• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri 1.5 Ay Sonra Evleniyorum ve işte Diktireceğim gelinlik :)

medeni durumuna bakmadan yorum yapmışım evlenmek istiyorum falan diyince bende yorum yazdım komik evet:sm_confused:

yeni derken şöyle burayı hep takip ediyordum ama üyeliğimle girmiyordum gelinlik modellerine bakarken baktım herkes kafasındaki gelinliği koymuş bende konu açayım dedim dünden beri burdayım :)

mervecim gelinlin geçen benim gönderdim model çok hoş bir model bu modeli seçmekle çok iyi yapmışın cnm. ama bolero kullanma derim bütün özelli gider gelinlin bence kollarını azcık daha aşşağa omuzlara doğru uzatırsan bolerodan daha iyi olur eğer çok acık model giyemem bolero giymem lazım dersen benim dedim gibi yap ben bu modelde boleroyu yakıştıramadım modeli bozarsın ayrıca eteğin kabarık yerllerine çok az sıklıklarla serpe taş koydur olurmu ama yinede karar senin canım

111hqg.jpg
[/IMG]

Son düzenleme:
bu gelinliği bende çok begenmiştim. Ama bunun taş işlemeleri çok güzel her gelinlikçi yapabilirmi bilmiyorum. Hayırlısıyla diktir bide dikilmiş halini görelim . bu arada gelinliğin rengi biraz grimsi gibi sen ne renk yaptırıcaksın renkte aynımı olacak

benim gelinliğime benziyo ......bolero yoktu bende ama öylede çok şık ....çok güzel ..çok zarif canım güle güle giy :)

teşekkür ederim kızlar çok sağolun, bu modeli yaptırırsam bolerolu olcak mecbur çünkü nişanlım istemiyor :( aslında bende çok istiyorum böyle giymeyi bana kalsa straplez istiyorum... Ayrıca demin gelinlikçilere baktım bizim burdan B.Evlerden... gittiğim bi yerde kadın bana bu gelinliin yakışmıcağını daha sade ve fransız dantelli gelinlikleri tercih etmemi söyledi, bana boyuma ve yüzüme göre gelinlikleri internetten araştırıp ona göre model beğencez... Kadın gayet bu işi biliyor çok ikna oldum büyük ihtmimal bundan cayıcam kızlar, bu işi gerçekten biliyor çünkü amacı ticaret değil anlaşılıyor... yerimseniben

çok güzel cnm.. ama ne yalan söyleyim bolerasız halini daha çok beğendim.. çok asil duruyor

Aah ah girmiycem bi daha bu gelinlik bölümüne asabım bozuluyo..Ne güzel bakıyosunuz beğeniyosunuz..İki kere evlendim bi kere gelinlik giymedim..Nasıl içimde kaldı var yaa..:gitme::delphin:

çok güzel mutluluklar dilerim benimde 30 mayısta düğünüm var aklımda bi model var onu diktirmeyi düşünüyorum insan karar veremiyo ya bayanların işi çok zor erkeklerin öyle bir derdi yok :):)

Back