• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri 1.5 Ay Sonra Evleniyorum ve işte Diktireceğim gelinlik :)

..Merve..

Oğlum Abi Oluyorrrr :)
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
4.356
30
163
:teytey:bolero da diğer gelinlikteki gibi olacak

Eklentiler

• $gelinlik.jpg
    $gelinlik.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 97
  • $gelinlik (1).jpg
    $gelinlik (1).jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 76
  • $gel%20(34).jpg
    $gel%20(34).jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 106
etek kısmına taşlar koydurmayı düşünüyorum küçük küçük hava katıcam biraz teşekkür ettim kızlar a.s.

allah yardımcın olsun gönlünne göre olsun inş benimde 1.5 ay sonra düğünüm var gelinliğimi diktiricem ve bu cumartesi ölçü vericem ama daha model hakıında bi fikir sahibi değilim elinde model bulunan arkaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

bende c.tesi diktirmeye gidiyorum bakalım inşallah gönlümüze göre olur ömrümüzde ilk ve son defa (inşallah) giycez güzel olalım dimi ama guclubacismile

tabi o yüzden bu kadar uğraş gerektiriyo ömründe bir kere giyiceksin o da hayatının aşkınla olan özel gününüde

benim gelinliğiminde arkası buna benzerdi.
duvağın altını geçecek şekilde taşlar koydurdum nefis oldu.
hayırlı olsun bu arada :nazar:

kuzum evlen sen :D çok güzel telaşı bile inan, uzun kuyruk ve çapraz ipler hoşuma gidiyo böyle olucak büyük ihitmal

kuzum evlen sen :D çok güzel telaşı bile inan, uzun kuyruk ve çapraz ipler hoşuma gidiyo böyle olucak büyük ihitmal

La ben evliyim zati 10.5 senedir:delphin:

Gelinliği görünce tekrar düğünmü yapsak ne dedim, valla güzel heeboshayallersmile

Back