-
- Konu Sahibi shoksheker
Merhaba
ben mecburen ara verdim
dr.um tatile çıktı bu dönemde
eylülde de bayrama geliyo adetim
tekrar mı ara vericem bilmiyorum
bir adet olayım da ona göre karar veririm..
Arkadaşlar merhaba,benim de bu ay 2. aşılamam yapıldı,dün sonucu öğrenecektim fakat regl oldum,teste gerek kalmadı,1.yi de haziranda yaptırmıştım. Bir süre bu konuyu düşünmeme kararı aldım,belki kendiliğinden oluverir kimbilir kızlar,Allahım herkesin hayırlı şekilde gönlüne göre versin....
Arkadaşlar bence aşılama hem zaman hem umut kaybı en güzeli tüp bebekarkadaşlar merhaba
ilk aşılamamdı dün adet oldum
birazdan doktora gidicem bilgi verirmisiniz ikinciye hemen başlamalımıyım yoksa 1-2 ay ara versem zaman kaybımı olur?
Katılıyorum arkadaşım sana . Bende haziranda aşılama yaptırdım tutmadı . Kist oluştu kistler iç kanama yaptı 2 ay herşey yasak. Aşılama düşünmüyorum direk tüpbebek diyeceğim doktora . Aşılama özelde oldu . Bir Sürü para gittiArkadaşlar bence aşılama hem zaman hem umut kaybı en güzeli tüp bebek
doktor aşılama şansınız var deneyin demiş bile olsa gereksiz çok ağladım olmayınca ilki tutmazsa ikinci üçüncü ilki bile psikolojimi bozdu gerisini düşünemiyorum
Garsonluk yapıyorum belki koşturmaca çok etkili oldu tıtmamasında
çatlamazsa kist oluyor zaten doktordan izinsiz klomen kullanmayın o yüzden deniliyor ama ben doktor kontrolünde kullandım yinede oldu.kızlar okuyunca korktum ya bende aşılama yaptırıcam bugün. benim de kistlerim mi oluşacakzaten çok büyüdü yumurtlar