Aşılama 1. aşılaması tutmayan arkadaşlar 2.ye hemen başladınızmı ara mı verdiniz?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar kaç gündür uğruyorum ama kimse gelmiyo nerdesiniz 1. aşılamamı yaptırdım ama tutmadı sizler ne yaptınız ara verdinizmi ben biraz ara vermek istiyorum sizce ne yapmalıyım burda dertlerimizi paylaşalım uğrayın lütfen yazışalım..

Merhaba
ben mecburen ara verdim
dr.um tatile çıktı bu dönemde
eylülde de bayrama geliyo adetim
tekrar mı ara vericem bilmiyorum
bir adet olayım da ona göre karar veririm..

canım benim ilk aşılama deneyimim de çok fazla yumurta oluştu yarıda bıraktık,sonra o yumurtalar kiste dönüştü,onları temizlemek 3 ay aldı,nihayetinde ilk aşılamamı 3 aydan sonra 3 yumoşla oldum,tuttu şükür,Allah yardımcın olsun...

Arkadaşlar merhaba,benim de bu ay 2. aşılamam yapıldı,dün sonucu öğrenecektim fakat regl oldum,teste gerek kalmadı,1.yi de haziranda yaptırmıştım. Bir süre bu konuyu düşünmeme kararı aldım,belki kendiliğinden oluverir kimbilir kızlar,Allahım herkesin hayırlı şekilde gönlüne göre versin....

Hayırlısı olsun canım üzülme bende ilk aşılamayı ağstos 5 de yaptırdım ama olmadı bir kaç ay sonra kendiliğinden olma ihtimali varmış herkezde umudum o kaldı benim beklemeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlı olur İNŞALLAH.

merhaba bayanlar ben ilk aşılamayı geçen yıl ekim ayında yaptırmıştım 10 ay ara verdim anca kendime geldim.tüp bebek yaptırmak istedik ama doktorla görüşünce aşılamaya karar verdik.şimdi ikinci aşılamaya başladık hayırlısı

merhaba arkadaşlar bende 2ci aşılama ile hamile kaldım şu an 5.5 aylık kzım olcak inşallah.ben hiç ara vermedim.pko vardı bende.ilki çok kısa zzamnadkolay oldu.2ci aşılamam ise 25 günü buldu.yumurtalarım bir türlü büyümedi.en son 16mm oldu tam çatlatma iğnesi olacağım gün yumurtam kendiliğinden çatlamış dr apar topar aşılanaya aldı.herşey o kadar tes gitti ki bu kezde olmıcak dedik.izne gittik hiç takmadım hatta olmadığına o kadar inandık ki sonuç pozitif olmasına rağmen sevinemedik.hiç stres yapmayın.bu arada aşılama yaptıracak arkadaşlara hayırlı olsun Allah yardımcınız olsun.inş yeni yılda bebeklerinizle olursunuz.

be pko lu olduğum için ve yumurtalarım büyümediği için hiç ara vermemiştik,vücut uyarılmışken devam ettik ve 2.aşılamada hamile kaldım....:))

Bende birinci asilamasi tutmayanlardanim ikinciye hemen baslamak istedim ancak olmadi cunku kistler olusmustu neyse ikinci asilama 1 ay ara verdikten sonra oldu 13unde asilama oldum..eger sagligin yerindeyse hersey yolundaysa hemen yapabilirsin asilamani

kızlar bende temmuzda ilk aşılamamı olmuştum ama tutmadı doktorum ara vermeye gerek yok kist filanda oluşmamış dedi bayramda 2. aşılamayı yaptık saolsun doktorum benim için geldi şimdi bekliyorum ama aslında pek umudum yok ilkinde çok umutlanmıştım hatta hamileyim diye yürüyüşüm bile değişmişti şimdi ise aşılama yaptırdığımı bile unutuyorum bazen durum böyle 25 ağustosta öğrenicem sonucu hepimiz için hayırlısı olmazsa bikaç ay ara vermeyi düşünüyorum

ben hemen basladim zaten ilk asilamada cok umutluydum adet olunca buyuk cokuntu yasadim oyuzden doktorum ara vermeyelim dedi bakalim hayirlisi olur insallah

ben pko olduğum için ilk aşılamada yumurtam geç büyüdü ve 1 tane oluşmuştu aşılamam tutmadı ama adet oldum yani kist falan kalmadı. doktorum fizyolojik olarak bir sorun görünmüyor hemen 2. aşılamayı deneyelim daha yüksek dozla başlayalım eğer çok fazla yumurtan olursa tüp bebeğe geçiş yapabiliriz dedi. yani 2. aşılama tedavisine hemen başladım psikolojik olarak kendinizi hazır hissediyorsanız ara vermeyin kızlar ilaçların etkisi sürerken olması daha iyi..

arkadaşlar merhaba

ilk aşılamamdı dün adet oldum

birazdan doktora gidicem bilgi verirmisiniz ikinciye hemen başlamalımıyım yoksa 1-2 ay ara versem zaman kaybımı olur?
Arkadaşlar bence aşılama hem zaman hem umut kaybı en güzeli tüp bebek
doktor aşılama şansınız var deneyin demiş bile olsa gereksiz çok ağladım olmayınca ilki tutmazsa ikinci üçüncü ilki bile psikolojimi bozdu gerisini düşünemiyorum
Garsonluk yapıyorum belki koşturmaca çok etkili oldu tıtmamasında

Katılıyorum arkadaşım sana . Bende haziranda aşılama yaptırdım tutmadı . Kist oluştu kistler iç kanama yaptı 2 ay herşey yasak. Aşılama düşünmüyorum direk tüpbebek diyeceğim doktora . Aşılama özelde oldu . Bir Sürü para gitti

klomen kullanıp kist olmayan duymadım zaten ne kadar Saçma bir ilaç bile bile lades .

kızlar okuyunca korktum ya bende aşılama yaptırıcam bugün. benim de kistlerim mi oluşacak zaten çok büyüdü yumurtlar

kızlar okuyunca korktum ya bende aşılama yaptırıcam bugün. benim de kistlerim mi oluşacak zaten çok büyüdü yumurtlar
çatlamazsa kist oluyor zaten doktordan izinsiz klomen kullanmayın o yüzden deniliyor ama ben doktor kontrolünde kullandım yinede oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…