Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha çoook yeniymiş maşallah canım 1,5 aylık yeni gelin evi mis gibi güle güle otur .çok hoş evin.yalnız salon masa sandalyeni keşke farklı bir yere koyma imkanın olsa çünkü konsolunun güzelliği görünmüyor mutlaka yeni dizildiği için bu şekilde koymuşsundur ilerki zamanlarda yeni yeni kafana göre düzenlemeni yapınca onu kaldırabilirsin ve saloınun bembeyaz renkli aksesuarlar ile güzel görüntü elde edebilirsin canım mesela pembe ,turkuaz busene çok moda ki,açık yeşil,mor,turuncu ....bunun dışında evine laf yokkkkkkçok güzel allah nazardan sakınsın canım
![]()
daha çoook yeniymiş maşallah canım 1,5 aylık yeni gelin evi mis gibi güle güle otur .çok hoş evin.yalnız salon masa sandalyeni keşke farklı bir yere koyma imkanın olsa çünkü konsolunun güzelliği görünmüyor mutlaka yeni dizildiği için bu şekilde koymuşsundur ilerki zamanlarda yeni yeni kafana göre düzenlemeni yapınca onu kaldırabilirsin ve saloınun bembeyaz renkli aksesuarlar ile güzel görüntü elde edebilirsin canım mesela pembe ,turkuaz busene çok moda ki,açık yeşil,mor,turuncu ....bunun dışında evine laf yokkkkkkçok güzel allah nazardan sakınsın canım
ben de aynısını söyleyecektim salonu azıcık reklendir. Güle güle ağız tadıyla oturun inşallah.
![]()
Evin cok guzel gule gule otur mobilyalarinda cok hos ama ben halilarinh daha bir ayri begendim angorami bilemedim tum evinin halilarinin markalarini yazabilir misin canim
evin çok güzeller allahnazardan saklasın ama bayağı bir eşya almışsın maşallah...
bu arada yatak odanın gardrobunu görmedim ama dün benim baktığım yatak odası takımı sanırım dün bakarken fotolarını çektim ben eğer buysa takımın nerden ve nekadara aldın bana sölermisin canım .. birde bazan normal yerden yüksek bazamı yoksa yere sıfır bazamı
Eki Görüntüle 502621 Eki Görüntüle 502622