- 9 Temmuz 2015
- 500
- 474
- 40
-
- Konu Sahibi shoksheker
klomen canım ben klomen kullandımklomenden mi oldu ben gonal f kullandım
Yok yok bıraktım zaten arkadaşım , klomen rezil etti beni. Ben dedim doktora klomen içmiyim diye . benim herşeyim kendiliğinden oluyor dedim dinlemedi.klomenden olmuştur tatlım bırak onu kullanma bi daha.
Yok yok bıraktım zaten arkadaşım , klomen rezil etti beni. Ben dedim doktora klomen içmiyim diye . benim herşeyim kendiliğinden oluyor dedim dinlemedi.
Valla ben istemiyorum aşılama direk Eylül'de tüp istiyorum . Aşılamada parayla sonuçta hem maddi hem zaman kaybı ben zannetmiyorum aşılama tutacağını .illa deneme yapacaklar işte. Allah yardımcın olsun tatlım. benim eşimde hareket sıkıntısı var. ikinci aşılamayı düşünüyor musun
Ben aşılama oldum , oda zahmetli aşılamada kolay değil ki .valla yıpratıcı oluyor canım. bende tüp istiyorum ama eşim ve doktor aşılamaya ikna etti
Ben aşılama oldum , oda zahmetli aşılamada kolay değil ki .
Ah bu doktorlar yokmu bu doktorlar. Kadın psikolojisinden hiç anlamıyorlar banada aşılama yaparken bu sperm çok az aşılama tutmaz adet olunca gel dedi . İnsanda heves bırakmıyorlar .Ama onların demesiyle olmuyor o yüzden boşuna üzülme belki senin tutar.bende dün 2. aşılamamı oldum. psikolojik olarak mahvediyor insanı. aşılama yaparken doktor reçetenizi kaybetmeyin tüp bebekte de bunları kullanırız dedi. demek ki yine tutmayacak
Bn 2 asilamayida pespese yaptim tasinma vs yuzunden 3.ye gitmek istemedim gidecektim virus cikti pespese daha yuksek ihtimal diolar.arkadaşlar merhaba
ilk aşılamamdı dün adet oldum
birazdan doktora gidicem bilgi verirmisiniz ikinciye hemen başlamalımıyım yoksa 1-2 ay ara versem zaman kaybımı olur?