- Konu Sahibi bengunebakan
-
bazı şeylerde gerekiyor..
ama doğanın kanunu gereği erkek ev temizliğiyle ilgilenmemeli
bunu daha titiz olan kadınlarımız yani bizler yapmalıyız..
bilmiyorum ben yakıştırmıyorum
kocam eline toz bezini aldığında "ben yaparım" demek gayet doğal bence..
bu doğanın kanunudur ..
kim ne derse desin...cam silen bir erkek gördüğümüzde "maşallah ne hamarat "diye sıradan mı bakıyoruz sizce.gülmüyormuyuz..ama cam silen bir bayan gördüğümüzde "maşallah ne hamarat" cümlesi tam da yerine oturmuyormu?
Kızlar benim eşimde Başak burcu
Fazlasıyla titiz
Akşam işten çıktık yine tıklım tıkış metrobüsle eve vardık
İstanbul'da yaşayanlar bilir yol stresini en iyi
Kapıyı açtık daha nefes almadan
Bizim köşe takımı çok açık renk, onda bi leke mi görmüş ne
Şurda şöyle bi leke var sanki dedi
Eee dedim ? İşten yeni geldik dimi aynı metrobüsteydik nefes almadan koltuğumu silicem
Önce mutfağa geçmemiz gerekmiyor mu ?
Çok gözüne batıyosa senin de iki elin var, al eline bezi sil
Yok silmek istemiyorsan da bekle, ben bi nefes almadan elimi yüzümü yıkamadan hiç birşey yapmam
Bir de önce yemek faslına geçerim, koltuk sonraki mesele..
Eşim gitti bez alıp sildi, bende mutfağa geçtim birşeyler hazırladım
Sonra baktım eşimin boyu filan da kısalmamış yani
Ben gayet yakıştırdım, mümkünse hep yapsın
cnm senınkı yapıyorda oyuzden yapsınlar etsinler dıyorsun
işte yapmayanda yapmıyor kavga dövüşle yapacaksa yapasın zaten yada surekli söylemekle ınsan ona söyleyıp yaptıracağı enrjıyı zamanı ne yapılcaksa ona yaparım dıyor bı ssure sonra bıkıyor yardım ıstemekten yediğini yediği yerde bırakıyorsa banyoya gıttığı halde çoraplar yatak odasında kalıyorsa ne yapacak bu kadın hayır bıde ellemeyın kaldığı yerde kalsın dneıyorya bu adamlar rahatsız olmazki bunda kalırsa kalsın oturma odası mutfak tezgahına dönsun yatak odasında çorap dağı olsun rahatsız olmuyor işte senıki itiz lekeden bıle rahatsız olmuş kımısıde halının üstüne salça dökülse rahatsız olmuyor işte hee bıde hem titiz hem iş yapmayanlar var işte onlar tam sopalık
Ama ben misaldeki gibi, o bezi alıp kendim silsem erim söylemiş hemen yapayım desem hiç sanmıyorum kalkıp yapacağını eşimin.
Bir de yaptıramamak ayrı şey, yapmasınlar eline yakışmaz demek ayrı şey.
Dantel mi örüyo sanki, ev işi bu süpürme silme bence onlar bizden daha güçlü olduğuna göre daha iyi bile yapabilir..
Kayınvalidem de çalıştığı için eşim ev işine alışık hem de öğrencilikten dolayı, hatta kız kardeşi hiç yapmaz
Huy biraz ama ben evlendikten sonra sana yakışmaz paşam deyip herşeyi yapmak için kendimi paralasaydım kimse bana dur demezdi işlerine gelir kumandayı alır uzanırlardı bu kesin..
ben eline yakışmaz dıyenlere katılmıyorum zaten senın yazdığına cevaben yazdım cnm
yoksa çokta guzel yakışıyor işte sneın eşin rahatsız olmuş sılmış bazı erkekler rahatsız olmaz bu durumdan görmez bıle demeke istediğim bu
titiz , kıl, takıntılı bir eşim var , izin günü hafta içi , benim pazar , bazen eve gelirim bi bakarım elektrik süpürgesi çalışıyor ,
şimdi bahsettiğim özellikteki eşimin gönlünü yapmak için 7-24 oturmadan evi temizlemem lazım ya ellerine sağlık diycem ya da eline yakışmıyor bırak ben yapayım diycem niye diyeyim yorgun argın gelmişim zaten direk mutfağa geçip yemek yapıyorum zaten , benden her akşam temizlik bekleyen eşime ben bu kadar yapabiliyorum fazlası ellerinden öper diyorum , o da alıştı ben de , madem hayat müşterek her alanda müşterek
Çok benziyoruz :) eşlerimiz de öyle..
Ama böylesi daha iyi, kendileri de yapınca beklentilerini biraz düşürebiliyorlar
Yoksa her gün bal dök yala temizlik bekleyecekler bizden, minicik bileklerime yazık değil mi
Benim evlenmem bile bi mucizeydi ( asla evlenmem diyenlerdendim ) , şimdi öyle saçını süpürge eden cinsten de olamam yani..
Çok benziyoruz :) eşlerimiz de öyle..
Ama böylesi daha iyi, kendileri de yapınca beklentilerini biraz düşürebiliyorlar
Yoksa her gün bal dök yala temizlik bekleyecekler bizden, minicik bileklerime yazık değil mi
Benim evlenmem bile bi mucizeydi ( asla evlenmem diyenlerdendim ) , şimdi öyle saçını süpürge eden cinsten de olamam yani..
minicik bilekler :)
kadercik sen temizlik ve erkeğe hizmet içgüdüsüyle doğmamışsın o zaman,büyük kayıp..
minicik bilekler :)
kadercik sen temizlik ve erkeğe hizmet içgüdüsüyle doğmamışsın o zaman,büyük kayıp..
daha öncede aramızda konusu geçmişti sanırım benzerliklerden bahsetmiştik birde eşim benden güzel yapıyor temizliği( benimki de başak burcu) ,
bende evlenicek bi insan değildim evleniceğimi duyanlar baya şaşırmıştı evlilik insanı değilsin bunalırsın diyenler bile olmuştu
valla beni mutfağa koysunlar sabah akşam yapıyım bişiler ama temizlik yapmayı sevmiyorum haftanın bi günü yapayım o da pazar kahvaltı sonrası 2 saat sonrası gezmem lazım psikolojim bozulur yoksaaynen bende olamam bilmiyorum çocuktan sonra dğeişirmiyim de psikolojim daha önemli benim için
Evet hatırladım, eşlerimiz huy olarak aynıydı burçları gibi
Sende benim gibi boğa burcu musun yoksa
Dün de anlattım kızlara, benim de evlendiğimi duyan şaşırıyo diye
Bende öyleyim haftasonu yaparız temizliği derim, sabahın köründe evden çıkıyoruz sonuçta akşam da yorgun gelip yemek faslıydı tv derken uyku vakti geliyo
bu ara spora merak sardı, şunları mutfağa koy da sana spor olsun diyorumben kansızım kışın iyice pilim bitiyo..
benim babamda bekarken yanlız yaşamış ev işlerine aşinaydı anneme her konuda yardım ederdi ee bu durumda bekarken de benden pek bişi beklenmezdi , zaten 17 yaşımdan beri hem okudum hem çalıştım sabah 7 de evden çık gece 11 de eve gel, evde durdummu da ev işlerine düşkün olayım ,eşime bunları tek tek anlatmıştım zaten bile bile lades dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?