-
- Konu Sahibi olmazolsun111
Arkadaş haklı sencesi bencesi olmaz,kuzende kan bağı vardır ve evet ensest olur.Ensest diyince neden direk birinci dereceden akraba düşünülüyor anlamıyorum.Çok yaygın olması da bu adını değiştirmiyor maalesef
yok, genelde öyle anlaşılıyor ama rızası olan yetişkinler arasında kurulan ilişkiye de ensest denir, diğeri yani rızası olmayan küçük, çocuğa karşı suç+ensest olarak değerlendirilir.bana ensest denilince anna baba kardeş dayı teyze büyük biriyle küçük biri gibi geliyor ....
yoksa çoğu yörede adı akraba evliliği olan evlilikler var dediğim gibi bişeyinin kızı bişeyinin yiğeni tarzında .
ensest lafı çok itici çok absürt duruyor . ondan bu tepki . akrabalık derecesini gerçekten merak ettim.
amca çocuğu falan mı konu sahibi ?
bana ensest denilince anna baba kardeş dayı teyze büyük biriyle küçük biri gibi geliyor ....
yoksa çoğu yörede adı akraba evliliği olan evlilikler var dediğim gibi bişeyinin kızı bişeyinin yiğeni tarzında .
ensest lafı çok itici çok absürt duruyor . ondan bu tepki . akrabalık derecesini gerçekten merak ettim.
Ülkemizde yaygın olmasının da etkisi var bu durumda,insalar o ismi kondurmak istemiyor sadece,dediğim gibi bence yaygın olması genetik olarak çok yanlış bi seçim olduğu ya da ensest sayıldığı gerçeğini değiştirmiyor.bana ensest denilince anna baba kardeş dayı teyze büyük biriyle küçük biri gibi geliyor ....
kuzenim degil, annemin teyzesinin- esinin yigeni
Ohoo dıdısının dıdısıymış akrabalığınız olmuyor bu durumda sanırım,çok görüşmezsiniz zaten ayda yılda bir,üzülmeyin görücem sürekli diyekuzenim degil, annemin teyzesinin- esinin yigeni
Yani bu değilde konu sahibi kuzen diye girmiş olaya :)alın işte buda mı ensest ulan
e arkadaşım bu akraba evliliği mi alla sen?kuzenim degil, annemin teyzesinin- esinin yigeni
yok. bu akrabalık tanımından bihaber bir hanımkızımız.alın işte buda mı ensest ulan
yok. bu akrabalık tanımından bihaber bir hanımkızımız.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Akrabalık