Gebeliğe Hazırlık 1 ay icinde tekrar yumurtlama?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dream1988

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
3.782
3.574
658
Arkadaslar selam. Benim durumumu yasayan var mi?
Regl min 16. Gunu gittigimde doktor yumurtan bgn ya da dun catlamis degerlendirin dedi. Ardindan adet olmadim. 36. Gun gecikmeden dolayi tekrar gittim doktor tekrar yumurtluyorsun ilk gormemis olsam suan 16. Gunun gibi ovulasyon donemindesin dedi. 41. Gunumdeyim regl olmadim hala. Sokturucu vermek istemedi ve tekrar degerlendirin dedi. Ekranda yumurtayi gordum sivisi gelmis dedi ama gecen sefer yumurta gozukmuyordu bu sefer gozukuyordu iyice kafam karisti. Bi regl olsam klomene baslicaz oda olmadi hala. Boyle bir durum yasayan oldu mu? Inofolic combiye baslamistim adet ortasinda gunde 2 tane acaba o tekrar yumurtlama mi yapti:) bu durumda sizce hamile kalma sansim olur mu beklesem mi iyice olana kadar kendiliginden...

canım 2 defa yumurtlama olabiliyor çok doğal.. bencede söktürücü içme değerlendir... inşallah hamile kalırsın... bende 6 gündür ovulasyon testi yapıorm ama hala pik görmedim

canım 2 defa yumurtlama olabiliyor çok doğal.. bencede söktürücü içme değerlendir... inşallah hamile kalırsın... bende 6 gündür ovulasyon testi yapıorm ama hala pik görmedim
Kacinci gunun adette? O testlerle bende goremiyorum doktora gidiyorum oyle anliyorum beni biraz yaniltiyo belki tam dogru yapamiyorumdur

Kacinci gunun adette? O testlerle bende goremiyorum doktora gidiyorum oyle anliyorum beni biraz yaniltiyo belki tam dogru yapamiyorumdur
innovita kullanıyorum %100 doğrudur diemem ama memnunum 2 aydır net gördüm pikleri ama tabiki olmadı eşimde sıkıntı var yinede isyan etsemde yılmıorum.. bu 3. ay reglde 14. günüm ama pik yoktu düne kadar... bakalım bugünde yapacam

Pik nedir

Ben sorunuza cevap veremeyeceğim ama bir şeyi merak ettim. Zaten yumurtluyorsanız neden klomen'e başlatacak doktor?

Ben sorunuza cevap veremeyeceğim ama bir şeyi merak ettim. Zaten yumurtluyorsanız neden klomen'e başlatacak doktor?

Cunku hem biraz acele ediyorum hemde stres oldum. Ztn henuz 3. Ayimiz ama soyle bisey oldu mesela 2. Ayda yumurtam buyumus catlamamis. Bu ay 2 kere yumurtladim yani duzgun adet duzenim bozuldu. Hem dongusel anlamda duzene sokuyor hem hamile kalmayi kolaylastiriyor sanirim. Mesela 42 gun oldu henuz adet olamadim. Normalde denemeye baslamadan once boyle seyler yasamiyor takip bile etmiyordum beyin boylesine etkili malesef. Ben zaman gectikce panigim arttigi icin doktor kendiliginden bir sonraki ay klomen ve catlatma ignesi deneyelim dedi. Yani belki beklesem 6 ay fln normal yolla olur ama malesef gel bunu bana anlat. Burda bir cok seyi okuyunca kendi kendime epeyce panikledim. Birde zayifim cok belki oda biraz yumurta kalitemi etkiliyor olabilir diye dusunuyorum

Ben pik gordum ertesi gunde hafif siliklesmisti ama o ay sonunda doktora gittigimde senin yumurtan catlamamis zamanla yok
Olucak dedi lh olcme testleri
Yapma dedi. Burda cok sonuc alan var aslinda. Sonraki ay innovita aldm ama denemedim nasolsa doktora gidiyorum diye

1. Ay 2 gun gecikme ile oldum
2. Ay 8 gun gecikme ile oldum
3. Ay 11 gun gecikti regl yok

kaset tipler doğru sonuç vermiyor diyor çoğu kişi o yüzden kullanmadım idda edemem canım.. ama innovitadan memnun kaldım doktorla aynı günü gösterdi.. benim eşimden dolayı ürologta kadın doğumda 3 ay sonra gelin dedi ilaç kullanımı verdi.. ee madem öyle bende 3 ay boyunca innovita ile değerlendiririm diye düşündüm :) bide eşim şehir dışında çalışıyor.. ama şuan burda.. bari değerlendiririm olursa olsun mantığındayım.. benim durumda olanlar için ideal.. ama doktora gidiliyorsa tabiki tartışılmaz.. bende senin gibi yapardım

Klomeni erkeklerde sperm icinde veriyolarmis sanirim bu arada. Hemen sizden esinizin testini istedi mi doktor kacinci ayda talep ediyorlar?

Anlıyorum. Bu kadar stres yapmana üzüldüm. Dilerim emeline kısa sürede ulaşırsın.

Klomeni erkeklerde sperm icinde veriyolarmis sanirim bu arada. Hemen sizden esinizin testini istedi mi doktor kacinci ayda talep ediyorlar?
Canm eşim şehir dışında diye bir işi hızlandırmak istedik.. Hatta gerekirse aşılama olacaktm.. Kaç yıldır evlisiniz dedi 1 yıl ama 4 - 5 aydır çocuk istiyoruz olmuyor dedik.. 5 ay boyunca sürekli işimden izin alıp eşimin yanına gittim artık kahroluyordm yollarda.. O zaman eşinde sperm testi yaptırsın dedi ben seni muayne ederken, ok dedik yaptırdık ve malesef sperm sayısı 10,00 ml ve ileri hız %1 çıktı.. Kadın doktoru bana eşinin tedavisi bitene kdar gelmene gerek yok dedi... Ürolog bize bi ilaç verdi ama klomen değil.. 3 ay kullanın bdaha gelin dedi.. Bekliyorz işte.. Bende beklerkende deneyeyim dedim, geçen ay tutmadı, bu ay eşim burdayken pik gününü bekliyorum.. Değerlendirecem inşallah.. Ya tutarsa.. Bir mucize olsa

Bende oldu 56 gun sonra oldum aralarda lekeler geldi bana da doktor sokturucu verdi içmedim kendisi olsun istedim. Oldu da kendi kendine geldi şimdi ondn sonra 2.adetimi oldum cuma bende klomene başlıyorum inofolic etki edebilir bu arada.

Bende oldu 56 gun sonra oldum aralarda lekeler geldi bana da doktor sokturucu verdi içmedim kendisi olsun istedim. Oldu da kendi kendine geldi şimdi ondn sonra 2.adetimi oldum cuma bende klomene başlıyorum inofolic etki edebilir bu arada.

Inofolicte iciyorum of 50 li gunlere gelicek gibiyim bende sanirim. Bana sokturucu icme kendi kendine olana kadar dedi sonraki ay bende klomene baslicam insallah klomen ve inofolicle hemen hamile kaliriz canim. Bu bekleme sureci adet olamamak cok kotu

Bizde hizlandirmak icin klomene baslicam ben eger klomenle olmazsa esimden sperm testi isteyecekmis insallah gerek kalmaz Ilaclar cok etkili oluyormus hic belli olmaz belkide mucizelerimiz gelir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…