1.5 yıllık sevgilim 3 ay önce terk etti ama onunla barışmayı çok istiyorum onsuz yapamıyorum?

bilinmeyenkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2024
49
-34
23
Bizim 1.5 yıllık ilişkimiz vardı başlarda her şey iyiydi sonra ben zamanla takıntılı. Yaşlarımız 17 ve 19. Neyse ben zamanla negatif ve kavga çıkaran biri oldum hareketlerinde en ufak değişiklik görsem elimde olmadan bunu dert eder kavga başlatırdım zamanla onun da tahammülü azaldı ve o da kavga çıkarmaya başladı en sonunda dayanamadı beni terk etti ben onu çok sevdim her şeyine katlandım kavgalarına hakaretlerine sevgisizliğine ama o gitti. Ayrılır ayrılmaz beni her yerden engelledi fotolarımızı sildi ailelerimiz tanışıyordu annemin numarasını silmiş. Şu an ise tamamen kendimi suçluyorum keşke biraz daha özgüvenli olsaydım daha pozitif olsaydım onu kendimden soğutmasaydım diye. Ben ayrıldıktan 2 ay sonra annesine yazdım o beni çok üzüyor barışmak istiyorum falan diye annesi herkesin tercihi kendini bağlar canım biz bir şey yapamayız dedi çok üzüldüm onun için her şeyimi feda ederdim her kavgadan sonra defalarca özür diler düzelmek için elimden geleni yapacağımı söylerdim. Bu arada ayrılır ayrılmaz ortadan kayboldu ne mesaj attı ne aradı (ben de ona yazmadım sadece annesine yazdım) sadece engellemiş sildikleriyle kaldı geri de döneceğini sanmıyorum hani yazmayınca geri dönüyolardı nerede 3 ay oldu çok özlüyorum her sabah kalp çarpıntısı ile uyanıyorum stresten ellerimi yiyorum parmaklarım hep kan oldu ne yapacam nasıl geri döndürücem bilmiyorum.

ben onu çok sevdim her şeyine katlandım kavgalarına hakaretlerine sevgisizliğine ama o gitti.
bu kizlara ailesi neyi eksik yapiyo da şöyle ilişkileri sevgi zannediyorlar?

ayrica her kavgadan sonra ozur dileyip duzelecegim diyormussun duzelmiyormussun. adam neden seni ceksin ki? bugun agla yalvar yine barissa yarin yine ayni davranacaksin

Bu da sana tecrübe olsun hayatında, daha yaşın genç. Her şeyin sonu gibi gelebilir sana ama zamanla şu yaşadığın şeyin incir çekirdeğini bile doldurmayan anılardan biri olarak kalacağını görürsün. Hatta hatırlamayacaksın bile. Boşver. Önüne bak kendini geliştir

Sunu da ekleyim: o sana iyi davransa sen kafayi yemezdin iliski sürecinde. Insan sevildigi yerde cicek aciyor, psikopatlik eklemiyor kendine. Sen kendini bosuna sucluyorsun. Kendini suclamak, ama onun seni sevmedigini kabul etmek ten daha kolay

Daha çok gençsiniz ve belli ki sorunlarınız var. Bence onunla barışmak değil kendinizi, hayatınızı, psikolojinizi yoluna koymak olsun hedefiniz. Bir sonraki ilişkiniz için ders çıkarın, destek alın, aynı hataları tekrar yapmadan sağlıklı bir ilişki yaşamak için kendinize odaklanmaya çalışın. Siz ne kadar mutlu ve sağlıklı olursanız seçimleriniz de o şekilde doğru ve mantıklı olur. İnanın daha çoook küçüksünüz, karşınıza kimler kimler çıkar.

Aynı hataları yapmamak için, kendinizi ellerinizi kanatacak duruma getirmemek için lütfen bir an önce destek alın.

stresten ellerimi yiyorum parmaklarım hep kan oldu
Bu alışkanlığından kurtul bir an önce, akut paronişi olursun gider tırnakların, aylarca erkek arkadaşını beklediğin gibi bi de yeni tırnaklarının çıkmasını beklersin, o zaman görürsün can acısı neymiş.

Diğer derdini de zamanla unutursun, 17 yaş olacak böyle "Onsuz yaşayamam"lar, saçmalıklar. Biraz büyüyünce geçer. :))

Tedavi ol,oku , işe gir ,çevre edin,kendini tanı geliştir, dünyayı gör, aşık ol sev sevil mutlu ol.......
Kapısında yat, ayaklarına kapan,zorla evlen, dayağı küfrü çek çocuk doğur onların vebalini al.Omrunu çürüt ...

bazı yorum yapan akıl tutulması yasayan arkadasları anlamıyorum. Bu cocuk daha. 17 yaş. Kendı kızınız olsa böyle sert uslupla mı yazacaksınız?
Canım benım daha cok gencsın senın yasındayken bende duygularıma hakım olamıyodum her seyı ust sınırda yasıyor ınsan. Zamanla olacak seyler bunlar. Kendıne yenı hobiler edinmeye calıs. Emin ol kimler geliyor kimler geçiyor 27 yaştan bildiriyorum sana bunu. Geçmeyecek gibi olacak oluyor ama sonra bi bakıyorsun o gitmiş başka gelmiş

Daha 17 yaşında gencecik kızsın. Önünde uzun ve güzel bir yol var inşallah. 1.5 senelik bir alışkanlık bu. Stresten üzüntüden elini yiyip parmağını kanatiyormuşsun. Yapma bunu kendine güzelim. Sen çok değerli ve kıymetlisin. Bir başkası ya da bir erkek için kendini feda etme, aşırı fedakarlık,kendinden ödün vermek iyi değil ben de bunu geç olsa da anladım öğrendim. Karşına daha çok kişi çıkacaktır. Okuluna ,kendi hayatına odaklanmaya çalış

Bana da böyle yapsan ben de seni terk edip, her yerden engellerdim. Stres topun mu adam senin? Ay bir de aileye yazmak niye ya ? Bu ilişkiyi unut dönüşü yok artık. Daha sağlıklı bir ilişkiye başlarsın ama şu uçan sinekten kıskanıyorum triplerinden vazgeçin artık.

Peki ben neden onu çektim? Benimle asla empati yapmadı sorunlarımı dinlemedi hiçbir şeyde arkamda durmadı tahammülü azalınca saygısızlaştı ama ben ona asla kıyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…