1 ay sonra nisanimiz olcakti, ama beni terk etti hemide bir baskasi icin. Bu aci nasil gececek?

canım ne bozuyorsun moralini, gönül bu yine seversin bırak gitsin.. millet kimmiş o nerdermiş bu nedermiş bırak senin alnın ak nasıl olsa.. kim ilk sevdiği ile evlenmiş ki bu dünya da .. herşey unutulur zamanla

o kadar ayaklarının üstünde dik duracaksınki üzüntünü kiii.. bu üzüntü bile değildirr kırgınlığını belli etmiceksinn.. etrafa hayırlısı buymuş dicek ve zamana bırakacaksın ama onun kulağınada kız perişan oldu sakızınıda vermeyeceksin arkadaşım şen şakrak hayat güzel ..

yorumun icin tsk ederim cnm
evet öyle yapcam zaten üzüldügümü benim perisan halde oldugumu görmesini istemiyorum. zaman ve sabirla ins hersey gececek. böyle bir karektersiz kisidende allahim yüzüme bakmis ve beni ondan kurtarmis diyorum. allaha havale ettim onu ne hali varsa görsün.

işte budur ve karşına başka biri çıktığında inan şunu diyeceksin Allahım iyiki ondan ayrılmışım yoksa bu sevdiceğimle nasıl birleşirdimm.. ve gerçek anlamda seni seven biri çıktığındea o ayrılan kişiye minnet bile duyacaksın..

ya üzüleceğine şükret evlendikten sonra da bunu yapabilirdi. kimseden de çekinmene laflarına takılmana gerek yok sen namussuzluk yapmadın, hırsızlık yapmadın insanları susturamazsın ve herkesi memnun edemezsin unutma. cevap vermezsen susarlar.o erkek bozuntusuda kalitesini yol yakınken göstermiş beraber olduğu kıza da yazık Allah umarın onu da tez vakitte kurtarır .bir kere aldatan hep aldatır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…