• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.5 senedir bebegim olmuyor

ecem899

askim ve oglum (L)
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
1.397
44
118
Hollanda
merhaba herkeze ben 1.5 senedir hamile kalamiyorum bugune kadar ne korundum birtane hap almadim bugune kadar yarin doktora gitcem ama burda pek kolay jinekolga yollamazlar nedesem sizce hemen gonderse jinekologa randevu verseee o bile bir adimdir benim icin :çok üzgünüm:

Nasıl yani...
Kadın hastalıkları ile ilgili gideceksin ne demek jinekologa göndermezler :S

yok canım olurmu hıc..kadın doguma gıdeceksın 1 buuck yıldır bebk ıstıyoruz olmuyor dıcekısn muayne olmak ıstıyorum dıyceksın ....oyle bı sy yokyanı

yok canım olurmu hıc..kadın doguma gıdeceksın 1 buuck yıldır bebk ıstıyoruz olmuyor dıcekısn muayne olmak ıstıyorum dıyceksın ....oyle bı sy yokyanı

Hollanda'da oturuyormuş orda değişik olabilir bilemeyiz...

Almanyada önce aile hekimine gidiliyormuş o gönderirse ordan hastaneye gidiliyormuş öle bişiler varmış ama hollanda da da öylemi bilmiyorum öyleyse bile sonuçta kadınların rutin senede bir vs yapması gereken muayneler tahliller var onlar içinde mi aynı şey oluyor bilmiyorum. prosedür nasıl ki acaba merak ettim bende şimdi bilmiyorumkismile

Almanyada önce aile hekimine gidiliyormuş o gönderirse ordan hastaneye gidiliyormuş öle bişiler varmış ama hollanda da da öylemi bilmiyorum öyleyse bile sonuçta kadınların rutin senede bir vs yapması gereken muayneler tahliller var onlar içinde mi aynı şey oluyor bilmiyorum. prosedür nasıl ki acaba merak ettim bende şimdi bilmiyorumkismile
ben bunu söyle acikliyim arkadasim
isteyen önce aile hekimine gider o yönlendirir su doktora su bölüme git diye (bölümü ve hangi doktora gidecegini bilmeyenler icin)

ayni türkiyedeki gibi ister hastaneye gidersin ister özel doktora sadece arayip randevu alman yeterli oluyor burda.

bide hastanede calisan doktor turkiyedeki gibi özel bir yer acamiyor kendine.
ya hastanede calisacak yada özel yer acip calisacak ikisinden biri.

merhaba herkeze ben 1.5 senedir hamile kalamiyorum bugune kadar ne korundum birtane hap almadim bugune kadar yarin doktora gitcem ama burda pek kolay jinekolga yollamazlar nedesem sizce hemen gonderse jinekologa randevu verseee o bile bir adimdir benim icin :çok üzgünüm:

canim benim 1,5 sene cok uzun bi süre bi nedeni vardir olmamasinin.
jinekologa gönderirlermiki diye bisi yok ya kadin hastaliklari hastanesini arayip bir jinekologa randevu vermelerini isticeksin yada kendine özel bir doktor bulup randevu alip gidip derdini anlatacaksin.bu önemli bir konu.
ama kesin 1 gün önceden arayip randevu al.
söyleyecegin seyde bebek istiyorum esimle 1,5 yildir hicbir sekilde korunmuyoruz ama hala haile kalamadim.
bukadaaar.

evet sözde avrupadayiz doktordan randavu koparmak mesele burda
hic bir seyi ciddiye almazlar

burdada aynı sisteme geçiyolar... aile hekimliği hekim başına 3000 hasta olacak ve o hekime gitmeden devlet yada özel hastaneye gidemicez galiba... ben öyle duymuştum... eğer öyle olursa zaten sorunlu olan sağlık sektörü iyice keşmekeş olcak... hele kadın doğum tüp bebek gibi alanlarda ben güvenemem mesela aile hekimine kendi doktorum var benim... öyle şey mi olur....

sen gec bakiyim su legenin icine oturkaydirigubbakcemile3
bakalim kanayacakmi:oklava:

cok komik yaa neye dayanarak söylediniz bunu
basinizami geldi ne ilginc insanlar var yahu

ben bilmiyoorum böyle nasil bir erkege kendinizi teslim edebiliyorsunuz
yasinizida bilmiyoruz gerci ama gencsiniz sanirim
gelin ata binmis yaa nasip demis nasil güvendiniz?
haa yaptiysaniz pismanim demeyin bari yasadim ben buyum deyin...:delphin:

Son düzenleme:
sen gec bakiyim su legenin icine oturkaydirigubbakcemile3
bakalim kanayacakmi:oklava:

cok komik yaa neye dayanarak söylediniz bunu
basinizami geldi ne ilginc insanlar var yahu

ben bilmiyoorum böyle nasil bir erkege kendinizi teslim edebiliyorsunuz
yasinizida bilmiyoruz gerci ama gencsiniz sanirim
gelin ata binmis yaa nasip demis nasil güvendiniz?
haa yaptiysaniz pismanim demeyin bari yasadim ben buyum deyin...:delphin:
sekekrım yanlıs yere yazmıısınız..cevabınızı

hahahahah bende diyoomm allah allah ben evliyimm neyden bahsediyor:)
ya baya yazilmiss sagolun tam gitcem arabamiz tamirde hayret yaa.ama en yakin zamanda gitcem.birde hollanda haberinde sdey cikti tup bebegi bedava yapmicaklarini galiba herkez cebinden odeyecekmis

Back