve işe yaradı.1 hafta sonra buraya yazın işe yaradı diye de diğer arkadaşlar için de bi umut olsun uygulasınlar.Kimseyi gereksiz yere ümitlendirmek istemem ama şiddetli tavsiye ediyorsam da doğruluğu bir kaç kişi üzeirnde denendiğindendir arkadaşlarım..Morali asla ama aslaa azaltmayın… Canınız sıkıldığı anda “BEN KİLO ALMA SÜRECİNDEYİM” diyerek biraz erteleyin bu can sıkıntınızı.Hatta bunu erteleyeceğiniz tarihi de yazın..Yeterki bu süreçte morali güzel tutun..Güzel ülkemin güzel insanları

kizlarr bana yardim edin benim aklima takildi ben bu cicibebeyi Sutle balla karistirip yiyemiyorumm onun yerine biskuviyi yesem ustunee balli veya pekmezli sut icsem olmazmii ikisi bir arada muthis sekerlii bisey oluyorr yiyemiyorumm

Ikiz Bebeklerim var 1 yasinda tiroit ameliyati oldum ve sigara kullaniyorum ilk kez hamileligimde gördüm 65 i acaba bunu bende denesem ise tarar mi
Umarim bilgisi olan arkadaşlar cvp verir

yıllardır 45 kg ın üzerine çıkamadım. hayatımda en çok da birkaç defa 48e gelebildim. her yöntemi ilacı denedim ama olmadı. metabolizma hızlı çok yakıyorum ve mide sorunlu bu nedenle binbir emekle aldığım birkaç kiloyu 2 günde geri veriyorum herhangi bir sıkıntıda..
bal-pekmez gibi gıdaların çok tüketilmesi ile alınan kilo maalesef tek yönlü. vücudun kas yoğunluğunu arttırmaz yalnızca sağlıksız bir şekilde yağlandırır, bu nedenle aklı başında beslenme uzmanları dengeli ve sık yiyerek kilo almayı öneriyor.
çocukluğumdan bu yana gitmediğim doktor kalmadı herhalde yaş ilerliyor ama bir çözüm yolu bulamadım..

Arkadaşlar ben 1.65 boyundayım yaşım 18 kilom48di hiç 50yi görememiştim bu yazıyı görmüş ve 28 şubatta yani4 gün önce başladım dün tartıldım henüz 3. Gündü 50.4 çkktı kilometre şok oldum üstümde de hafif seyler vardı oysaki karnımda tam tokta degildi şuan tam olarak vucudumda bir degişim yok hedefim 60 kilo anca o zaman vucudum da belli olur sanırım biraz hatalarım çıksın istiyorum kalca falan hatta almışında üstü olur çok olusundan az olmasn

Merhaba arkadaşlar.. Uzun süredir kilo almanın yollarını arıyorum. 1.65 boyuma rağmen kilom 44 defalarca Doktora diyetisyene gittim bütün değerlerim normal. Uzun Yıllardır sigara kullanıyorum 6 ay bırakayım dedim 4 kilo aldım. Sonra malesef tekrar başladım. En son olarak antidepresan mı kullansam derken bir anda bu paylaşımı gördüm. bu aksam itibari ile başlıyorum yapmaya.. Umarım sonuçlar olumlu olur .. Buradan paylaşımda bulunacağım hafta hafta inşallah olur.. Gelsin kilolarrr

Benim bugün 6 gün oldu başlayalı şimdi vucudumda bi degişim yok ayın sonun da da bi tartılacam 1.500 kilo falan aldım ama boyum uzun olduğu için belli olmuyor 1.65im en az 10 kilo alacamda anca bekliyorum sonuçları yaz buraya canım ama durmadan tartılma canını sıkar 2 haftada bir tartıl :/ inşallah alırız.ben sigarayı bıraksamda alamıyorum

Dün akşam hemen aldım ve başladım bal koydum içerisine ama çok ağır oldu.. Midem bulandı kendimi zorladım sen içerisine bal koyduğunda da ağır geldi mi.. Gözüm korktu resmen

Yok ben pekmez koyuyorum çok az ilk gün bana da aygır geldi simdi su gibi içiyorum az met olacak :) yaa bişey soracagim arkadaşlar ben 28inde başladım geçen ayın 3 gün sonra tartıldım 50 küsür çıktı çooook mutlu oldum (fakat benim kilo kıyafetlerle falan 48 geliyodu hep daha önce yani 47-46 falanımdır büyük ihtimalle) sonra eczaneden eve geldim kıyafetleri mi çıkarıp afedersiniz iç çamasırı bile olmadan tartıldım hüsrana ugradım 48.400gr çıktı agladım resmen sonra nişanlımı dediki saçmalama sen kıyafetlerle önceden 48 sin simdi sadece bedeninle 48 küsür geliyorsun almışsın dedi biraz umutlandım bırakmadım devam ediyorum bugün 6.gün 1 ay olunca tartılacam bu seferde evde kıyafetsiz bakalım almışmıyım yine vucudum da ufacık bi çıkıntı göbegimde oldu başka degişim yok 1 kilo bide küsürat aldım sanırım boyda 1.65 pek belli olmuyor sizde almışmıyım ve alır mıyım ??? Yardım edin lütfen :/

Senle hergün yiyelim istersen burdan konuşalım yada özelden beraber tartılma günlerini de ayarlarız :) bende üzüldüm. İlk yerken bana da agır geldi ama bırakmayacagım bırakma sende

Senle hergün yiyelim istersen burdan konuşalım yada özelden beraber tartılma günlerini de ayarlarız :) bende üzüldüm. İlk yerken bana da agır geldi ama bırakmayacagım bırakma sende
olur o zmaan haftalık sana haber verıcem bakalım bır degısıklık oluyor mu (

Sen ne yaptın yedin mi bakim :)

yedim artık için 17 tane koyuyoruym içerisine .. balı sonradan kaşıkla yiyorum mide bulantısı geçti FatSecret Programını indirdim yediklerimi yazıyorum günlük tüketmem gereken oranı söylüyor. sende indir yağ oranını hesaplıyor baya işimi kolaylaştırdı. Ürün barkodunu okutuyorum markette hangisi yüksekse onu alıyorum (

Kızlar bende 21 yaşıma kadar 44 kiloydum kilo alamıyordum 5 kilo aldım doktorum stres ve a glamak kilo verdiriyor ben üzen yıpratan bütün herşeyimi çıkardım iki ay sonra tam 6 kilo almışım bence yemekle degil stres :))

kafasına çok takan insanlar zayıf oluyor hep ben de öyleyim kuruyup gidiyoruz maalesef içimizde patlıyor tasalar bakın gamsız insanlara maşallah

Hey yumurtaya can veren rabbim, ben 70 li kilolardan 50lere inebilmek için bu sayılanların hiçbirini yiyemezken sizler bunları yiyor ve hala kilo alamıyorsunuz.Rabbim bi fırsat versede bendeki 20 kiloyu sizlere verebilsem (not:eşim kilo almak istiyor o yüzden bu topiğe bakmıştım.Yöntemlerinizi deneteceğim.Hepinize saygılar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…