1.70-1.71 boyda kaç kilo olunmalı?

EmmaAutumn

Saygı ve nezaket en büyük erdemlerdir
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
968
287
Herkese merhaba,

1.70-1.71 m boyunda incecik, hoş ve güzel görünmek, 36 beden giyinebilmek vs için kaç kilo aralığında olunmalı? Vücut tipine, ince-kalın kemikli olmak durumuna ya da sıkı olup olmama durumuna göre değişiyor biliyorum ama ortalama olarak soruyorum. Bu arada ben ince kemikliyim.

Canım bende 1.70 boyundayım ve 55 kiloyum bedenimde 36 hatta bazen kalıba göre 34 bedende aldığım giysilerde olabiliyo :KK51:

bende 1.70 boyunda ve 50 kiloyum 34 bedenim :KK52: ahahhaha koca adayı arar gibi oldu biraz :KK52: bence bu boydaysan ve fazlalığın yoksa göbek kası için uğraş çünkü gerçekten biraz hafif göbek kasına sahip olmak ve kum saati şeklinde olmak çok çekici bknz :victoria secret angels :KK52: :KK53:

60 kilo ideal bence... 36 38 beden olursun. ve bence çok zayıflık kadınlara yakışmıyor. 38 beden ideal eğer vücut hatların düzgünse..

36 beden bence kıvrımlıysan en güzeli.

benim bir tanıdığım boyu 1.70 kilosu 54 falan o 36-38 arası giyiyor özellikle altta 38 giydiği oluyor. 60 kilo çok ya.

kilonun duruşu kişiden kişiye değiştiği için 60 kilo olan biri 40 beden giyebilir.

ayrıca kilo almanın sonu gelmiyor. yaş ilerledikçe metabolizma yavaşladığı için hamilelik falan da ayrıca etken.

gençken zayıf olmak en güzeli.

konu sahibi eğer gençsen bence 55 en ideali derim.:KK34:

36 beden bence kıvrımlıysan en güzeli.

benim bir tanıdığım boyu 1.70 kilosu 54 falan o 36-38 arası giyiyor özellikle altta 38 giydiği oluyor. 60 kilo çok ya.

kilonun duruşu kişiden kişiye değiştiği için 60 kilo olan biri 40 beden giyebilir.

ayrıca kilo almanın sonu gelmiyor. yaş ilerledikçe metabolizma yavaşladığı için hamilelik falan da ayrıca etken.

gençken zayıf olmak en güzeli.

konu sahibi eğer gençsen bence 55 en ideali derim.:KK34:

dediğiniz gibi kişiden kişiye değişir. Beim boyum 170 60 kiloyken 36 bedene girebilen 38 oluyorum çok da hoş oluyor ama kişiden kişiye değişir tabi. ama kalçası olmayan kolları kemik gibi olan kadınları da beğenmiyorum açıkçası.

dediğiniz gibi kişiden kişiye değişir. Beim boyum 170 60 kiloyken 36 bedene girebilen 38 oluyorum çok da hoş oluyor ama kişiden kişiye değişir tabi. ama kalçası olmayan kolları kemik gibi olan kadınları da beğenmiyorum açıkçası.

cidden ilginçmiş :44: 170 boy 60 kiloyla 36 bedene girebilmek. :44:

kilo kişiden kişiye değişiyor cidden görmeden yorum yapmak zor. :KK14:

ben kendi adıma zarif ince ve hafif kıvrımları olan kadınları beğeniyorum. herkesin zevki farklı tabi.

o yüzden herkes kendini nasıl beğeniyorsa öyle olmalı.:KK12:

Eski gunlugumu ararken gecen yil actigim bu basliga denk geldim :)) çok güzel cevaplar gelmiş çok tesekkur ederim :KK68:

Ben senin boyunda olsam 38 beden olmak isterdim. kadınlara çok zayıflık yakışmıyor bence.

X