1.5ay oldu hala ikisi birbirinden farkli aglicam artik

Tutsak seninkinin yuvarlak olmamalari odemdendir ilk bi ay sekilsiz oluyo bende dedim dr bu taraf bole diger taraf bole hayir yok ole bisi demedi zaten masaja devam zaten protezlerin iki tarafts ayni yerde duruyo 6,aya kadar sekillenicek dedi altinci ayda bidaha bakicak o zamana kadar bi sikintim olmaxsa balensiz sutyen tak dedi ama sordum bi kac yereyarim atlet cikartiyolar cirkin cirkin gogus uclarim belli oluyo bende yumusak normal sutyen alip tellerini cikardim iyi oldu bakalim sende yarin gitkonus inceleme dedi bugunbana obur dr ama bolede insanin icine sinmiyo yani bende burdaki diger kizlar gibi buyuttum cicislerim super oldu demek isterdim umarim diyebilirim sende oyleumarim iccine siner

Yaa eeler malum hal boyle olunca insan dahada üzülüyor sanada gecmis olsun ikiaradabirderede ne olacak Halim bilmiyorum taburcu ederken bide aa 1cm yukarda boyle seyler olabilir ikiside ayni olacak diye bisey yok demesiydi eve gelince zaten bandaj falan yoktu sporcu südyeni vardi o yuzden eve gelince actim baktim bı moral bozukluğu bı üzüntü mahfoldum sinirr oldum canim kadin oyle degildi nasil motive nasil Guler yüzler karşılıyor seni direk hah iste aradığım doktor diyosun bide herseyi dibine kadar anlatıyor ben ne bileyim internetten araştırdım sitesi var uzman cok iyi egitim almis falan okullar mastir super dedim ok . Demez olaydım bakalim yarin icin dua ediyorum canim ne diyecek kabullenip ameliyatı ücretsiz tekrar yapacak mı yoksa bunlar iner deyip beni sallar mı bariz sekilleri ortada esim zaten boyle oldugu icin beni suçluyor zaten taraftar da degildi simdi hepten mahfoldum eger tekrar ücret alirim dersede esim kesin vermez bende boyle kalır kafayi yerim sonuc bu uzgunnnnnnn

Evet canim taktirdiktan 1 gun sonra super diyorlar demekki bende bir problem var çünkü ben diyemiyorum sekilsiz biri yukarda alti bos offf nasil iner bilmiyorum ama temennim inmelerinden yana seninki galiba düzelecek bı sekilde doktor olumlu konuştuğuna gore.insallah istegin gerceklesir doktorlara güvenip kendimizi teslim ediyoruz sonuc böle oluncada inecek deyip kandırmacamı çalışıyorlar.cunku ameliyat olup 3 gun geçtikten sonra offf super olmus ciciler diyorlar.demekki anormallik bende anlamiyorumki hadi inse keske dua ediyorum sadece bakalim yarin baya sikistiricam

Canim bazi insanlar kucuk ayrintilari takmaz.bazilari ise kucuk seleri buyutup mukemmeli arar.sen burda super oldu cok guzel oldu denilen sonuclarin gercekten ole oldugunu tahmin edemezsin.eger anlattigin tarzda bir doktorsa yani aldigi egitimler iyiyse ve memealti kesisiyle olduysan korkma cunku bu ameliyat cok kolay bir ameliyat.bana tugrul turan benimle uc kez ameliyata gir sen bile yaparsin demisti.yani doktor icin kolay olmasi gereken bir ameliyatta cok buyuk sorun cikmasi zor ihtimal.yarin sakince konus.hayal kirikliginj anlat.ilk soledigine cok takilma.yarin haberlerini beklioruz

D
canim tesekkurederim insallah dedidigin gibi olur bakalim bugun gidicem insallah hayirli haberlerimi yazarim ama cok umutsuzum sakince konuşmayı deniycem cunku sinirler yıprandı bende.eger 3 ay bekle bakalim inecek derse siz emin mısınız bunlarin ineceğine ( cunku inanilmaz yukardalar) eger inmezse o zaman ne olacak tekrar ameliyat mı edeceksiniz yani ne olacak ki diycem off sabir . Bence cepi yukarda acti sis falan degil cunku eklenince elime geliyor altta bisey yok bos. Boyle saçmalık mı olur ya neden hep düşündüklerim aklima gelir bilmem ki. Bide ben ameliyattan sonra soyle üstten baktim sol mememin ustunde 3 tane igne izi vardi acaba onlar neden vardi sende de var miydi. Yada o sisikleri disaridan mı almayi denedi? Cok tereddutteyim bakalim yazarim gelince

Bende igne izi yoktu.onlar nedenki acaba.ama her doktorun yontemi farklidir.mesela ben sporcu sutyeni takmiorum.beyaz cok siki bir bant var onu takiyorum.cep dogru acilmis ama daha protez inmemis olabilir sende.cunku doktorum o bant protezleri asagi itecek dedi.alt tarafta agri hissediosan iyi protez iniyor demektir dedi.peki sende alt tarafta agri varmi.

Simdi geldim kizlarrrrr hem mutlu hem mutsuzluk arasindayim gittim acti bunlar müthiş gozukuyor dedi bise ben bakayim merak ediyorum deyip aynanın karsisina gectim kesiyi tam göğüs altına acmamış biraz yanda izler iyi meme uçları esit çatal gayet iyi(eskiden kemik çıkıntısı vardi) onun haricinde hersey güzelde burasi neden yukarda dedim ödem var orda dedi ötekiye ayni olamaz dedi masaj yapayim bak nasil inecek dedi 15 dk masaj yapti ( agriliydi) ama beni cok rahatlatti masajdan sonra aynaya baktim gercekten hafiften inmişti her gun gunde 2 kere sabah aksam masaj yap sol gogsune agirlik ver dedi farki göreceksin sen yapamazsan hergun gel ben yaparim dedi (hayret) bahcesehirden gel gun gelemem ki! Artik annemin ellerinden öper :) simdilik İyiyim yukarıdan bandaj ile sardim baski oluyor ama bende üstler acıyor daha cok acaba inme olmayacakmı? Bakicaz gorucez ben hala sporcu südyeni takiyorum haftaya tekrar gidicem bakalim nasil olacak o zamana kadar. İgne izlerini sormayı unuttum cunku en cok neden yukarida olduklarını kafama takmiştim haftaya onu sorucam sorunumu benimle paylaştığınız icin tesekkurler

Bende de var aynı sorun sol memem küçüktü sağdan sola 295 sağa 255 koymuş doktorum ama solun kafası yukarı bakıyo sağın tam karşıya. Sol sağdan biraz daha büüyükmüş ameliyatta ama şuan sağ daha büyük ödemi baya var sanırım. İnşallah ödemi inince eşitlenir eşitlenmese bile biraz daha az fark olmasını diliyorum çünkü tekrar ameliyat olamam. Gerçi ablam lokalle düzeltilir kafana takma diyor bilmiyorum ki kafama çok taktım protezlerim damla ama sağ memem yuvarlak gibi duruyor of of protezler istediğim büyüklükte değil ama inan ki şuan umrumda olan tek şey şekilleri seni çok iyi anlıyorum inşallah masajla düzelir

Sol dahs yukarda sag biraz daha asagida ve yana dogruu bole kaldim mi dersiniz iki gun sonra konttrole gidicem

dr um tugrul beyin ameliyat sonrası bana ilk söylediği şeyi paylaşmak istiyorum seninle:bu iki meme birbirinden farklı 2 organ.farklı yerleri şişebilir,farklı yerleri acıyabilir,farklı büyüklükte olabilirler.6 ay içinde tam formlarına kavuşurlar.henüz çok erken sabret canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…