1.5 sene tüp bebek tedavisi sonrası 0.04 AMH ile kendiliğinden hamile kaldım. Benim mucizem herkese umut olsun 🙏🏻

Her nasip vaktine esir derler ya o şekilde siz umudunuzu kaybetmeyin vardır Allah’ın bir bildiği, inşallah bir kapıyı kapatıp daha hayırlı bir kapı açıyor. Bizim de tüp bebek sürecinde bir düşüğümüz oldu ne yazık ki sizin gibi 7-8 haftalıkken kalp atışı duyulmadı sonrası kürtaj. Ama ne zaman umutlar tükendi artık olmayacak heralde derken mucizemiz kendiliğinden geldi bize. Allahım bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin inşallah size de nasip olsun

Canım merhaba çok geçmiş olsun bende aynı sekildeyim fakat sakın üzülme güçlü ol bende İkizlerimi yeni kaybettim 5 aylık çok zor ama rabbim bir şekilde sabır veriyor dua et sabret

Sabretmek dışında elimden başka bir şey gelmiyor. Rabbime bıraktım. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Allah razı olsun

Canım merhaba çok geçmiş olsun bende aynı sekildeyim fakat sakın üzülme güçlü ol bende İkizlerimi yeni kaybettim 5 aylık çok zor ama rabbim bir şekilde sabır veriyor dua et sabret
İmtihandayız. Biliyoruz ama üzülmemek elde değil. Veren O alan O. Rabb'ime bıraktım. Her şeyin hayırlısı olsun. Allah size de sabır versin

İmtihandayız. Biliyoruz ama üzülmemek elde değil. Veren O alan O. Rabb'ime bıraktım. Her şeyin hayırlısı olsun. Allah size de sabır versin
Amin canım inşallah Rabbim en iyisini en guzelini bilir .Mecbur dua etmekten başka yapicak biseyimiz yok malesef .Sabredip dua edicez .Malesef çok zor bir süreç ama yapicak bişey yok

Merhaba. Allah yavrunuzla size hayırlı sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin. Maşaallah ne güzel sonuç almışsınız. Bizde sorun erkek faktörü ama sonrasında benim de amh hızlıca düştü. Şu an doktor araştırıyoruz. Semra hanımdan memnun kaldınız mı ilgili alakalı bir doktor mu? Benim gittiğim merkezde yoğunluktan doktorla görüşmek çok zor ve bu insanı çok yıpratıyor. İnsan karşısında bir muhattap arıyor.

Merhaba mesajınızı şimdi görüyorum kesinlikle çok memnun kaldık, gerek ilgisi alakası gerekse de bilgi ve tecrübesi ile kafamızdaki bütün soruları sabırla cevaplayıp o şekilde yola başlamıştık. Dediğiniz gibi bilindik merkezler malesef ki öyle, karşınızda doktor ile doğru düzgün iletişim kuramıyorsunuz. Burası da biraz yoğun fakat hasta odaklı çalışılıyor o nedenle tavsiye ederim size de, hakkınızda en hayırlısı nasip olur umarım

Amin çok teşekkür ederim

Kuzum bana bı yaptırdığın bütün testlerin sonucunu yazar msn

Çok duygulandım. Allah ol dediğinde mucizeler gerçekleşiyor. Benzer bir hikayede benim var. Tek diyebileceğim Allah’a güvenin O herşeyin en güzelini en güzel vakitte size verecektir vermiyorsa da bekleyin oda hayırdır. Allah çocuğunuza sağlık sıhhat afiyet versin

Kuzum bana bı yaptırdığın bütün testlerin sonucunu yazar msn
Merhaba forumda test sonuçlarımı istemişsiniz amh 0.49 fsh 5.8 , Estradiol 50 , Prolactin 16 , Hgb A1c 5,6 ,

Türkiyeden bir sütü arı sütü aldım onları deniycem sizşn bildiğiniz başka bir şey var mı çok teşekkür ederim

Burdan tanıştığım biri bunları kullanıp yumurta sayısını artırmış. Ben olmazsa deneyecem

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-06-18-28-49-357_com.android.chrome.jpg
    88,1 KB · Görüntüleme: 179
Burada daha yeniyim. Gulceden istemiştim aslında numarasını. Ama amhdusuklugum'den istemisim gibi gözüküyor sanırım kusura bakmayın

Ayyy gozlerim dolu dolu okudum, sabriniz umudunuz ne guzelmis, saglikla buyusun guzel miniginiz..
Geri kalan mesajlari okumadan yazmak istedim hemencecik bende amh düşüklüğü ogrendigimde hastane koridorunda nasil hickirarak agladigimi hatirladim bir anda ve en cok sevdigim, istedigim seyden sinaniyorum Anne olamamaktan..
Allah'im bana da nasip et boyle guzel bir sonuc.

Canım selam şimdi bu ay bende fameraya başladım dün 19,5 16,5 iki tane yumurtam vardı doktor bugün ovitrelle verdi daha vurmadım biraz daha beklesemmi bilmiyorum? Dedim ki iğnesiz devam edelim iki yumurtan da çatlasın şans artar diğer türlü 1 i çatlar dedi. Öğlen vur demişti akşama mı kaysam bilemedim. BİRDE HAYITI YUMURTLAMADAN SONRA DEVAM ETTİN Mİ BU ÖNEMLİ

Doktor kontrolünde iseniz doktor ne diyoda onu yapmanız lazım ve yumurtlama sonrası hayıt kullanmak zararlı olası gebeliği düşükle sonuçlandırir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…