- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
-
- Konu Sahibi olmazolsun111
konuya nasil baslicagimi bilemiyorum, ne diyecegimide bilmiyorum… kiminiz belki akraba evliligimi olur mu diyeceksiniz, kiminiz olumlu göreceksiniz.. ama gönül birini sevdigi zaman, kimseyi gözü görmüyor…
kizlar uzun zamandan beri akraba olacak o adi insanla birbirimizden hoslaniyorduk, ama kesinlikle hic cikmadik vs. bu sene benden hoslandigini söyledi, konustuk fln söz yaptik.
1 ay sonra nisanimiz olcakti, ama beni terk etti hemide bir baskasi icin, beni aldatmis, bundan haberim yoktu. her dedigini alttan aliyordum, kizmiyordum, caba, fedakarlik hersey...
bir anda mesaj cekerek bitirdi iste anlasamiyormusuz, farkli farkli düsüncelerimiz varmis vs. bide beni sucliyarak bitirmisti sen söyle yapsaydin böyle olurdu fln
calistigi is yerine yeni birisi atanmis (bana söylememis) ayrildiktan 1 hafta sonra ögrendim beni baskasi icin terk ettigini..
o pislik insan daha nisanlanmadi ama, konusma asamasindalar herhalde o yeni olanla.
bu aci nasil gececek. salon tutuldu, kartlar basildi, herkese dagitildi. Nisan elbisem, hersey öylece kaldi. Tüm akrabalar, herkes duydu. Beni yari yolda koymus oldu. Milletten, insanlardan herkesten biktim, o bunu dedi, su sunu dedi vs. Bide akraba olmamiz dahada bi aci veriyor cünkü yarin birgün yüz yüze bakacagiz. Nasil olacak bu? Ben kendimi nasil toparlicam? Bir anda tüm hayatim degisti, cok duygusuz birisi oldum herhalde. kimseye güvencim kalmadi. evlenmekten sogudum. kimseyi hayatima almak istemiyorum. cok üzgünüm
kizlar yorum yaptiginiz icin cok tsk ederim
o kadar ayaklarının üstünde dik duracaksınki üzüntünü kiii.. bu üzüntü bile değildirr kırgınlığını belli etmiceksinn.. etrafa hayırlısı buymuş dicek ve zamana bırakacaksın ama onun kulağınada kız perişan oldu sakızınıda vermeyeceksin arkadaşım şen şakrak hayat güzel ..arkadaslar, kizlar bizler yani aile yapisi, uzaktanda olsa böyle seylere akraba diyoruz. o yüzden bende konuyu anlatirken akrabam dedim.
birde konu nerden neriye geldi anlamis degilim, ben burda derdimi sizlerle paylasmak istedim. kendim zaten günlerdir üzülüyorum agliyorum ama yorumlar sadece kuzen, ensesti, wikipedia vs. olarak yapilmis.
kuzenle olan evliliker, cocuk problemi vs. ne olursa olsun bunlari zaten ben biliyorum. kuzenim olan birisine zaten ben öyle gözle bakmam, kardesim olur o. ama benim durum farkli didisinin didisi diyorsunuz evet öyle ama sonucta akraba dedigim kisi kuzenim bile degildi. bilip bilmeden yorum yapiyorlar.
canım ne bozuyorsun moralini, gönül bu yine seversin bırak gitsin.. millet kimmiş o nerdermiş bu nedermiş bırak senin alnın ak nasıl olsa.. kim ilk sevdiği ile evlenmiş ki bu dünya da .. herşey unutulur zamanla
yorumun icin tsk ederim cnmo kadar ayaklarının üstünde dik duracaksınki üzüntünü kiii.. bu üzüntü bile değildirr kırgınlığını belli etmiceksinn.. etrafa hayırlısı buymuş dicek ve zamana bırakacaksın ama onun kulağınada kız perişan oldu sakızınıda vermeyeceksin arkadaşım şen şakrak hayat güzel ..
işte budur ve karşına başka biri çıktığında inan şunu diyeceksin Allahım iyiki ondan ayrılmışım yoksa bu sevdiceğimle nasıl birleşirdimm.. ve gerçek anlamda seni seven biri çıktığındea o ayrılan kişiye minnet bile duyacaksın..yorumun icin tsk ederim cnm
evet öyle yapcam zaten üzüldügümü benim perisan halde oldugumu görmesini istemiyorum. zaman ve sabirla ins hersey gececek. böyle bir karektersiz kisidende allahim yüzüme bakmis ve beni ondan kurtarmis diyorum. allaha havale ettim onu ne hali varsa görsün.