Sol dahs yukarda sag biraz daha asagida ve yana dogruu bole kaldim mi dersiniz iki gun sonra konttrole gidicem
Seninki grcekten cok yeni sisliklerin insin birz ama insan yatip kalkip onlara bakiyo olmusken tam olsun istiyodum
Bende yarinn gidicem dr mutsuz olarak bakalim ne diyecek o kadar agri ve paranin sonunda bole olmamali
valla kızlar ne yalan soylıyım cok ağrım var ve pısmanım bı göğsüm daha yukarda ve buyuk ne olacak bılmıyorum ağlamak ıstıyorum kendı kendıme bu ezıyetı ettımkas altı olan ve bu tur sıkayetler yasayan sonrasında benı nelerın bekledıgını yazabılır mı yardıma ıhtıyacım var .................
yasaa bana da haber ver canım doktorun ne diyecek hayırlısıyla gıt gel ınsallah hayırlı haberlerını alırız
Tekrar geçmiş olsun. Umarım kafana taktığınla kalır.Benim oncedensag taraf daha kucuktu ve esitlemek icin o tarafa 300cc sola 275cc koydu ama duruslari farkli yarin aksam dr olan konusmami yaxarim bakalim ne diyecek
Merhaba, benim bugün 10.günüm ve sol ile sağ göğüs arasında bende de fark var. Bugün Dr'um ile görüştüm. Bir tarafında ki göğüs dokumun, diğerinden fazla olduğunu ve her kadın da iki göğüsünde normal de farklı olduğunu söyledi. Tabi benim de bir tarafımda göğüs dokumun az olması, ameliyat esnasında aynı orantı da protezi koyduğunda daha belirgin olmuş. Bu yüzden bir tarafı biraz daha yukarıya doğru koymuş. Farklılığın bu nedenle kaynaklandığını ve 6 aydan önce şekil bozukluğunu kesinlikle kafama takmamamı söyledi.
Belki sizinde buna benzer bir probleminiz olabilir. Ama şu 6 aylık sürece ben inanıyorum. Vücudumuza, bunca senedir vücut ile ilgisi olmayan, dışarıdan büyük bir müdahale yapılıyor. Elbette ki, vücudumuzun bunu kabullenme süreci vardır.
Düşünsenize, alt tarafı bir grip olduğumuzda bile, vücuda dışarıdan giren o virüs bile en erken vücudumuzdan 20 günde temizleniyor. Bu denli büyük bir operasyonun sürecinin 6 ay olması makul.
Şimdiden hepimize geçmiş olsun :)
Benim oncedensag taraf daha kucuktu ve esitlemek icin o tarafa 300cc sola 275cc koydu ama duruslari farkli yarin aksam dr olan konusmami yaxarim bakalim ne diyecek
Yasaa kİmse benim yoğurdum eksidir demezcanim ama yimese senin icinmi rahatlatacak seyler soylemisler her ne kadar sen memnun kalmamışsan da sen aynaya onlarin yaninda bakıp demedin mı kakın şurası soyle burasi boyle .canim hic moralini bozma benim durum senden vahimbende yarin gidicem bakalim bana ne diyecek zaten az cok taburcu ederken belliydi suratı yarin hic bakmamıştım gibi davranıp aa bu neden boyle yukarda neden alti bos elime geliyo diycem aynada gostericem ben mutlu olmak icin geldim aynaya baktigimda hüsrana ugradim bunun 6 ayda duzelecegine emin mısınız diycem oda ehh idare et derse ben kabul etmiyorum gerekeni yapın tekrar mı ameliyat gerekiyo yapın diycem ben boyle cok mutsuzum diycem bakalim sonuc ne olacak yuvarlak bile değiller bı sekilleri bileyok bu ne olcak boyle kafayi siyirdim artik kizlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?