1,5 aylık evliyim lütfen akıl verin

badtchb

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2023
3
1
Merhaba, bu platformu daha yeni kullanmaya başladım ve tamamen şimdi yazacağım problemle ilgili akıl almak için katıldım.
Ben eşimle 1,5-2 ay önce evlendim. Öncesinde de 4,5 yıldır beraberdik. Balayından dönüp evimize girdiğimizden beri eşimle haftada 2-3 kere beraber oluyoruz. Evliliğin ilerleyen zamanlarında bu çok normal bir durum biliyorum ama daha bu kadar yeniyken bu kadar az olması normal mi bilemedim. Aramız çok iyi neredeyse hiç tartışmıyoruz. Evde çok evleniyoruz öpüşüp koklaşıyoruz. Her gece sarılıp uyuyoruz ancak iş birlikte olmaya gelince ondan bi adım göremiyorum. Bazen ben adım atıyorum ama sürekli adım atan taraf da olmak istemiyorum ben bi adım atmazsam 4 gün hiç beraber olmadığımız oluyor. Bu konuyu bir kez onunla konuştum ve bana hak verdi bazen yorgun olduğunu söyledi. Bu konuşmayı yaptıktan sonra 2-3 gün güzel geçti ama sonra yine aynı. Aramız kötü olsa henüz evliliğe adapte olamamış gibi bir durumumuz olsa anlayacağım ama aramız bu kadar iyiyken öpüşüp sarılıyorken sürekli böyle olmasını anlamıyorum. Bu kadar yeni evliyken böyle olması normal mi? Lütfen uzun yıllardır evli olan ya da benimle aynı durumu yaşamış olan biri varsa cevap versin. (Bu arada her şeyine baktım beni aldatmadığından %100 eminim.)

Her yeni evli hergun yapar diye bir kural yok haftada iki uc yaptiginda sizi tatmin edebiliyorsa problem yoktur.

Bilmiyorum hiç böyle olacağını düşünmemiştim.

Aman gün aşırı zırt pırt yapıp sıkılıp rutine mi bağlasın belli bir enerjisi var demek ki enerjisi o eşinizin çok kafaya takıyorsanız dile getirin tekrar tekrar ama gayet normal gibi.
Aldatmaya kadar nasıl geldi konu eminim diyorsunuz vs. Bismillah yeni evlisiniz yaa aklınıza böyle şeyler mi geliyor.

Ya benimle aynı konudan muzdarip olan herkese insanlar kocan aldatıyor olabilir kesin falan demişler ben de aynı cevapları almamak için belirttim aslında

Ya benimle aynı konudan muzdarip olan herkese insanlar kocan aldatıyor olabilir kesin falan demişler ben de aynı cevapları almamak için belirttim aslında

Adam size ilgisiz değil sarılıyor öpüyor ayrıca yaşıyorsunuz da cinsellik. Anlamıyorum ben bu kadınları her gün her saat cinselliğe hazır ve nazır mı görüyorlar bu erkekleri şu aldatıyor diyen tayfa önce kendi evindekini doyuruyor mu ki birde başkasını bulacak yahu
Yorgun olduklarında performanslarını begenmiyorlar istemiyorlar bu sebeble biz kadınlar gibiler onlar da. Hazır hissetmeleri gerekiyor hatta ekstra hazır
Biraz zaman verin ya da dediğim gibi enerjisi bu ona yetiyor demek ki.

Sizin tek vasfınız, misyonunuz yeni evli olmak, her gün sevişmek değil. Dışarıda hayat devam ediyor ve inanır mısınız insanlar çalıştığı için yorulabiliyor. Her gün seks düşünemiyorlar. Haftada üç gayet normal.

Haftada 2-3 çok da üstüne düşünülecek bir sayı değil. Sürekli de olunca sanki işmiş gibi rutine bağlanır diye düşünüyorum. Bu biraz da doğaçlama. Bi hafta 2-3 olur diğer hafta daha çok olur. O an geldiğinde tadını çıkarmaya bakın liste tutmayın yeni evlisiniz tadını çıkarın eşinizin adım atmamasına takıldıysanız erkekler sürekli lanse edildiği gibi her an hazır ve istekli olmuyor

Bacımmmm bende 1 buçuk ay önce evlendim. Bizde haftada 2 en fazla 3 kez yapıyoruz. Benim libidom daha yüksek. Ben yaklaṣmasam yaklaṣmıyor. Evliliğimizde hiç bir sorun yok. Gerçekten biz mi azmıṣız acaba

O kısım daha sağlam olsa bu sefer de diğer yönlerden cortuyor zaten bu erkek milleti

Kim hergün sevişiyor ya adam makinamı hergün hergün sevişsin haftada 3gayet normal tamam bazen heycan olur bişeyler olur bi kaç gün ard arda olabilirde süreklide sevişilmez
Hergün sevişilecek yaşları geçtikten sonra evleniyor artık herkes.bence sorun buradan çıkıyor.annelerimize sorsan belki yeni evliyken günde 2 defa yapıyordur.ama onlar yeni evliyken 20 yaşındaydı bizler neredeyse 30 ya da daha da fazla oluyoruz.onun da etkisi var.evlenene kadar cinsel coşkunluk çoğumuzda azalmış oluyor zaten.

Haftada 2 3 bence ideal. Yeni evliyken deher gun birliktelik yasamadik biz.
34 yasindayim 15 senelik evliyim.

Beklemelisin

Canım hergun olmasa da olur her gün olacak diye birşey yok aranız iyiyse pek takılmayın vesvese olur bazen rabbim agzinizin tadını arttirsin

Çok haklisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…