1 ay sonra nisanimiz olcakti, ama beni terk etti hemide bir baskasi icin. Bu aci nasil gececek?

Akraba evliligine karşı değilim. Annemle babam kuzenler. Tabi babam da aldattı. Ama haberlerini annem alıyor.çünkü akraba.Onun dışında üzülmeyin demeyecegim. Aglayin. Acınızı dibine kadar yasayin. Aynı şeyleri yazi cam. Bazı yaralar kanatmadan gecmez..Bol dua edin.Allaha bırakın. Kimsenin ettiği kimsenin yanına kalmaz

Canım zaten artık akraba evlilikleri eskiye göre azaldı çünkü hem toplumun değer yargıları değişti hemde işte bu tip sorunlar yaşamamak adına tercih edilmeme başlandı. Düşün evlendiğini boşanmaya kalksan aileler birbirine giriyo, sürekli yüzyüze bakmak zorunda kalıyorsun yada tamamen kopuyorsun. Akrabalık derecenizi bilmiyorum ama yakınlık derecesine göre engelli bir bebeğin olma olasılığı çok yüksek .. Ayrıca akraba olmasını geçtim nişanlın tam bir ahlaksızmış iyikide erkenden nasıl bir karakterde olduğu ortaya çıkmış sakın sana suçu atmasına izin verme tüm akrabalarına seni aldattığını yayın herkes onun ne mal olduğunu bilsin. Senin adına çok sevindim öyle karaktersizden kurtuldun . Bu gün o kız için seni yarı yolda bırakan , yarın o kızla evlense bile kim bilir o kıza neler yaşatır .. Şuan çok üzgünsün biliyorum ama biraz zaman geçince iyikide bu şerefsizden kurtulmuşum diyeceksin

2015 yılında da akraba evliliği olmasın yani artık, gerçekten benim aklım almıyor, bana sapıklık gibi geliyor ki sapıklık da zaten (ki kuzenle falan cidden ensest oluyor, yorumlarda da bu konuşulmuş ama insanlar ensest olduğunu kabul etmiyor) başka adam mı yok ortada? Bakın ben herkesin herkesi sevebileceğine inanan biriyim, sadece şu hariç: Ensest ilişkiler ve akraba evlilikleri. Kuzen olmak zorunda da değil, dıdısının dıdısı diyorsun, akrabam diyorsun, onun adı akraba evliliği oluyor. Bu akraba evlilikleri yasaklanmalı bence, bu özgürlük falan değil, bu sapkınlık. Ben bu yorumu konu sahibine yönelik değil herkese yönelik yazdım, akraba evliliğini normal sananlara.

e arkadaşım bu akraba evliliği mi alla sen?
sen akraba nedir bilmiyor musun?

akraba nedir biliyorum cnm tabikide. ama bizler yani aile yapisi, uzaktanda olsa böyle seylere akraba diyoruz. o yüzden bende konuyu anlatirken akrabam dedim.
birde konu nerden neriye geldi anlamis degilim, ben burda derdimi sizlerle paylasmak istedim
ama yorumlar sadece kuzen, ensesti, wikipedia vs. olarak yapilmis
bir garip jelibon olan kiside bulmus wikipediadan kopyala yapistir yapmis buriya. cok anlamsiz seyler..
kuzenle olan evliliker, cocuk problemi vs. ne olursa olsun bunlari zaten ben biliyorum.
sonucta akraba dedigim kisi kuzenim bile degildi. bilip bilmeden yorum yapiyorlar.

Canım zaten artık akraba evlilikleri eskiye göre azaldı çünkü hem toplumun değer yargıları değişti hemde işte bu tip sorunlar yaşamamak adına tercih edilmeme başlandı. Düşün evlendiğini boşanmaya kalksan aileler birbirine giriyo, sürekli yüzyüze bakmak zorunda kalıyorsun yada tamamen kopuyorsun. Akrabalık derecenizi bilmiyorum ama yakınlık derecesine göre engelli bir bebeğin olma olasılığı çok yüksek .. Ayrıca akraba olmasını geçtim nişanlın tam bir ahlaksızmış iyikide erkenden nasıl bir karakterde olduğu ortaya çıkmış sakın sana suçu atmasına izin verme tüm akrabalarına seni aldattığını yayın herkes onun ne mal olduğunu bilsin. Senin adına çok sevindim öyle karaktersizden kurtuldun . Bu gün o kız için seni yarı yolda bırakan , yarın o kızla evlense bile kim bilir o kıza neler yaşatır .. Şuan çok üzgünsün biliyorum ama biraz zaman geçince iyikide bu şerefsizden kurtulmuşum diyeceksin

yorumun icin tsk ederim cnm. allah yüzüme bakmisda böyle bir insandan beni kurtarmis diyorum. ben burda sizlere derdimi paylasmak istedim. konu nerden neriye gelmis anlamis degilim. Kuzen, ensesti, wikipedia vs. olarak yapilmis
akraba derecesi annemin teyzesinin esinin yigeni.

Akraba evliligine karşı değilim. Annemle babam kuzenler. Tabi babam da aldattı. Ama haberlerini annem alıyor.çünkü akraba.Onun dışında üzülmeyin demeyecegim. Aglayin. Acınızı dibine kadar yasayin. Aynı şeyleri yazi cam. Bazı yaralar kanatmadan gecmez..Bol dua edin.Allaha bırakın. Kimsenin ettiği kimsenin yanına kalmaz
amin cnm cok tsk ederim

kan bağı yokki bunda. hısım bence sizin olay. akraba değilsiniz..
kuzende.
hısımsınız
araya eş girmiş çocukta eşin yeğeni. kısaca dızdınının dızdısının dızdısı.

bizler yani aile yapisi, uzaktanda olsa böyle seylere akraba diyoruz. o yüzden bende konuyu anlatirken akrabam dedim.
kuzenim diye zaten hic belirtmedim ki

bizler yani aile yapisi, uzaktanda olsa böyle seylere akraba diyoruz. o yüzden bende konuyu anlatirken akrabam dedim.
kuzenim diye zaten hic belirtmedim ki
kısaca kan bağımız yok. akraba değil. ona hısım denir. evlenmenizde gayet doğaldı. ama olmamış. kısmet . hayırlısı olmuş ayrıca

Yani bu değilde konu sahibi kuzen diye girmiş olaya :)

konu sahibi derken bana mi diyorsun? bana yazdiysan bunu, ben kuzenim demedim akrabam dedim.
yanlis anlasilma oldu herhalde.
kuzenle olan evliliker, cocuk problemi vs. ne olursa olsun bunlari zaten ben biliyorum.

ağzımı bozucam çıkayım en iyisi konundan da siz dertleşin kardeş.
kadın sana akrabalık dereceni sormuş. oo kardeşin değilse eğer çatır çutur yiyişin dememiş. şurda kaç kişi yorum yapıyoruz teşekkür ettiğin yoruma bak.. yazık ya müstehak sana. hadi güle güle
hayırdır sen niye ağzını bozuyosun?
Istedigine teşekkür eder
ensest 1. Derece arasında söz konusu oluyor
biz ona ensest diyoruz

kısaca kan bağımız yok. akraba değil. ona hısım denir. evlenmenizde gayet doğaldı. ama olmamış. kısmet . hayırlısı olmuş ayrıca

saol cnm
sonucta akraba dedigim kisi kuzenim bile degildi. bilip bilmeden yorum yapiyorlar.

konuya nasil baslicagimi bilemiyorum, ne diyecegimide bilmiyorum… kiminiz belki akraba evliligimi olur mu diyeceksiniz, kiminiz olumlu göreceksiniz.. ama gönül birini sevdigi zaman, kimseyi gözü görmüyor…
kizlar uzun zamandan beri akraba olacak o adi insanla birbirimizden hoslaniyorduk, ama kesinlikle hic cikmadik vs. bu sene benden hoslandigini söyledi, konustuk fln söz yaptik.
1 ay sonra nisanimiz olcakti, ama beni terk etti hemide bir baskasi icin, beni aldatmis, bundan haberim yoktu. her dedigini alttan aliyordum, kizmiyordum, caba, fedakarlik hersey...
bir anda mesaj cekerek bitirdi iste anlasamiyormusuz, farkli farkli düsüncelerimiz varmis vs. bide beni sucliyarak bitirmisti sen söyle yapsaydin böyle olurdu fln
calistigi is yerine yeni birisi atanmis (bana söylememis) ayrildiktan 1 hafta sonra ögrendim beni baskasi icin terk ettigini..
o pislik insan daha nisanlanmadi ama, konusma asamasindalar herhalde o yeni olanla.
bu aci nasil gececek. salon tutuldu, kartlar basildi, herkese dagitildi. Nisan elbisem, hersey öylece kaldi. Tüm akrabalar, herkes duydu. Beni yari yolda koymus oldu. Milletten, insanlardan herkesten biktim, o bunu dedi, su sunu dedi vs. Bide akraba olmamiz dahada bi aci veriyor cünkü yarin birgün yüz yüze bakacagiz. Nasil olacak bu? Ben kendimi nasil toparlicam? Bir anda tüm hayatim degisti, cok duygusuz birisi oldum herhalde. kimseye güvencim kalmadi. evlenmekten sogudum. kimseyi hayatima almak istemiyorum. cok üzgünüm :KK43:
kizlar yorum yaptiginiz icin cok tsk ederim
silkeleniceksin ve hayatına bakıcaksın şekerimm üzülmiyeceksinkii hatta bir ohh çekeceksinn..

yok, genelde öyle anlaşılıyor ama rızası olan yetişkinler arasında kurulan ilişkiye de ensest denir, diğeri yani rızası olmayan küçük, çocuğa karşı suç+ensest olarak değerlendirilir.
Akraba evliliğini onaylamiyorum .
sebebi sakat doğum
Bencillik ve salakliktan başka bir şey değil

Ama kuzeniyle evlenenlere ensest demek ağır hakaret.
Burada ensest psikoloji değil sosyoloji tabanlı bir kavrama giriyor
Söz konusu sert yorum yapan kişi asagilamak için soylemis

Bana göre anne babayla ilişki igrenc kuzenle evlilik salaklik
başka kültürlerde ne şekilde bilemem ama biz bu şekilde büyümüşuz bu şekilde algilanmis
insanlara sapık imasiyla aaa ensest hepiniz mi kuzeninize yürüyorsunuz anasını satayım demek hadsizlik, terviyesizlik

arkadaslar, kizlar bizler yani aile yapisi, uzaktanda olsa böyle seylere akraba diyoruz. o yüzden bende konuyu anlatirken akrabam dedim.
birde konu nerden neriye geldi anlamis degilim, ben burda derdimi sizlerle paylasmak istedim. kendim zaten günlerdir üzülüyorum agliyorum ama yorumlar sadece kuzen, ensesti, wikipedia vs. olarak yapilmis.
kuzenle olan evliliker, cocuk problemi vs. ne olursa olsun bunlari zaten ben biliyorum. kuzenim olan birisine zaten ben öyle gözle bakmam, kardesim olur o. ama benim durum farkli didisinin didisi diyorsunuz evet öyle ama sonucta akraba dedigim kisi kuzenim bile degildi. bilip bilmeden yorum yapiyorlar.
:KK43:

yorumun icin tsk ederim cnm. allah yüzüme bakmisda böyle bir insandan beni kurtarmis diyorum. ben burda sizlere derdimi paylasmak istedim. konu nerden neriye gelmis anlamis degilim. Kuzen, ensesti, wikipedia vs. olarak yapilmis
akraba derecesi annemin teyzesinin esinin yigeni.
Akraba değilsin yahu zayen çoookkk uzaktan akrabasın hatta hısım derlerdi galiba. Sen zaten takma kafana artık bunları canınıda hiççç sıkma . Allahından bulsun pislik ama sakın sana auç atmasına izin verme dediğim gibi herkese yayın seni aldattığını arkandan iş çevirdiğini

X