- Konu Sahibi bengunebakan
-
yok be n aslan burcuyum ama bende kansızım erkenden uykum geliyogerçi doktora son kontrolümde kan durumun iyi dedi ama bence bilemedi çok halsizim çünkü :) ama geezmek desen en öndeyim
Benim uykum gelmiyo
Cin gibi oluyorum ama ya oyun oynuyorum ya tv izliyorum
Eve gidince dinlenmicem de nerde dinlenicem diyorum amannn
Bir de Pazarları misafir sevmiyorumCumartesi kim geliyosa gelsin 13:00 ten sonra işten çıkıyorum müsaitim ama Pazar uykumu kimse için bölmem
hani bir kadın ben ailemden böyle gördüm böyle yetiştim bizde erkek oturur kadın hizmet eder dese anlarım belki,hayatı algılayışı bu ona göre normal olan bu derim..olabilir..
ama kadınlar böyle bir içgüdü ile doğmuştur,diye düşünüyorsa tepkim "yok artk" olur..
e kadınlar bu tip bi gene sahipse biz kadın değil miyiz,niye bu genimiz çok baksın değil diye de düşünürüm
kadercik sen böyle devam et,bırak sorumluluk alsınlar..hem yazık değil mi minicik bileklerimize,narin vücudumuza,kırılgan kalbimize :)
aynen , bende sevmem pazar günleri misafir kabul de etmem zaten , genelde de misafiri hafta içi aradna çıkıyorum 2 saat oturup gitmek zorunda kalıyorlar e ertesi gün iş var ama cumartesi akşamı ya da pazar günü alsam saatlerce onlarla olmam gerekiyor birde akrabavari yaşlı insanlarsa sıkılıyorum
Benim annem , beni istemeye geldiklerinde ;
Kader oğlan çocuğu gibidiryemek filan bilmez dedi
Eşim anneannesi, benim torunum bilir dedi.
Annem yok yani ben kızını öveni sevmem, hatta kötüsünü derim iyisini demem hem baştan söylemek güzel dedi.
Bende konu olunca benim 3 ablam 1 annem vardı evde her işi ben gelene kadar yapmış oluyorlardı, bana sadece bakkala koş Kader markete koş Kader derlerdi. Ben hamarat değilim derim
Bizimkiler çağırmadan da gelir
Hatta senin bile haberin olmazdan diye
Geçen gelip evde kimseyi bulamayınca evin cephesine bakıp gittiklerini anlatmıştım
Bugün de eve gitmeye tırstım şimdibaskına gelen olur mu diye
Eşime dedim sen sizinkilere haber vermeleri gerektiğini söylemiş miydin
Evet dedi hemde kaç kere, çok enteresan geçen gelip kapıda kaldıklarını anlattılar da laftan anlamıyolar herhalde
O zaman bende evde bile olsam, kapıyı açmayacam habeirn olsun dedim
Tamam dedi
Yoksa dedim bu nezaket kurallarını öğrenemiceklersayem de öğrensinler
Biz saksı mıyız evde onların gelmesini bekleyelim, dışarda oluruz, evde olska bile müsait olamayabilirz, önceden bilip alış verişimi ona göre yapmak hazırlık yapmak isterim iki ayağım bi pabuca girmesin diye ama 1,5 yıldır kimse anlamıyo
Tek çözüm habersiz gelene, evde olsam bile kapı açmamak artık
hayret anannesi güzel bişi demiş laf sokuşturmamış ara iyi bari :) en güzeli işte herşey ortak hem erkeğin eli değince daha iyi dağınık olmuyo , etrafı pisletmiyo her daim düzenli bir ev , yada yeri geliyo eve ani misafir gelicek oluyo evide akşamdan dağınık bırakmış oluyorum arıyorum işten o evdeyse şunları yap diycem ooo yaptım ki diyo ben ne bilim demiyo , insan daha rahat oluyo neticede
evet kapıyı açmamak mantıklı kapıda kala kala öğrenicekler her daim evde misafir beklemiyorsun sonuçta
Evet Kadesa hep böyle ( minicik bileklerim) diye diye adama ajitasyon yapıyorum
Evet öyle doğmamışım, napalım bu kadar da kusurumuz olsunbekarken de abime yaptırırdım bazı şeyleri nalışkanlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?