• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1,5 aylık evimiz ,yuvamız :))

maşallah allah nazardan saklasın eviniz çok güzel ferah insanın gözünü yormuyo

Evin çok güzel canım Rabbim güzel günlerde oturmayı nasip etsin

Yatak örtünün markası ne ve fiyatı ne öğrenebilir miyim

Rabbim öncelikle huzurla mutlulukla sağlıkla eskitmeyi nasip etsin...evin çok güzel soft renkler kullanmışsın insanı yormuyor...renkler herşeye müsait ilerde sıkıldıkça küçük oynamalarla havası değişir....mutluluklar dilerim..:))

Rabbim öncelikle huzurla mutlulukla sağlıkla eskitmeyi nasip etsin...evin çok güzel soft renkler kullanmışsın insanı yormuyor...renkler herşeye müsait ilerde sıkıldıkça küçük oynamalarla havası değişir....mutluluklar dilerim..:))

Son düzenleme:
Yeni gelin evi güzel olmaz mı yaaa bayılırım, Allah ağız tadıyla huzurla oturmanızı nasip etsin...:nazar::34:

iyi günlerde oturmak nasıp olsun canım inşallah tv ünitesının arkası tas mı yaptrdınız yoksa duvar kagıdımı bende düşünüyorumda yaptrmayı tassa nekadar tuttu o kısım

iyi günlerde oturmak nasıp olsun canım inşallah tv ünitesının arkası tas mı yaptrdınız yoksa duvar kagıdımı bende düşünüyorumda yaptrmayı tassa nekadar tuttu o kısım

sağol canım tv ünitesinin arkası taş değil 3 boyutlu duvar kağıdı 150 lira tuttu işçiliğiyle birlikte.

Allah-u Teala güle güle oturmayı nasip etsin inşallah, Herşeyin çok düzenli... Mutluluklar diliyorum......

salon takımına bayıldım ço0k güzel canım mobilyaların güle güle otur mutlulukla kullanın İNŞALLAH:34:

Allah gule gule oturmayı nasıp etsın.ama anlamadım bısey var evın resımlerını cekıp ınternete koymak bunu anlamam işte ben.

Allah gule gule oturmayı nasıp etsın.ama anlamadım bısey var evın resımlerını cekıp ınternete koymak bunu anlamam işte ben.

ben nişanlı olduğum süre boyunca takip ettim buradaki arkadaşların dekorasyona dair ev örneklerini ve çok yararlı oldu bu FOTOĞRAFLAR hem mutluluğumuzu paylaşmak hem de birbirimize dekorasyon fikirleri vermek için konuyor. ANLATABİLDİM Mİ ....

Paylaşım için teşekkürler.Allah mutluluğunuzu daim etsin çok sıcak bir ev olmuş, zevkinize sağlık güle güle oturun:nazar:

Back
X