-
- Konu Sahibi twinbabies
Neden bu dekolteyi yapamiyorlar dr.lar? Acaba protez kucuk konulunca mi olmuyor dekolte yoksa meme yapisindan dolayimi?... Ben push up sutyenle dekolte yapabiliyorum ancak goguslerimi...
Bende push up la bile olmuyor hic sifir dekolde ve en siki sutyenle bile ortasi 1 parmak bosluj bende onu dusundum biraz daha buyuk olsaydi daha iyi olurdu belki diye 325 kas alti
1400Aman tanrim!! 1600 de var!
Herkeste ayni problem. Bir defa ameliyat olan 2.yi %80 ihtimalle oluyor yeniden....
evet ama onlar silikon değil, içi sıvı doldurma sanırım. silikon yazmış kimine, kimine saline demiş. çünkü benim bildiğim mentorun kataloğunu inceledim en fazla 800 cc vardı.
benim anlamadığım doktor bizlere 400 koyamayız senin göğsün almaz derken, bu doktorlar 1600cc yi kadının neresine enjekte ediyor acaba
Türk doktorlar büyük koymuyor sanırım. Yurtdışında 350cc nin altında koyduran hemen hemen yok.. :)
Simdi doktorla gorusmeye gidiyorum, bakalım kaç cc ye karar vericez.
Bende push up la bile olmuyor hic sifir dekolde ve en siki sutyenle bile ortasi 1 parmak bosluj bende onu dusundum biraz daha buyuk olsaydi daha iyi olurdu belki diye 325 kas alti
Türk doktorlar büyük koymuyor sanırım. Yurtdışında 350cc nin altında koyduran hemen hemen yok.. :)
Simdi doktorla gorusmeye gidiyorum, bakalım kaç cc ye karar vericez.
Merhaba, büyük protez kullanmaktan çekinmeyen İstanbul da Ercan Karacaoğlu ve Hasan Fındık Beyleri biliyorum canım. Bir görüş istersen.
Sevgiler
Doktor ile görüştüm kesinlikle büyük istediğimi defalarca söyledim. Ameliyat anında 3 farklı boyut deneyeceğini söyledi.. 375, 400 ve 410cc deneyecekmiş. Haftaya perşembe yapalım dedi ameliyatı ama ben hala emin değilimmmmmm
canim hangi doktor dedi bunu,bu ameliyatta deneme isini anlamadim.Ama turk doktorlar hepsi oyle yapiyor galiba.Mesela burada oyle birsey yok .Muayenede sana sunu ya sunu takabilirim sunla boyle dururu bunla boyle durur sen sec denir ve secilen takilir.
Bak biz benziyoruz ben senden biraz daha ufaim hatta ama bende buyuk istiyorum.Istedime ulasmak icin 400 ustu olmali zanediyorum.
450 cc'ye mümkün değil olmaz dedi 2 doktor daanlayamıyorum ben zaten ilk ameliyatı oldum derim genişledi ve küçük diye yeniden yaptırmak istiyorum. Şimdi bana kalkıp büyük olmaz demek nasıl bir saçmalık
Kizlar bide kas alti derken onunda iki metodu varmis,biri kasi kesmek biri ise kasi ayirmak.Ayirmakla olduu zaman kesmeden yani,daha kolay ilesiyormus.
450 cc'ye mümkün değil olmaz dedi 2 doktor daanlayamıyorum ben zaten ilk ameliyatı oldum derim genişledi ve küçük diye yeniden yaptırmak istiyorum. Şimdi bana kalkıp büyük olmaz demek nasıl bir saçmalık
acaba bahsettiğiniz dual plan dediğimiz yöntem mi? gerçi o kas zarı üstü diye geçiyor. yani ya kas altı olur ya da kas zarı üstü.
acaba bahsettiğiniz dual plan dediğimiz yöntem mi? gerçi o kas zarı üstü diye geçiyor. yani ya kas altı olur ya da kas zarı üstü.