- 29 Haziran 2010
- 1.007
- 13
- Konu Sahibi twinbabies
boyuttan memnun kalmamışsınız sanırım bir de damla döndüğü için sorun olmuş ama normalde damla mı önerirsiniz yuvarlak mı? sert miydi damla mesela? ben de bakablir miyim fotoğraflaraa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boyuttan memnun kalmamışsınız sanırım bir de damla döndüğü için sorun olmuş ama normalde damla mı önerirsiniz yuvarlak mı? sert miydi damla mesela? ben de bakablir miyim fotoğraflaraa
bende meme büyütme ameliyatı düşünüyorum ama emin değilim 1.80 boyum var kalçam falanda geniş ama gögüslerim çok küçük ne kadar büyüklükte koyulmalı bilmiyorum yardımcı olabilirsiniz internettede baktım ama bulamadım bide emzirirken falan sorun çıkıyormu acaba annem çok panik o konuda izin vermiyo o yüzden
merhaba aradan cok zaman gecmiş ama ben de dusunuyorum bu operasyonu yanı hatta bır ay sonra olaccagım amelıyat.sız en son kaç cc taktırdınız ve kaç cup oldunuz acaba.benımle de tecrubelerınızı paylasırsanız sevınırım,Turkıyedekı doktorlar garip bir şekilde buyuk yapma taraftarı degıl hala anlamıs degılım sebebını.:)Merhaba, ben 1.62 boyunda 50 kilo göğüs altı ölçüm 75cm göğüs üstü ölçüm 85cm. 2010 yılında birinci meme büyütme ameliyatımı oldum. 275cc Mentor marka kas altı damla silikon konuldu. Ameliyata emzirdikten sonra meme dokusu kaybından dolayı karar verdim göğüslerim hiç yoktu diyebilirim. 275cc beni A cup dan iri B cup a getirdi fakat kas altı "damla" olduğu için protezlerim içeride dönmüş. Şekil bozukluğu yarattı. Ben vücut (ağırlık) çalışıyorum ve sanırım kasa baskı ile dönme oldu. Ayrıca boyutundan hiç memnun değilim. Şimdi ikinci ameliyatımı olcam ve istediğim büyüklük D cup 2 farklı doktorla görüştüm ikiside bana 450cc nin çok büyük olacağını hatta olmayacağını söyledi ve 375cc den aşağı bir rakam düşünmüyorum. Bu ameliyatla ilgili tecrübesi olan ve benim gibi ya da bana yakın boy ve kilolarda olan kişilerin yardımını bekliyorum. Yarın doktorumla boyuta karar vermeye gidiyorum... Ameliyat tarihinide belirleyeceğiz.. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin... Teşekkürler.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü