Bende bugün başladım ama biraz geç kalkıyorum 12 gibi. 1 e kadar canım bir şey istemedi 1.30 gibi bir bardak Limonlu su bir bardak Portakal suyu bir de ceviz yedim. Açlık felan yok, canım da bir şey istemiyor. Umarım böyle devam eder zayıflarız
Çok zor bir diyet gibi geldi yapanlara kolay gelsin kızlar inşallah çektiğiniz çileye değer ya vallahi imrendim görünce sizi.
Bugun 3.gunum benimde cok gozum korkmustu ama asla oyle değilmiş. Daha çok inaniyorum kendime artık. Kilolarda tıkır tıkır gitmeye baslarsa tadindan yine yenmez
Kaç ile başladın kaça düştün canım. Aslında çok daha düşük kalorili olanlarını yaptım ama yiyecek ağırlıklıydı hep sıvı çok nadir uyguladım. :/
Valla çok iyi gidiyor. Sadece bugün biraz problemliydi. Ben üniversitede öğrenciyim sabah 8 de dersim vardı 6 da anca uyuyabildim o yüzden gün boyu bayılacak gibiydimNasil geçiyor canim?
Valla çok iyi gidiyor. Sadece bugün biraz problemliydi. Ben üniversitede öğrenciyim sabah 8 de dersim vardı 6 da anca uyuyabildim o yüzden gün boyu bayılacak gibiydimUyuyamıyınca çok acıkıyormuşsun. Bir de kızlar sipariş vermiş çiğköfteler pizzalar ağzım açık izledim
Benim bir haftayi geciyor baslayali, hala hic bozmadan yapamadim. Aciktigimda bir iki yumurta, 2-3 ince dilim kasar ve domates yedim cogu gun. Kilo kaybi cok az 1,3 falan 8-9 gunde. Motivasyonum dustu maalesef ama bi sekilde bozmamaya baslarim diye umuyorum
Benim bir haftayi geciyor baslayali, hala hic bozmadan yapamadim. Aciktigimda bir iki yumurta, 2-3 ince dilim kasar ve domates yedim cogu gun. Kilo kaybi cok az 1,3 falan 8-9 gunde. Motivasyonum dustu maalesef ama bi sekilde bozmamaya baslarim diye umuyorum
Cok guzel vermissin 3 gunde, ben nerdeyse 10 gundur o kadar veremedim. Hazir corba mi yavaslatiyor acaba bilemedim kiGunaydin arkadaslar
Dun sabah itibari ile 3.gunumun sonunda 1800 gr i gondermis bulunmaktayim. Pazartesi gunleri tartilacagim stres yapmak istemiyorum. Bugün tavuk gogsunu blendirdan gecirdigim unsuz terbiyeli corba yapacagim. Protein eksik olursa kilo verimi muhakkak duracaktir. Bir sebze bir protein corba seklinde devam etmeye calisiyorum. Sabahlari greyfurt suyu hem daha guzel c vitamini almamizi sağlıyor hemde istahi kapatma konusunda bayagi etkili ondada secimimi bir sabah greyfurt taze zencefil bir sabah yesil elma limon taze zencefil 8 dal maydanoz olarak degistiriyorumm. Pazarda semizotu bulamadım arada yogurt icine marul doğruyorumkereviz rendeliyorum. Bu arada havuç vucutta eriyen yaglarin bobreklerden gecisine yardimci olarak atilmasini kolaylastiran çok onemli bir besin, ben suyunu iciyorum rende seklinde de tuketilebilir diye düşünüyorum.Yesil cayimizin icine atacagimiz 10 a yakin karanfil bizi gun icinde enerjik ve zinde tutar ama sakın karanfillerin parcalarini dahi yutmayalim zira kendileri asidik etkiye sahiptirler. Hepimize güzel cok iradeli tartida da bol bol eksiler dilerim.
Bende hazır çorba içiyorum valla ama akşam 5 te bir kase. Dört gündür 2 kilo verdim ama ben ara öğün bile yemiyorum.Cok guzel vermissin 3 gunde, ben nerdeyse 10 gundur o kadar veremedim. Hazir corba mi yavaslatiyor acaba bilemedim ki
Cok guzel vermissin 3 gunde, ben nerdeyse 10 gundur o kadar veremedim. Hazir corba mi yavaslatiyor acaba bilemedim ki
Tatlım ben yapıyorum ve faydasını da görüyorum. Bugün beşinci günüm ve 2 kilodan fazla verdim. Boyun 168 kilom şuan 58. 60 la başladım. Şuan o kadar mutluyum ki anlatamam. Sabah ilk aldığımda yanlarımı çıkaran yeşil kazağım hiç bir şekilde yanlarımı göstermedi. Sende başla, birbirimize destek olalım. Sadece bir ay dişimizi sıkacağız ve sonra hep hayal ettiğimiz o güzel elbiseleri, kazakları, pantolon veya etekleri giyebileceğiz. Tartıya çıktığımızda moralimiz bozulmayacak ya da aynaya baktığımızda kendimizi kötü hissetmeyeceğiz. Evet, zor bir diyet. Ama ben bayağı okudum yazanlardan ve kilo vermeyen görmedim. Biraz dişimizi sıkar ve gördüğün yemek ve tatlılara"bir ay bitince bunlardan yiyebilirim, zaten tadlarını biliyorum, yersem mutsuz olacağım." dersen başarırsın. Unutma bizde burdayız ve bir şekilde sana destek olamaya çalışacağız.Motive edin beni lütfen.var mi bu diyeti yapan
Motive edin beni lütfen.var mi bu diyeti yapan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?