1.5 sene tüp bebek tedavisi sonrası 0.04 AMH ile kendiliğinden hamile kaldım. Benim mucizem herkese umut olsun 🙏🏻

Cok uzuldum. Vazgecmeyin bence denemeye devam edin umarim istedigimiz gibi olur

vuslatizmir canim bak bu arkadasta donasyon olmuş,ins sana yardımcı olur

Hayırlı olsun cok sevındım sizin adınıza. Hayıt ptunu fılan kullanırken korundunuz mu acaba

Evet bende de adet olduğumdaki gibi kasık ağrısı ve lekelenme olmuştu. Ama o ümitsiz söylemlerin üzerine sanki bu düşük amh ile menapoza girdim de adet olamıyorum gibi düşünceye kapılmıştım. Fakat üzerinden 3-4 gün geçtikten sonra ve 2 kere lekelenme görme üzerine bhcg baktırmıştım ve sonuç çok şükür yüksek çıkmıştı. Allahım sizin de hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah hayırlı evlat versin

Hayırlı olsun cok sevındım sizin adınıza. Hayıt ptunu fılan kullanırken korundunuz mu acaba
Çok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Yok hayır yani bu tedavi sürecine başladığımız anda korunmayı bırakmıştık ki normal yolla olması imkansıza yakın gibi söylemlerde bulunmuştu doktorlar

İnşallah inşallah, bu duyguyu özellikle tattıktan sonra Allahım dileyen isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin diyorum bütün dualarımda

Tebrik ederim canım normal yolla niye olmaz dedi doktur bide madem öyle dedi neden korunuyodun ?Çünkü bana da aynısını dedi ve ben hiç korunmiyorum

Tşk ederim bendede düzensizlik var geçen ayın 20 de oldum.bikac gün öne gelmesi lazım 16. Gibi bekliyorum adeti.test yaptım ama çıkmadı birşey.daha erken biliyorum ama otlari kullanırken gebelik varsa birakayim dedim.ama henüz bir şey yok bakalım.cumartesi arı sütü bal polen propolis varya onun karisimina başladım inşallah ise yarayacaktir

Tebrik ederim canım normal yolla niye olmaz dedi doktur bide madem öyle dedi neden korunuyodun ?Çünkü bana da aynısını dedi ve ben hiç korunmiyorum
adet düzensizliği ile hastaneye gitmeden önce henüz çocuk düşünmüyorduk ondan dolayı korunuyorduk, sonra bu şikayetle hastaneye gidip fsh yüksekliği (34) sonrasında amh düşüklüğü (0.16) nedeniyle normal yolla çocuk sahibi olmanız çok çok zor hemen tüp bebek tedavisine başlamanız gerekiyor demişti doktorlar ondan sonra bıraktık korunmayı

Anladım canım bana tüp bebekte normal olmuyor doktoe tup bebekte olmaz sana dedi denedim olmadı benimde tek çarem yumurtalık donasyonuydu onu yaptirdim

İnşallah dediğiniz gibi işe yarar, insan çok istiyor ümitleniyor farkındayım ama sürekli sürekli test yaptırıp stres yaratmayın kendinize. Ben de olacağı varsa zaten olacak diyerek kendimi telkin ediyordum gecikmeden iki hafta sonra kadar anca kan testi yaptırdım çünkü erken dönemde zaten idrar testinde pozitif çıkması zor. Allah’ım hayırlısıyla nasip etsin size inşallah

Allah razı olsun kulun başka bir kula ettiği dua en makbulu olanmis.rabbim cumlemizin duasini kabul etsin

Adetler düzenli mi idi

Merhabalar benimde amh değerim çok düşük . Ama adetim çok düzenli üstelik çıkan yumurtam da iyi . Ama üç aşılama ve yumurta takibi ile olmadı. En son tüp Bebek yaptım . İkizlerdi 8 haftalıkken kalpleri durdu. 10 gün önce kürtaj oldum. Artık ne gücüm kaldı ne de umudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…