konuya nasil baslicagimi bilemiyorum, ne diyecegimide bilmiyorum… kiminiz belki akraba evliligimi olur mu diyeceksiniz, kiminiz olumlu göreceksiniz.. ama gönül birini sevdigi zaman, kimseyi gözü görmüyor…
kizlar uzun zamandan beri akraba olacak o adi insanla birbirimizden hoslaniyorduk, ama kesinlikle hic cikmadik vs. bu sene benden hoslandigini söyledi, konustuk fln söz yaptik.
1 ay sonra nisanimiz olcakti, ama beni terk etti hemide bir baskasi icin, beni aldatmis, bundan haberim yoktu. her dedigini alttan aliyordum, kizmiyordum, caba, fedakarlik hersey...
bir anda mesaj cekerek bitirdi iste anlasamiyormusuz, farkli farkli düsüncelerimiz varmis vs. bide beni sucliyarak bitirmisti sen söyle yapsaydin böyle olurdu fln
calistigi is yerine yeni birisi atanmis (bana söylememis) ayrildiktan 1 hafta sonra ögrendim beni baskasi icin terk ettigini..
o pislik insan daha nisanlanmadi ama, konusma asamasindalar herhalde o yeni olanla.
bu aci nasil gececek. salon tutuldu, kartlar basildi, herkese dagitildi. Nisan elbisem, hersey öylece kaldi. Tüm akrabalar, herkes duydu. Beni yari yolda koymus oldu. Milletten, insanlardan herkesten biktim, o bunu dedi, su sunu dedi vs. Bide akraba olmamiz dahada bi aci veriyor cünkü yarin birgün yüz yüze bakacagiz. Nasil olacak bu? Ben kendimi nasil toparlicam? Bir anda tüm hayatim degisti, cok duygusuz birisi oldum herhalde. kimseye güvencim kalmadi. evlenmekten sogudum. kimseyi hayatima almak istemiyorum. cok üzgünüm
kizlar yorum yaptiginiz icin cok tsk ederim