1 Ay sonra düğünüm vardı. Nefes alamıyorum.. 🥹Her gelen akıla çok ihtiyacım var..

Bence kabul edin gitsin, böyle küçücük şeyler için nikahtan vazgeçilmez, tam gaz devam, takdiri ilahi, kader oyunu, dış güçler...

Eğer konuyu tamamen okusaydınız affetmeye niyetimin olmadığını öğrendiğim an ayrıldığımı bu işin geri dönüşü olmadığını da anlardınız. Yaşamadığınız konular hakkında bu kadar üstten yorum yapmak konuşmak çok kolay nede olsa.

Son durum nedir peki, hala baskı yapıyor mu karşı taraf? İnşallah rahat bırakmışlardır sizi.

Yorumlarını okumadım konuya istinaden yorum yazıcam. Hayatımda başını yakmak için bu kadar gönüllü bir kadın daha görmedim..

Boşlukta gibi hayalini kurduğum hersey çöp oldu. Emeğim çabalarım sevgim beş yılım yok oldu. Gururum onurum herseyim yerle bir. Nasıl olabilirim ki sizce
Eminim çok kötüsünüzdür. Ama günlük hayatınıza devam edebiliyor musunuz iştahınız nasıl işe gidebiliyor musun sürekli ağlama hissi oluyor mu en basit bir şeyi bile yapmak zehir oluyor mu?

Bence yatıp kalkıp dua edin , böyle bir ş....le evlenmediğiniz için
1 Gün bile üzülmeye değmez

Tam 1 ay kala ayrılmıştım bende. Şimdi iyi ki diyorum yoksa bosanirmisim eminim. Şiddet, aldatma zaten ayrılmak için her sebep var bu fikrini sorgulama bile

Şiddet gördüğünü neden utanarak söylüyorsun bırak o utansın.Allah kurtarmış yoluna bak bence

Şiddet uygulaması aldatmasından daha acı ve daha geçerli bir ayrılık ayrılık sebebi… Dönme sakın,dönme fikrini aklından geçirmek bile ilerisi için her şeyi kabullenmek demek!….. Sakınnn……..

Birinciyi affettikten sonra diğerleri daha kolay yapıldı. Hiç çekinmeden her sinirlendiğinde kavga ettiğimizde daha kolay geldi elime yüzüme kafama. Eminim ki aynı eve girince bi kaç ay sonra herseyden sıkılıp daha fazla zarar verecekti bana

Kaçınılmaz… O yüzden yol yakınken lütfen ardına bile bakma.

Çok şanslısın biliyor musun?
Çünkü yolun başında fark etmişsin evet çok üzücü olacak çok yorucu olacak ama sular durulunca inan bana şükür edeceksin.
Evlendikten sonra aşk sevgi şekil değiştiriyor ilk başta deli divane olduğun adam için aynı heyecanı hissedemiyorsun. Ev hazır diye eşya alındı diye akrabalar ısrar ediyor diye evlenilmez şimdi herkes akıl verir sonra kimse ortada olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…