1.5 sene tüp bebek tedavisi sonrası 0.04 AMH ile kendiliğinden hamile kaldım. Benim mucizem herkese umut olsun 🙏🏻

Gerçekten çok uzun ve yorucu bir süreç geçirmişsin neyseki sonuç mükemmel rabbim bebeğinizi sağlıklı büyütmenizi nasip etsin inşallah

Yumurta donasyonu tüp bebekten daha pahalı değil mi nasıl bir süreç bende hiç yumurta yok bugün öyle dedi doktor artık donasyonu düşünmeye başladım

Yumurta donasyonu tüp bebekten daha pahalı değil mi nasıl bir süreç bende hiç yumurta yok bugün öyle dedi doktor artık donasyonu düşünmeye başladım
Merhabalar tabiki yumurta donasyonu tüp bebekten biraz daha pahalı fakat aşaması hızlı ilerliyor benimde çok minik az denecek kadar aslında yok gibi bişey ben çok fazla tüp bebek denedim fakat yanıt vermedi Allah izin verirse bu 4 .cu olucak başlamam donasyona 2 emriyom kaldı son dondurmustum

Benim başka çarem altarnetifim yok o yüzden mecbur donasyona başvurdum her hastane farklı alıyor ücret aynı olmuyor

Slm kızlar bu konuyu bilmiyorum kısaca donasyion nasıl bir işlem tüp bebekten farkı nedir soylermisiniz lutfen
Merhaba canım cokda bir farkı yok aslında sadece ilaçlarda biraz fark oluyor bir de çok fazla yatmiyorsun 2 günlük bir süreç var ondan sonra kendi eski yasantina dönüş yapabilirsiniz

Maşallah çok güzel mutluluğunuz anlayabiliyorum ben 34 yaşındayım hiç anne olmadım geçen hafta gebe idim ama dış gebelik sonlandı kendiliğinden hamile kaldım ama

Merhaba hayit otu ve ısırgan otunu ayrı ayrimu içtiniz günde kaç kez ve hangi zaman dilimlerinde lütfen bilgi verirseniz sevinirim vede adet goruyormuydunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…