Gebeliğe Hazırlık 1 ay icinde tekrar yumurtlama?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mayıs ayıydı klomen kullandım ilk inofolicte aldım günde 1. Zayıf oldugu m için günde bir yetti. 3 yumurts oldu 3 ü de çatlamadı ignede oldum. Doktor yüzünden mi çatlamadı noldu bilmiyorum bu sefer farklı doktora gidiyorum

Yaa bende cok zayifim inofolici 2 iciyorum fazla mi iciyorum acaba fazlasindan bisey olur mu

Yaa bende cok zayifim inofolici 2 iciyorum fazla mi iciyorum acaba fazlasindan bisey olur mu
Zayıflara değilde aslında kilolu olanlara verilio. Üzerinde de yazıo vucut kitle endeksi şu kadar olanşar için die. Ben kahve kapsül olanı içiyordum. Pahalı sürekli alamadım malesef şu an Normal golic asit içiyorum

Evet baya pahali
Benim vucut kitle endeksim
18 alti cikiyor (16) malesef o zaman teke dusuyum bende belkide fazla geliyordur. 18in altti hamilelige engel mi acaba internette yaziyor ama yumurta duzensizligimiz zayifliktan olabilir

Evet baya pahali
18 alti cikiyor (16) malesef o zaman teke dusuyum bende belkide fazla geliyordur. 18in altti hamilelige engel mi acaba internette yaziyor ama yumurta duzensizligimiz zayifliktan olabilir
Olabilir canım benimki çatlamıo sanırım ya

Olabilir canım benimki çatlamıo sanırım ya

Bende 3 aydir deniyorum. Ilk ay noldu bilmiyorum doktora gitmedim. 2. Ayda gitmedim. 3. Ay doktora gittigimde bir baktik meger yumurtam catlamamis. Bu ay catlamayi kontrol etti ama bu ayda adet olmadim o yuzden bu kadar erken olmasina ragmen hem klomen hem catlatma ignesi yapcaz cunku benim adetler kafayi yedi

Evet baya pahali
18.4 dio benimki zayıf yani

Çatlatma ignesinden sonra da kontrole git olur mu. Çatladımı die. Klomen de yapıo ya vucut hormon yüköenince afallıyo. Bünye de zayıf beni mahvetmişti bu sefee gunde
1 içeceğim klomen . Umarım etkilemez oyle cok.

Yaaa dogru diyorsun giderim zaten abone oldum bir regl olup klomene baslayabilsem insallah

Yaaa dogru diyorsun giderim zaten abone oldum bir regl olup klomene baslayabilsem insallah
Olursun. Beni de aynı senin gibi yaptı ben 1 bucuk sene oldu istiyorum bebek yeni daha klomen başladım. Bu ikinci olacak . Ben başta umutlandım var cıkmıomdie doktor da kaç kez test yaptırdım cıkmadı en son adet olmamak beni strese sıktu. O gun mekik çektin karın kası çalıştıran rahimi çalıştıran hareketler yaptım bi bardak da maydonoz suyu içtim akşamına ama boyle el kadar parçalar düştü düştükçe oh dedim resmen çünkü 2 aydır olmadım. Klomen kullandığım ay da 3 gun oldum kesilmişti. Korktum boylr düzeni bozulacak die. Ama şükür vaktinde geldi ikinci

1 haftadir gunde 2 kere yoga yapiyorum bir hafta daha bekliyip tekrar doktora yazicam olmazsa. Benim ustume bebek deneyen arkdslarim 2. Kere adet oldu

Bizde hizlandirmak icin klomene baslicam ben eger klomenle olmazsa esimden sperm testi isteyecekmis insallah gerek kalmaz Ilaclar cok etkili oluyormus hic belli olmaz belkide mucizelerimiz gelir canim
klomene başlamadan önce eşin sperm testi versin.. neden kendine yükleneceksin eğer eşin sperm testi verecekse... bence emin olun öyle ilerleyin.. klomeni kullanp yine olmazsa biz kadınlar malesef daha çok strese giriyoruz.. keşke diorum hiç 6-7 ay korunmasaydım.. evlenir evlenmez eşime test yaptırsaydım.. nerden bilecez işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…