1.5 senelik sevgilimin ihanetlerini öğrendim yardım edin

bikinisindeastronomi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
35
13
24
merhaba biz eski sevgilimle aynı sınıftaydık 1.5 senedir beraberdik ve eski konuştuğuda bizim sınıftaydı ve kızla arkadaştık onlar hiç konuşmazlardı sadece arada sevgilimin baktığını görürdüm veya kızın saftım anlayamamıştım kızın 4 senedir sevgilisi var geçmişte de bu yüzden kısa konuşmuşlar o kadar her neyse eski sevgilimle benim ortak bi arkadaşımız sevgilimin eski konuştuğuna bi hediye almış doğum günü için eski sevgilimde bi hediye almış ve arkadaşımıza benim aldığımı söylemeden ver demiş bunun nedenide geçmişte kızın doğum gününü kutlamasıymış karşılıksız olsun istememiş zaten hissediyordum zaten bişeyler bi kerede şey demiş benimle kavga ederken aklına o kız geliyormuş bu ne demek ya ilk duyduğumda yemin etti yalanladı sonra itiraf etti böyle saçmalık olabilir mi beni sevdiğini biliyordum emindim ama bu yaptığı sizce neye giriyor o kız aklındaysa 1.5 sene neden benimle oldu
1.5 senede neler yaşadığımızı ben biliyorum hepsi yalan olamaz hala peşimde bu arada 3 aydır ayrıyız hala yazıyor benim yazmadığım halde

Son düzenleme:
Demek ki kızı unutamamış. Sizi yara bandı yapmış.Üzgünüm.

Benim düşünceme göre ; Eski sevgilinizin diğer kıza manalı baktığını fark ettiğiniz an iletişimi kesmeliydiniz günlerce haftalarca yokluğunuzla onu cezalandırmalıydınız , taviz tavizi doğurur , yaptığı yanlışları sürekli yutmuşsunuz , bunlar hata , hediye alması ilişkiyi bitirmiş zaten , şimdiki duruma bakarsak anladığım kadarıyla siz bitirmişsiniz ama o sürekli mesajlarla sizi kandırmaya ikna etmeye çalışıyor , sakın aldanmayın inanmayın ,onu heryerden engelleyin , o size bunca yanlıştan sonra mesaj çekme ikna etme cüretinde bulunuyorsa bu pişman olduğunu değil sizi ne kadar basite aldığını saf yetine koyduğunu kürkçü dükkanı gördüğünü gösterir , çünkü gerçekten pişman olmuş adam bunu yapmaz , asla mesajlarla yalvarmaz utanır yazmaya utanır , davranışlarıyla gösterir ! Onun mesajını okumakla bile kendinize haksızlık yapıyorsunuz yapmayın .

Kabullenmek istemesenizde eğer aklında hala o kız varsa sizin için çok kıymetli olan o 1.5 yıl sevgiliniz için anı yaşamaktan başka birşey değilmiş. Heycan heves diyebiliriz ama sevgi olamaz. Bazı insanlar çok ketumdur sevmeden neler neler yaparlar da anlamazsın farketmezsin sevmediğini. 5 6 yıllık ilişkisinin sonunda hiç sevilmediğini öğrenip şaşkına dönenler var . Baktığını fark ettiğinizde ayrılmalıymışsınız ama demek o zamnda kabullenmek istemediniz. Şu anda anlıyorum sizi ama dediğim gibi kendi sevginiz adına kesin hükümler verin ama karşılıklı olduğunu iddia etmeyin ve kabullenmeye çalışın. Eski sevgilinizide hayatınızdan çıkarıp unutmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…