Aşılama 1. aşılaması tutmayan arkadaşlar 2.ye hemen başladınızmı ara mı verdiniz?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok yok bıraktım zaten arkadaşım , klomen rezil etti beni. Ben dedim doktora klomen içmiyim diye . benim herşeyim kendiliğinden oluyor dedim dinlemedi.

illa deneme yapacaklar işte. Allah yardımcın olsun tatlım. benim eşimde hareket sıkıntısı var. ikinci aşılamayı düşünüyor musun

illa deneme yapacaklar işte. Allah yardımcın olsun tatlım. benim eşimde hareket sıkıntısı var. ikinci aşılamayı düşünüyor musun
Valla ben istemiyorum aşılama direk Eylül'de tüp istiyorum . Aşılamada parayla sonuçta hem maddi hem zaman kaybı ben zannetmiyorum aşılama tutacağını .

bende dün 2. aşılamamı oldum. psikolojik olarak mahvediyor insanı. aşılama yaparken doktor reçetenizi kaybetmeyin tüp bebekte de bunları kullanırız dedi. demek ki yine tutmayacak
Ah bu doktorlar yokmu bu doktorlar. Kadın psikolojisinden hiç anlamıyorlar banada aşılama yaparken bu sperm çok az aşılama tutmaz adet olunca gel dedi . İnsanda heves bırakmıyorlar .Ama onların demesiyle olmuyor o yüzden boşuna üzülme belki senin tutar.

Kizlar bnde ilk asilamami yaptirmistim ama asilamanin 12. gunu regli oldum dun dr gittim bu ay ara verelim yumurtaliklarini dinlendirelim dedi ikinci tutma ihtimalini yukseltmis oluruz dedi bnde tamam dedim zatn ilk asilamam olmasina ragmen vok yiprandim piskoloji olarak cok agladim adet olunca ama nasip elden bisey gelmiyor

Ben ilk asilamamda klomen kullanmıştım kist yapti 5 tane kistler 2 ayda gitti ikinci asilamami oldum sonra ılacsiz ignesiz hamileyim çok sukur tek yumurtam catlamisti

2.aşılamada hamile kaldınız değil mi?
Benim ilk aşılamam tutmadı,dün aldım sonucumu 14.gün.regli olmadım daha belki bir umut değer yükselir diyorum.Dr zannetmiyorum yükselmez derdi ama

Ben de 2 ay klomen kullandım 1 kere de aşılama yaptırdım hiçbirinde kist oluşmadı. Bünyeye göre değişiyor bence herkeste yapmıyor yani.

arkadaşlar merhaba

ilk aşılamamdı dün adet oldum

birazdan doktora gidicem bilgi verirmisiniz ikinciye hemen başlamalımıyım yoksa 1-2 ay ara versem zaman kaybımı olur?
Bn 2 asilamayida pespese yaptim tasinma vs yuzunden 3.ye gitmek istemedim gidecektim virus cikti pespese daha yuksek ihtimal diolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…